2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kaçıyorum şimdilik
izini alabilirsem yarın da pek olmam okula giderim öpüyorum hepinizi ben yokken kendinize iyi bakın bebeklere de

valla burdayımma.s.

laf yetiştiremiyon amaaa.........guclubacismileguclubacismile
napıyor senin eleman k.k ilede tanıştır kızı senin olamadığında takılır belki:roflol:

ammmmaaaaaaa senin yerini dolduramazzz:a015:
topiğimizin geveze kuşu...........Şeniz

öyle tabi doğumdan sonra fıstık gibi hatunlar olucaz bütün streç pantolonlarımızı yeniden giycez :lepi:

çokmu hayal kurdum kafamçokkarıştı

bende sana katılıyorum canım, bende kimyasal pimpiriği olup çıktım valla. ekmeğimi yoğurdumu kendim yapıyorum. işlenmiş ne varsa tüketmemeye çalışıyorum, cildime kozmetik sürmüyorum, bebiş doğduğunda da cildi için sadece zeytinyağ ve su kullanıcam, bebişin giysilerini hep pamuklu seçtim ama gene de dünya kadar tehlike var hayatımızda yaaa. çocuğumun doğada hayvanlarla oynayarak doğal mikroplarla büyümesi için herşeyimi verirdim ama elimden bu kadarı geliyor maalesef.

yürüyüşe çıkıyorum kızlar çıkmadan bi açayım dedim pc yi.. öptüm hepiniziiii..

öyle tabi doğumdan sonra fıstık gibi hatunlar olucaz bütün streç pantolonlarımızı yeniden giycez :lepi:

çokmu hayal kurdum kafamçokkarıştı

giycez giycez .içine bir şekilde gircez göbişler dışarıda kalacak....onları da dert etmeyeceğizz.....onlarda bizim bir parçamızzzlaelaelaelaelae

selam kızlar..baya kaynatmışsınız yine..
doktordan geldim ben de..
moralim bozuk biraz..bebeğimin gelişmesi gerilemiş..
3 kilo bile doğmayabilir dedi doktor..zayıfmış...tek damar olduğundan galiba..
tek sorunu zayıf doğmak olsun Rabbim başka hastalık dert vermesin benimkine de sizlerinkine de....
doğunca kilo alır büyür inşallah..sağlıklı olsun da...
benim kordonlarım bağlanacak..
ben endişelenince doktor anladı..bağlamadan önce bebekle ilgili tüm bilgileri alır ona göre bağlarım dedi..
ben baya stresli geçiricem bu iki ayı galiba..

bak yaa ccee deyip kaçıyorsunnn.....ben ekmek pek tüketmiyorum da yoğurdumu artık bende kendim yapıyorum kasaptan kıyma kesinlikle almıyorum kendim yaptırıyorum ..market lerden sebze meyve alıyorum organil pazarları tercih ediyorum falan ama bir yere kadar bee kuşummmm..........daha neler naeler varrr 3 yaşına kadar en fazla yanında tutabilcen sonra oda dış dünyaya açılacakk..allahım hepimizi korusunn inşallahhh.....birazda kader kısmet bu işlerrr..........iyi yürüyüşlerrr... ben de çıkcam birazdannnnaklinialirimsmile

ay kuşum o hamile değilki keşke olsa da oda girse ben pek bakmıyorum o yüzden yoksa laf yetiştirme konusunda uzmanın biliyosunsempatiksalakcinni

sen zaten inceciksin nesine takılıyorsun ki,accık göbeğin çıkmış oda bebek zaten

yok be canım ne inceciği ben zaten kilolu hamile kaldım onun için hamilelikte çok almadımda bi göbek varmış gibi duruyo. önceden zaten 8 kilo fazlam vardı yani (evlilik yaramıştı :)))). benim koca takılıyo işte tombalak diye ondan söylüyorum. yoksa biliyorum doğumdan sonra vericem işteeeee hepsini taammı hihoyyyt

canım yaa sakın takılma dediğin gibi tek derdi zayıf doğmak olsun 2 ayda toparlanırr...alır o kilosunuuu.....prematüre doğanları bile şimdi hemen toparlıyorlar üzülme kuşummm...

çok endişeleniyorsan bağlatma kuşummm....niye bağlatacaksın kiiii...

stres yapma canım ya olsun çok şükür sağlığında bi problem yok. olsun zayıf doğsun neolcak. zayıf doğan çocuklar daha çabuk kendilerini toparlarla daha hızlı büyüyolar merak etme ben kaç tane öyle bebek gördüm çevremde. allah başka dert vermesin hiç canını sıkma canım.

canım morelini bozma daha iki ay var ozamana kadar belki dah iyi olur stres çok kötü yapma bunu

saolun kızlar..bu 3. sezeryanım olduğu için bağlatıyorum..zaten eşim de bağlatmamı istiyor..kolay değil bu zamanda çocuk yetiştirmek..bebeklikleri en kolay zamanları...hele bi büyüsünler nasıl başedicez bilmiyorum..
biz 3.yü bile düşünmüyorduk bu piyangodan çıktı..4. de çok zor..hem benim sağlığım tehlikeye giriyor..
hem de yeter.Allah bunlara hayırlı uzun ömür versin..

üzülme canım yaa,stres yaparsan bebişin daha çok üzülür.tek derdi dediğin gibi zayıf doğması olsun,çok çabuk toparlar inşallah zamanla kendini,kordonunu neden bağlatacaksın?

dün kızımın bebek odası takımını aldık klasik tarzda beğendim ama
teslim süresini biraz geç veriyolar 15 nisan zaman geçmek bilmez artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…