2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar;CD çekimi yapıldı:) Çok tatlı çıkmış benim oğluşum, gözleri bana benziyo:) Diğer yerleri babasına:)) Suyum da hafif azalma varmış. Hergün en az 3 litre su içmem gerekiyo. Hiç tuvaletten çıkamaz oldum valla. Doktorum şeker yüklemesine de gerek duymadı:)

Bugün karnımda bir ağrı var. Bebeğim her zamankinden sert hareketler yapıyo, çok huzursuzum. Nedendir ki acaba??

maşallah canım bebeğine aman suyu ihmal etme canım. bülent bey banada ısrarla 3 litre su içmemi söylüyo bende içiyorum evet tuvalet sorun ama napalım içicez hayatım mecbur.

maşallah oğluşuna tatlım zaten hangimiz çıkabiliyoruzki tuvaletten:)) az daha sabır zaten bişey kalmadı
Bugün karnımda bir ağrı var. Bebeğim her zamankinden sert hareketler yapıyo, çok huzursuzum. Nedendir ki acaba??

geçmiş olsun sen kasma kendini rahatlamaya çalış

maşallah bebeğine canım,su çok önemli ,az daha sabır annesi,oğluşun için 3 lt. su içeceksin artık...

maşallah canım bebeğine aman suyu ihmal etme canım. bülent bey banada ısrarla 3 litre su içmemi söylüyo bende içiyorum evet tuvalet sorun ama napalım içicez hayatım mecbur.

Yanımda şişe ile gezer oldum:) Bugün 1,5 litrem kaldı. Özellikle akşam 8 den sonra çok iç dedi. Bülent bey kilo alımın iyi dedi. 2 ayda 3 kilo almışım, 2 kilo alsaydın daha iyiydi ama bu da iyi dedi. Diğer aylarda 1 kilo alacaksın dedi:)) Çok akıntı problemim vardı, ona da çok normal dedi. Herşeyi suya bağlıyo bide:) Su iç, su iç, su iç:)) Başka bişey demiyo:) Oğluşumun ağırlığı da 868 gram:)

yaa ben yan yatmaktan çok sıkıldım,eskiden top atsan uyanmazdım,,şimdi bakıyorum hafif düz yatmışım hemen uyanıp soluma dönüyorum,bilinçaltı herhalde...kocam yüzüstü yattığında kıskanıyorum vallahi...

ay evet bülent beyin baş lafı su iç :)))) ve 8den sonra yemek yeme :)))
napalım oda sağlığımız için diyo. banda heray 1 kilo dedi ama ne kadar dikkat etsemde geçiyo birazcık napıyım artık. 20 kilo alsaydık ne diycekti acaba :))) sağlığınız iyi olsunda boşver gerisini canım. oğluşunda kocaman olmuş maşallah.

için kızlar bol bol su ...ben normalde hamile kalmadan öncede 3-4 lt. içiyordum hergün,o da sadece su,çayı ,diğer sıvıları saymıyorum,şimdi çay,kahve hiç içmiyorum,3-4 lt. sadece su içiyorum o ile bana az geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…