canım üzülme daha 38. haftaya çok var döner de iner de aşağda olsaydı daha büyük dert erken doğum tehlikesi falan oluyor sürekli istirahat zor olurdu şimdi bol bol yürü demiştir herhalde doktorkızlar günaydın...
dün oğlumu görmeye gittik...bebeğim göğsümün altına yerleşmiş, yerini de sevmiş...sırtı dönüktü hiç göremedim...
doktor 38nci haftaya kadar dönmezse sezaryan yapıcam dedi.:sinifsinif:
kızlar günaydın...
dün oğlumu görmeye gittik...bebeğim göğsümün altına yerleşmiş, yerini de sevmiş...sırtı dönüktü hiç göremedim...
doktor 38nci haftaya kadar dönmezse sezaryan yapıcam dedi.:sinifsinif:
canım üzülme daha 38. haftaya çok var döner de iner de aşağda olsaydı daha büyük dert erken doğum tehlikesi falan oluyor sürekli istirahat zor olurdu şimdi bol bol yürü demiştir herhalde doktor
Günaydın Kızlar,
Bir sorum var. Kafam karıştı... Ben 32. haftada izne çıkmayı düşünüyorum. Bu durumda 31+6 dolunca mı yoksa 32+6'da mı çıkıyorum.?bilmiyorumkismile
kızlar benim bebeğim çok zayıf..doktor kaç gram olduunu söylemiyor..zayıf diyor sadece beni korkutmak istemiyor galiba..
ya aşağıda olduğu için zayıf ya da kordonda tek damar olduğu için beslenemiyor..
bebeğe kilo aldıran bildiğiniz bişeyler varmı..
kızlar benim bebeğim çok zayıf..doktor kaç gram olduunu söylemiyor..zayıf diyor sadece beni korkutmak istemiyor galiba..
ya aşağıda olduğu için zayıf ya da kordonda tek damar olduğu için beslenemiyor..
bebeğe kilo aldıran bildiğiniz bişeyler varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?