HAYIRLISI BAKALIM CANIM,ZAMANINDA SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH...
Selam kızlar;CD çekimi yapıldı:) Çok tatlı çıkmış benim oğluşum, gözleri bana benziyo:) Diğer yerleri babasına:)) Suyum da hafif azalma varmış. Hergün en az 3 litre su içmem gerekiyo. Hiç tuvaletten çıkamaz oldum valla. Doktorum şeker yüklemesine de gerek duymadı:)
10merve, ant., gokkusak+, mehlikaMERYEM, momi, Nurem+, ozlmgkhn, selna, sirinkedi, _meycimek_ alsanaalsanasmile
maşallah oğluşuna tatlım zaten hangimiz çıkabiliyoruzki tuvaletten:)) az daha sabır zaten bişey kalmadıSelam kızlar;CD çekimi yapıldı:) Çok tatlı çıkmış benim oğluşum, gözleri bana benziyo:) Diğer yerleri babasına:)) Suyum da hafif azalma varmış. Hergün en az 3 litre su içmem gerekiyo. Hiç tuvaletten çıkamaz oldum valla. Doktorum şeker yüklemesine de gerek duymadı:)
Bugün karnımda bir ağrı var. Bebeğim her zamankinden sert hareketler yapıyo, çok huzursuzum. Nedendir ki acaba??
Selam kızlar;CD çekimi yapıldı:) Çok tatlı çıkmış benim oğluşum, gözleri bana benziyo:) Diğer yerleri babasına:)) Suyum da hafif azalma varmış. Hergün en az 3 litre su içmem gerekiyo. Hiç tuvaletten çıkamaz oldum valla. Doktorum şeker yüklemesine de gerek duymadı:)
burdayız selmacımmm:teytey:
Bugün karnımda bir ağrı var. Bebeğim her zamankinden sert hareketler yapıyo, çok huzursuzum. Nedendir ki acaba??
maşallah canım bebeğineaman suyu ihmal etme canım. bülent bey banada ısrarla 3 litre su içmemi söylüyo bende içiyorum evet tuvalet sorun ama napalım içicez hayatım mecbur.
maşallah bebeğine canım,su çok önemli ,az daha sabır annesi,oğluşun için 3 lt. su içeceksin artık...
neyse ben çıkıyorum kızlarr iyi akşamlarr
Oğlum için herşeyi yaparım:)maşallah oğluşuna tatlım zaten hangimiz çıkabiliyoruzki tuvaletten:)) az daha sabır zaten bişey kalmadı
geçmiş olsun sen kasma kendini rahatlamaya çalış
Yanımda şişe ile gezer oldum:) Bugün 1,5 litrem kaldı. Özellikle akşam 8 den sonra çok iç dedi. Bülent bey kilo alımın iyi dedi. 2 ayda 3 kilo almışım, 2 kilo alsaydın daha iyiydi ama bu da iyi dedi. Diğer aylarda 1 kilo alacaksın dedi:)) Çok akıntı problemim vardı, ona da çok normal dedi. Herşeyi suya bağlıyo bide:) Su iç, su iç, su iç:)) Başka bişey demiyo:) Oğluşumun ağırlığı da 868 gram:)
neyse ben çıkıyorum kızlarr iyi akşamlarr
ay evet bülent beyin baş lafı su iç :)))) ve 8den sonra yemek yeme :)))
napalım oda sağlığımız için diyo. banda heray 1 kilo dedi ama ne kadar dikkat etsemde geçiyo birazcık napıyım artık. 20 kilo alsaydık ne diycekti acaba :))) sağlığınız iyi olsunda boşver gerisini canım. oğluşunda kocaman olmuş maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?