valla burdayımma.s.
ben kaçıyorum şimdilik
izini alabilirsem yarın da pek olmam okula giderim öpüyorum hepinizi ben yokken kendinize iyi bakın bebeklere de
sempatiksalakcinni bazen bende yapıyorum böyle bak bu göbek gidince eskisi gibi olucaksın falan diyeee...eski jeanlerimi çıkarp tutuyorum üstümee...sadece göbüşüm var iştteeeelülülülülülü
bebişim benimmmm.....
sen zaten inceciksin nesine takılıyorsun ki,accık göbeğin çıkmış oda bebek zatenöyle tabi doğumdan sonra fıstık gibi hatunlar olucaz bütün streç pantolonlarımızı yeniden giycez :lepi:
çokmu hayal kurdum kafamçokkarıştı
orası öyle ama işte bizim çocukların mikropla tanışıp çayırda çimende oynama bağışıklık sistemini geliştrme imkanı onlarınkinden dar olduğu için biz bu kadar pimpirikleniyoruz ben de öyle çok sarıp sarmalayıp koruyup kollama yanlısı değilim ama hayatımızın içinideki kimyasallar düşündükçe deli ediyor benisempatiksalakcinni
öyle tabi doğumdan sonra fıstık gibi hatunlar olucaz bütün streç pantolonlarımızı yeniden giycez :lepi:
çokmu hayal kurdum kafamçokkarıştı
bende sana katılıyorum canım, bende kimyasal pimpiriği olup çıktım valla. ekmeğimi yoğurdumu kendim yapıyorum. işlenmiş ne varsa tüketmemeye çalışıyorum, cildime kozmetik sürmüyorum, bebiş doğduğunda da cildi için sadece zeytinyağ ve su kullanıcam, bebişin giysilerini hep pamuklu seçtim ama gene de dünya kadar tehlike var hayatımızda yaaa. çocuğumun doğada hayvanlarla oynayarak doğal mikroplarla büyümesi için herşeyimi verirdim ama elimden bu kadarı geliyor maalesef.
yürüyüşe çıkıyorum kızlar çıkmadan bi açayım dedim pc yi.. öptüm hepiniziiii..
ay kuşum o hamile değilki keşke olsa da oda girse ben pek bakmıyorum o yüzden yoksa laf yetiştirme konusunda uzmanın biliyosunsempatiksalakcinnilaf yetiştiremiyon amaaa.........guclubacismileguclubacismile
napıyor senin eleman k.k ilede tanıştır kızı senin olamadığında takılır belki:roflol:
ammmmaaaaaaa senin yerini dolduramazzz:a015:
topiğimizin geveze kuşu...........Şeniz
sen zaten inceciksin nesine takılıyorsun ki,accık göbeğin çıkmış oda bebek zaten
selam kızlar..baya kaynatmışsınız yine..
doktordan geldim ben de..
moralim bozuk biraz..bebeğimin gelişmesi gerilemiş..
3 kilo bile doğmayabilir dedi doktor..zayıfmış...tek damar olduğundan galiba..
tek sorunu zayıf doğmak olsun Rabbim başka hastalık dert vermesin benimkine de sizlerinkine de....
doğunca kilo alır büyür inşallah..sağlıklı olsun da...
benim kordonlarım bağlanacak..
ben endişelenince doktor anladı..bağlamadan önce bebekle ilgili tüm bilgileri alır ona göre bağlarım dedi..
ben baya stresli geçiricem bu iki ayı galiba..
tek sorunu zayıf doğmak olsun Rabbim başka hastalık dert vermesin benimkine de sizlerinkine de....
ben endişelenince doktor anladı..bağlamadan önce bebekle ilgili tüm bilgileri alır ona göre bağlarım dedi..
ay kuşum o hamile değilki keşke olsa da oda girse ben pek bakmıyorum o yüzden yoksa laf yetiştirme konusunda uzmanın biliyosunsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?