2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım zaten bizim doktor diğer sıvıları saymıyo:) Sadece 3 litre su:) Sen de maşallah iyi su içiyomuşsun. Ben alışık değilim...

Bana benden önce çıkan bir kızı gösterdi 30 haftalık hamileymiş. Kız hamile gibi bile değil:) Öyle de olmak istemezdim. Karnı filan yoktu. Onu örnek gösteriyo yani:)) Ben de çok kilo almadım ki hem:) Bülent Beyimizi dinleyeceğiz tabiki, herşey biz ve bebeğimiz için. Seviyorum ben bu adamı ya. Çok değişik bir adam ama:)):lepi:

Canım zaten bizim doktor diğer sıvıları saymıyo:) Sadece 3 litre su:) Sen de maşallah iyi su içiyomuşsun. Ben alışık değilim...

o kadar su içmeme rağmen hamileliğimin 20. haftasından beri böbrek kumu döküyorum,doktorum dahada fazla iç diyor,banyoda oturacağım artık:)))))

o kadar su içmeme rağmen hamileliğimin 20. haftasından beri böbrek kumu döküyorum,doktorum dahada fazla iç diyor,banyoda oturacağım artık:)))))

:))) Eşim ve kayınvalidem benimle dalga geçiyolar artık:) Koşa koşa zor yetişiyorum tuvalete. Orda otur diyolar:) Gel yanıma arkadaş ol, beraber oturalım:))kaydirigubbakcemile

evet değişik gerçekten :)) ama eşimle bende hep gülerek çıkıyoruz odasından seviyoruz doktorumu. ama kiloya takıntısı var cidden bazen oraya giderken stres yapıyorum ne kadar aldım acaba diye oda olmasa iyi olurdu ama napalım idare edicez dinliycez sırnaşık şey

:))) Eşim ve kayınvalidem benimle dalga geçiyolar artık:) Koşa koşa zor yetişiyorum tuvalete. Orda otur diyolar:) Gel yanıma arkadaş ol, beraber oturalım:))kaydirigubbakcemile

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

iyi akşamlar kızlar daha yeni girebildim hepinize merhaba tanuyan vardır ama bende yeni üyeyim ismim eda 29 yaşındayım istanbulda oturuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…