2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabiii canımm...allah hepsine uzun ömür versinn ..herkesi kendi fikri ama dünyanın binbir türlü hali varr.ve tek korunma yöntemi bu değil ki kuşumm....

Canim gecmis olsun ama bunlar icin erken gercekten. Benim arkadasima da ayni seyi dediler. Bebek kendini son haftalarda topladi ve 4 kilo uzeri dogdu. Moralini yuksek tut ve yediklerine dikkat et. Saglikli dogsunlar da, en onemlisi o. Bu arada 3 kilo da normale giriyor zaten.

slm mayıs anneleri geçmişi henuz okumadım..bişey sormak istiyorum 9/6 tansiyon bizin için düşük mü...kontrollerimde 11/8 çıkıyodu dr.umda iyi diyodu bugün dışardayken kalbim çarpıntı yapınca tansiyonumu ölçtürdümde 9/6 dediler fenalaşınca tuzlu ayran içtim anca kendime geldim..perşembe dr.uma gidicem ama sizede sormak istedim

selam arkadaşlar

bu topiki yeni gördüm bende hemen geldim. gerçi bizim doğum allah kısmet ederse mayıs 28 gibi görünüyor ama olsun yine de mayıs değil mi kaydirigubbakcemile3

çalıştığım için ara ara girmeye çalışıyorum siteye inşallah tanışırız hepinizle.

sevgiler...

canım dışardayken yoruldunmu acaba belki o yüzden düşmüş olabilir. bu sıralar tansiyonda dengesizlikler olabiliyo dikkat et kendine özellikle dışardayken. ben cebimde hep şeker türü şeyler bulunduruyorum dışarı çıkınca başım dönünce hemen yiyorum. drunada sor gidince tabi söyle tansiyonum düşüyo diye bi önerisi olucaktır.

hoşgeldin. hayırlı olsun bebeğin.

hoşgeldin canım...

9/6 normalde düşük ama korkma bence benimde normalde hep tansiyonum 11/7-10/6 civarında geçenlerde yorulmuştum,8/5 e düşmüş,yüksek olmasındansa düşük olması çok daha iyi...

benimde 27 mayıs ama çoğu kişi nisan yada mart gibi doğum yapıyor zaten biz kalıcaz sanırım sadecemayıs ayına :CüvCüv:

herkescikler gitmiş :)özlem resimde çok zayıf gözüküyorsun tatlım

evet bugün çok muhabbet etmiyo kimse şimdide gitmiş herkes
şekerim sen bide beni yandan gör :CüvCüv: delikafadulden
akşam foto çektiriyimde eşime ekleyim buraya :)))))

canım benimde tansiyonum kontrollerde 10/5 çıkıyor dr. um normal olduğunu söyledi, birde hamilelikte aç kalındığı zaman tansiyon çok çabuk düşüyor ben hemen portakallı gazoz içiyorum dengeliyor tavsiye derim. Çok sıkıntı etme hepimizde zaman zaman oluyor:CüvCüv:

selam ozlmgkhn ve Selna opuyorumnanaktan

benimde 27 mayıs ama çoğu kişi nisan yada mart gibi doğum yapıyor zaten biz kalıcaz sanırım sadecemayıs ayına :CüvCüv:

kalalım bakalım herkesin tecrübelerinden pay çıkartırız bizde değil mi. sağlıkla gelsinler de biraz geç gelsinler değil mi.

benimde son adet tarihine göre aslında 1 haziran görünüyor ama sanırım bende de biraz erken döllenme var. adet dönemim kısadır çünkü şimdi ultrasonlara göre 25-28 mayıs arası değişiyor geliş tarihi....

cvp veren arkadaşlar çok teşekkür ederim yeni kahvaltı yapmıştım ve dolmuştan iner inmez oldu uani açlık ve yorgunluk yoktu ondan endişelendim..umarım bidaha olmaz çok fenaydı çünkü..bişey daha sorucam..oğlumun eksiklerini almak için çıkmıştım..kız biberonu 3+ay vermiş farketmemişim bunun 0+ay olması gerekmiyomuuuu

ben henüz almadım canım ama evet 0+ay olması gerektiğini biliyorum bende öyle alıcam yani.

dün kızımın bebek odası takımını aldık klasik tarzda beğendim ama
teslim süresini biraz geç veriyolar 15 nisan zaman geçmek bilmez artık...
hayırlı olsun teslimi çok uzatmışlar ama ya
slm hoşgeldin
evet canım 0+ olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…