hoşgeldin nurem nasılsınnnHerkese günaydın....
Momi canım ben de 26+6 haftalık hamileyim. Bebeğimin kilosu geçen hafta 868 gr.dı. İnternette okuduğuma göre 500-1500 gr arasında değişebiliyomuş bu haftalarda. Bence hiç canını sıkma. Herkesin bebeği aynı olmaz diye de yazıyodu. Bir de normalde 26.haftada olması gereken kilosu 1000 gr mış. E ona kalırsa benimki de az. Daha doğmalarına çok var:) O zamana kadar gelişirler, sıkma canını...opuyorumnanaktan
evet hep aklımızda doğum ve bebeğimizin sağlıklı doğması olunca ister istemez rüyalarımızada giriyor,belki konuşmuzsunuzdur kızlar ama benim kısmetse ilk bebeğim normalmi sezeryanmı karar veremedim sizler ne düşünüyorsunuz...
27haftalığımdevrimcim kaç haftalıksın, aşağıda olması daha iyi diyorlar hem daha rahat bir doğum hemde yukarda olsa seni çok rahasız eder göğsünü sıkıştırır canım çok daralırsın benim oğlumda ortada aşağıya daha yakın gibi biz şuan 28 haftalığız
bu haftalarda mekan geniş olduğundan sürekli pozisyon değiştirirlermiş,benim uyanık herhalde ultrasonlarda dönüyor :)biz nerdeyse ilk gittiğimizden beri dr baş aşağıda dedi,devrim usg aletini görünce dönüyor bence,yada kafasıyla tekme atabilme yeteneğine sahip bir çocuk bilemiyorum ama sürekli sağ yanımın altından yiyorum tekmeleri,sola da nerdeyse hiç geçmedi çokmu sevdi bilmem artıkaşağıdamı iyi yukarıda mı bilmiyorm kızlar amaa benimki biraz aşağıya yakın aşağıya doğru bir tekme atıyor aman allahım çıkacak diyorum son 1 haftadır yoktu döndü diye düşünüyordum dün yine başladı ters olduğunda böyle oluyor sanırın ama beni çok korkutuyor........
bugün randevum allahtan bakalım doktorumuz ne diyecek.ne kadar büyüdükk...birde doğum şeklini konuşacağımmm............sanırım ben sezeryan istiyorummm........ama hayırlısı bakalımm...
aşağıdamı iyi yukarıda mı bilmiyorm kızlar amaa benimki biraz aşağıya yakın aşağıya doğru bir tekme atıyor aman allahım çıkacak diyorum son 1 haftadır yoktu döndü diye düşünüyordum dün yine başladı ters olduğunda böyle oluyor sanırın ama beni çok korkutuyor........
bugün randevum allahtan bakalım doktorumuz ne diyecek.ne kadar büyüdükk...birde doğum şeklini konuşacağımmm............sanırım ben sezeryan istiyorummm........ama hayırlısı bakalımm...
Hoşbulduk canım. İyiyim şükür, sen nasılsın?kaydirigubbakcemile5hoşgeldin nurem nasılsınnn
bu haftalarda mekan geniş olduğundan sürekli pozisyon değiştirirlermiş,benim uyanık herhalde ultrasonlarda dönüyor :)biz nerdeyse ilk gittiğimizden beri dr baş aşağıda dedi,devrim usg aletini görünce dönüyor bence,yada kafasıyla tekme atabilme yeteneğine sahip bir çocuk bilemiyorum ama sürekli sağ yanımın altından yiyorum tekmeleri,sola da nerdeyse hiç geçmedi çokmu sevdi bilmem artık
canım kızlar da yazmış benim de bildiğim muz ve yumurta günde iki yumurta yiyen arkadaşlar vardı burda kimdi hatırlamıyorum ama çok olumlu etkisini gördüğünü söyülüyordu, en kötü ihtimale bebeğin gelişimini tamamlayamayacak kadar az kilolu olursa doktorlar anne karnındayken iğne yapıyorlar diyebiliyorum prematüre doğacağı önceden belli olan çocuklara yapıyorlar ama sadece kiloyu dert etmemek lazım sağlıkllı olsun da annesi ona gözü gibi bakar, hem tekne kazıntısı ablalar da yardım ederkızlar benim bebeğim çok zayıf..doktor kaç gram olduunu söylemiyor..zayıf diyor sadece beni korkutmak istemiyor galiba..
