2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdayım sizi bırakıp gidemedim demeyi isterdim ama, izin alsaydım şu an uyuyor olacaktım sonra da arkadaşımla geyik dolu bir ders çalışma seansı gerçekleştirecektim
ama burdayımkaydirigubbakcemile

kızlar günaydın...
dün oğlumu görmeye gittik...bebeğim göğsümün altına yerleşmiş, yerini de sevmiş...sırtı dönüktü hiç göremedim...
doktor 38nci haftaya kadar dönmezse sezaryan yapıcam dedi.
:sinifsinif:

canım üzülme daha 38. haftaya çok var döner de iner de aşağda olsaydı daha büyük dert erken doğum tehlikesi falan oluyor sürekli istirahat zor olurdu şimdi bol bol yürü demiştir herhalde doktor

günaydın kızlar hafta ortasına geldik çok şükür akşam yine misafirim vardı çok uykusuzum ilkgün ters mi duruyor makat üstümü oturuyor dedi dr tam anlamadım öyle ise benim oğlumda ters dönsün diye hep dua ediyorum bende. banada dönmezse sezeryan dedi dr.

canım hiç takma kafana..son hafta bile döner belli olmaz..daha çok var gerçekten 38. haftaya..
benimki beşinci aydan sonra başını yerleştrimiş aşağıya..ve o kadar aşağıda ki beni çok rahatsız ediyor..ameliyat yerimin bile altında neredeyse..bazen çıkacak sanıyorum inan..mesela şu an kendimi kasıp oturuyorum..
hiç merak etme döner..hem sezeryan da kötü değil..sadece sınırlı tutman gerekiyor..

canım üzülme daha 38. haftaya çok var döner de iner de aşağda olsaydı daha büyük dert erken doğum tehlikesi falan oluyor sürekli istirahat zor olurdu şimdi bol bol yürü demiştir herhalde doktor

evet gerçekten öyle benim yürümem ve iş yapmam yasak..çok az bile yürüsem çöküyo bebek sanki..
geçen gün çok kısa mesafe diye biyere gittim yürüyerek..gittiğim yer evimin karşısında görünüyor..inan yolda yere oturacaktım nerdeyse..gidince kendimi yatağa zor attım..

kızlar benim bebeğim çok zayıf..doktor kaç gram olduunu söylemiyor..zayıf diyor sadece beni korkutmak istemiyor galiba..
ya aşağıda olduğu için zayıf ya da kordonda tek damar olduğu için beslenemiyor..
bebeğe kilo aldıran bildiğiniz bişeyler varmı..

Günaydın Kızlar,

Bir sorum var. Kafam karıştı... Ben 32. haftada izne çıkmayı düşünüyorum. Bu durumda 31+6 dolunca mı yoksa 32+6'da mı çıkıyorum.?bilmiyorumkismile

günaydın kızlar

benim yaramaz kızım da hep ya yan yatıyor yada kafası midemin altında duruyor. şimdiye kadar aşağı pek dönmedi. sevmiyor herahlde diyorum baş aşağı yatmayı.

ama doktor bana da dedi son dakikaya kadar dönme ihtimali var diye. bakalım bekleyeceğiz. keyifleri olurda dönerlerse normal doğum deneriz inşallah...

Günaydın Kızlar,

Bir sorum var. Kafam karıştı... Ben 32. haftada izne çıkmayı düşünüyorum. Bu durumda 31+6 dolunca mı yoksa 32+6'da mı çıkıyorum.?bilmiyorumkismile

guzel soru bilmiyorumkismile bende bilmiyorum...
en iyi doktorun yanıtlar bence. yada sirketinizin muhasebecisi tecrubeliyse ona sor istersen.
benim daha 1-1,5 ayim var izne arastirmadim daha...

canim bilmiyorum direk bir besin ama bence en saglikli sekilde beslenirsen daha saglikli kilo alir. dogum kursunda diyetisyen geldi bir ara en çok tam tahıllı karbonhidratları yemek lazımmış. yani tam buğday ekmeği, yulaflı, çavdarlı gıdalar, bulgur vs.

kaliteli protein dedikleri hayvansal proteinleri kırmızı et tavuk balık eksik etmeyeceksin.
sebze ve meyve zaten lazım. şekerli gıdalardan da sadece pekmez ve balı tavsiye etti. diğerleri sadece boş kaloriymiş. beyaz ekmek de öyle.

istersen bir de balık yağı hapına başlayabilirsin belki yarar bebeğe. omega 3 için benim doktorum EFA 1200 ü tavsiye etti en saf ve temiz omega 3 onda varmış. ben kullanıyorum.

özlem valla aynı noktada bende takıldım bende bilmiyorum.dr beni ayın 8inde 31+4 iken çağırdı bir görelim ona göre iznini konuşuruz dedi inş, bir sorun çıkmazda 37 ye kadar ahla vahla dahi olsa çalışırım.

ay kızlar şu anda öyle moralim bozuldu ki anlatamam..
arkadaşım var çok düşünceli saolsun..iki tane canavar gibi çocuğu var söylemesi ayıp..
biyere gitmesi gerekiyormuş da bana bırakacak çocukları..
ya ben kendi çocuklarıma bakmaktan acizim..gel de sinirlenme yaaaaaa....yok da diyemedim..
klava:

günaydın kızlar
32 hafta bitince izne ayrılıyorsun diye biliyorum muhasebecimiz öyle sölemişti ama sende bir danış istersen özlemcim.

herkese günaydıınnnn....

ben yumurta ve muz bebeğe kilo aldırır diye duymuştum, sanırım bir de ceviz badem gibi kuruyemişler. ciğere de iyi diyorlar ama ben sakatat yiyemiyorum. benim bildiklerim bu kadar... sağlıklı olsunda zayıf olması çok sorun olmaz herhalde, ben 2800 doğmuşum ama sağlıklıymışım. inşallah hiç bir sorun olmadan bebişini kucağına alırsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…