- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
İnşallah oyun oynuyodur canım oğlumm benim...oyun oynuyordur annesi,sıkma kendini....
İyi akşamlar canım...neyse ben çıkıyorum kızlarr iyi akşamlarr
için kızlar bol bol su ...ben normalde hamile kalmadan öncede 3-4 lt. içiyordum hergün,o da sadece su,çayı ,diğer sıvıları saymıyorum,şimdi çay,kahve hiç içmiyorum,3-4 lt. sadece su içiyorum o ile bana az geliyor...
ay evet bülent beyin baş lafı su iç :)))) ve 8den sonra yemek yeme :)))
napalım oda sağlığımız için diyo. banda heray 1 kilo dedi ama ne kadar dikkat etsemde geçiyo birazcık napıyım artık. 20 kilo alsaydık ne diycekti acaba :))) sağlığınız iyi olsunda boşver gerisini canım. oğluşunda kocaman olmuş maşallah.
Canım zaten bizim doktor diğer sıvıları saymıyo:) Sadece 3 litre su:) Sen de maşallah iyi su içiyomuşsun. Ben alışık değilim...
o kadar su içmeme rağmen hamileliğimin 20. haftasından beri böbrek kumu döküyorum,doktorum dahada fazla iç diyor,banyoda oturacağım artık:)))))
Bana benden önce çıkan bir kızı gösterdi 30 haftalık hamileymiş. Kız hamile gibi bile değil:) Öyle de olmak istemezdim. Karnı filan yoktu. Onu örnek gösteriyo yani:)) Ben de çok kilo almadım ki hem:) Bülent Beyimizi dinleyeceğiz tabiki, herşey biz ve bebeğimiz için. Seviyorum ben bu adamı ya. Çok değişik bir adam ama:)):lepi:
:))) Eşim ve kayınvalidem benimle dalga geçiyolar artık:) Koşa koşa zor yetişiyorum tuvalete. Orda otur diyolar:) Gel yanıma arkadaş ol, beraber oturalım:))kaydirigubbakcemile
İyi akşamlar ben çıkıyorum kızlar...
iyi akşamlar kızlar daha yeni girebildim hepinize merhaba tanuyan vardır ama bende yeni üyeyim ismim eda 29 yaşındayım istanbulda oturuyorum :)
ben gibi sudan tiksinenler napsınn hamileliğimin ilk başlarında daha kötüydüm yine azda olsa içiyorum
iyi akşamlar kızlar daha yeni girebildim hepinize merhaba tanuyan vardır ama bende yeni üyeyim ismim eda 29 yaşındayım istanbulda oturuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?