ya aşağıda olduğu için zayıf ya da kordonda tek damar olduğu için beslenemiyor..
bebeğe kilo aldıran bildiğiniz bişeyler varmı..
31+6 dolunca hakkını alabiliyorsun bildiğim kadarıylaGünaydın Kızlar,
Bir sorum var. Kafam karıştı... Ben 32. haftada izne çıkmayı düşünüyorum. Bu durumda 31+6 dolunca mı yoksa 32+6'da mı çıkıyorum.?bilmiyorumkismile
canım sen kendini düşünüp hayır demezsen böyle daha çok kullanılırsın biliyorsun zor geçiyor hamilelliğm kusura bakma dediğinde alınacak kadr uzak bir arkadaşsa hiç olmasa da olur değilse zaten anlar o da getirmezay kızlar şu anda öyle moralim bozuldu ki anlatamam..
arkadaşım var çok düşünceli saolsun..iki tane canavar gibi çocuğu var söylemesi ayıp..
biyere gitmesi gerekiyormuş da bana bırakacak çocukları..
ya ben kendi çocuklarıma bakmaktan acizim..gel de sinirlenme yaaaaaa....yok da diyemedim..
klava:
hımm daha şimdiden farklı kalp arayışındalar öyleyse,çok bekler o evlendirmiycem ben onu istemem el kızı :lepi:Hani bir söylenti vardır , kızlar annenin kalbinin altında ( solda ) erkek çocuklar sagda olurmuş diye , sanırım dogru. benim kızım hep solda :)
evet benimkide yer değiştiriyor herhalde ama bazen zorlıyor benii27haftalığım
bu haftalarda mekan geniş olduğundan sürekli pozisyon değiştirirlermiş,benim uyanık herhalde ultrasonlarda dönüyor :)biz nerdeyse ilk gittiğimizden beri dr baş aşağıda dedi,devrim usg aletini görünce dönüyor bence,yada kafasıyla tekme atabilme yeteneğine sahip bir çocuk bilemiyorum ama sürekli sağ yanımın altından yiyorum tekmeleri,sola da nerdeyse hiç geçmedi çokmu sevdi bilmem artık
Bizim doktor bebeğin yeriyle ilgili hiçbişey demedi. Bizimki nerde hiç bilmiyorum:) Oğlum çok hareketli ama:) Bir de doktorum sormuyo bile normal mi sezeryan mı diye:) Herşey normalse tabiki normal doğum diyo. Ama en sağlıklısı da normal doğum.
**maaşaalaah hareketli oğlunaa.kesinlikle normal en sağlıklısı ama normali iyi atlatmak için bir de kafada kabul etmek lazım benim ilki normal zaten normal düşünürsem bile epidural olur..bilerek gitmek daha zor geliyor..sezeryanın da eksileri yok artık dikiş ikisinde de var ve artık çok ilerledii...bakalım kısmet her doktor öyle diyor ama ben böyle istiyorum deyince susuyor kadınbilmiyorumkismile
Hoşbulduk canım. İyiyim şükür, sen nasılsın?kaydirigubbakcemile5
günaydıngünaydın kızlaR
GÜZEL BİR GÜN OLUR İŞALLAH
günaydın kızlar
hayırlı olsun canımTeŞekkÜrler. Şİmdİ İnsan kaynakları İle konuŞtum. 32. Hafta baŞı yanİ 32+02 da ÇıkıyormuŞum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?