saolun kızlar..bu 3. sezeryanım olduğu için bağlatıyorum..zaten eşim de bağlatmamı istiyor..kolay değil bu zamanda çocuk yetiştirmek..bebeklikleri en kolay zamanları...hele bi büyüsünler nasıl başedicez bilmiyorum..
biz 3.yü bile düşünmüyorduk bu piyangodan çıktı..4. de çok zor..hem benim sağlığım tehlikeye giriyor..
hem de yeter.Allah bunlara hayırlı uzun ömür versin..
selam kızlar..baya kaynatmışsınız yine..
doktordan geldim ben de..
moralim bozuk biraz..bebeğimin gelişmesi gerilemiş..
3 kilo bile doğmayabilir dedi doktor..zayıfmış...tek damar olduğundan galiba..
tek sorunu zayıf doğmak olsun Rabbim başka hastalık dert vermesin benimkine de sizlerinkine de....
doğunca kilo alır büyür inşallah..sağlıklı olsun da...
benim kordonlarım bağlanacak..
ben endişelenince doktor anladı..bağlamadan önce bebekle ilgili tüm bilgileri alır ona göre bağlarım dedi..
ben baya stresli geçiricem bu iki ayı galiba..
slm mayıs anneleri geçmişi henuz okumadım..bişey sormak istiyorum 9/6 tansiyon bizin için düşük mü...kontrollerimde 11/8 çıkıyodu dr.umda iyi diyodu bugün dışardayken kalbim çarpıntı yapınca tansiyonumu ölçtürdümde 9/6 dediler fenalaşınca tuzlu ayran içtim anca kendime geldim..perşembe dr.uma gidicem ama sizede sormak istedim
selam arkadaşlar
bu topiki yeni gördüm bende hemen geldim. gerçi bizim doğum allah kısmet ederse mayıs 28 gibi görünüyor ama olsun yine de mayıs değil mi kaydirigubbakcemile3
çalıştığım için ara ara girmeye çalışıyorum siteye inşallah tanışırız hepinizle.
sevgiler...
selam arkadaşlar
bu topiki yeni gördüm bende hemen geldim. gerçi bizim doğum allah kısmet ederse mayıs 28 gibi görünüyor ama olsun yine de mayıs değil mi kaydirigubbakcemile3
çalıştığım için ara ara girmeye çalışıyorum siteye inşallah tanışırız hepinizle.
sevgiler...
slm mayıs anneleri geçmişi henuz okumadım..bişey sormak istiyorum 9/6 tansiyon bizin için düşük mü...kontrollerimde 11/8 çıkıyodu dr.umda iyi diyodu bugün dışardayken kalbim çarpıntı yapınca tansiyonumu ölçtürdümde 9/6 dediler fenalaşınca tuzlu ayran içtim anca kendime geldim..perşembe dr.uma gidicem ama sizede sormak istedim
selam arkadaşlar
sevgiler...
herkescikler gitmiş :)özlem resimde çok zayıf gözüküyorsun tatlım
benimde 26mayıs
ama benim birde geç döllenme,yani haziran bile olabilir :)
benimde geç döllenme olabilir diye düşünüyorum ama doktorum USG ile uyumlu diyor...
benimde 27 mayıs ama çoğu kişi nisan yada mart gibi doğum yapıyor zaten biz kalıcaz sanırım sadecemayıs ayına:CüvCüv:
cvp veren arkadaşlar çok teşekkür ederim yeni kahvaltı yapmıştım ve dolmuştan iner inmez oldu uani açlık ve yorgunluk yoktu ondan endişelendim..umarım bidaha olmaz çok fenaydı çünkü..bişey daha sorucam..oğlumun eksiklerini almak için çıkmıştım..kız biberonu 3+ay vermiş farketmemişim bunun 0+ay olması gerekmiyomuuuu
seninle günümüz aynı bakalım hangimiz önce doğurcak
hayırlı olsun teslimi çok uzatmışlar ama yadün kızımın bebek odası takımını aldık klasik tarzda beğendim ama
teslim süresini biraz geç veriyolar 15 nisanzaman geçmek bilmez artık...
slm hoşgeldinselam arkadaşlar
sevgiler...
evet canım 0+ olması lazımcvp veren arkadaşlar çok teşekkür ederim yeni kahvaltı yapmıştım ve dolmuştan iner inmez oldu uani açlık ve yorgunluk yoktu ondan endişelendim..umarım bidaha olmaz çok fenaydı çünkü..bişey daha sorucam..oğlumun eksiklerini almak için çıkmıştım..kız biberonu 3+ay vermiş farketmemişim bunun 0+ay olması gerekmiyomuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?