2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin nurem nasılsınnn

Canım ben Allah izin verirse kesinlikle normal doğum düşünüyorum. Ama son an neyi gösterir bilmiyoruz tabiki.

27haftalığım
bu haftalarda mekan geniş olduğundan sürekli pozisyon değiştirirlermiş,benim uyanık herhalde ultrasonlarda dönüyor :)biz nerdeyse ilk gittiğimizden beri dr baş aşağıda dedi,devrim usg aletini görünce dönüyor bence,yada kafasıyla tekme atabilme yeteneğine sahip bir çocuk bilemiyorum ama sürekli sağ yanımın altından yiyorum tekmeleri,sola da nerdeyse hiç geçmedi çokmu sevdi bilmem artık

Nuremcim bemde normal gibi düşünüyorum Allah yardımcı olur inşallah ama osancıyla sezeryanda isteyabilirim bilmiyorum biraz korkuyorum yani

Bizim doktor bebeğin yeriyle ilgili hiçbişey demedi. Bizimki nerde hiç bilmiyorum:) Oğlum çok hareketli ama:) Bir de doktorum sormuyo bile normal mi sezeryan mı diye:) Herşey normalse tabiki normal doğum diyo. Ama en sağlıklısı da normal doğum.

hoşgeldin nurem nasılsınnn
Hoşbulduk canım. İyiyim şükür, sen nasılsın?kaydirigubbakcemile5

bende geçen gittiğimizde sormujştum dr. a hiçbir sorun olmazsa noırmal sezaryanı pek aklından geçirme dedi bana zaten normal istiyorum inşallah bir sorun olmaz da norml olur

kızlar şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz iş yerindeyim çalışıyorum biraz işlerimi toparlıyım opuyorumnanaktan

Hani bir söylenti vardır , kızlar annenin kalbinin altında ( solda ) erkek çocuklar sagda olurmuş diye , sanırım dogru. benim kızım hep solda :)

canım kızlar da yazmış benim de bildiğim muz ve yumurta günde iki yumurta yiyen arkadaşlar vardı burda kimdi hatırlamıyorum ama çok olumlu etkisini gördüğünü söyülüyordu, en kötü ihtimale bebeğin gelişimini tamamlayamayacak kadar az kilolu olursa doktorlar anne karnındayken iğne yapıyorlar diyebiliyorum prematüre doğacağı önceden belli olan çocuklara yapıyorlar ama sadece kiloyu dert etmemek lazım sağlıkllı olsun da annesi ona gözü gibi bakar, hem tekne kazıntısı ablalar da yardım eder

Günaydın Kızlar,

Bir sorum var. Kafam karıştı... Ben 32. haftada izne çıkmayı düşünüyorum. Bu durumda 31+6 dolunca mı yoksa 32+6'da mı çıkıyorum.?bilmiyorumkismile
31+6 dolunca hakkını alabiliyorsun bildiğim kadarıyla

canım sen kendini düşünüp hayır demezsen böyle daha çok kullanılırsın biliyorsun zor geçiyor hamilelliğm kusura bakma dediğinde alınacak kadr uzak bir arkadaşsa hiç olmasa da olur değilse zaten anlar o da getirmez

Hani bir söylenti vardır , kızlar annenin kalbinin altında ( solda ) erkek çocuklar sagda olurmuş diye , sanırım dogru. benim kızım hep solda :)
hımm daha şimdiden farklı kalp arayışındalar öyleyse,çok bekler o evlendirmiycem ben onu istemem el kızı :lepi:

evet benimkide yer değiştiriyor herhalde ama bazen zorlıyor benii

günaydın kızlaR
GÜZEL BİR GÜN OLUR İŞALLAH
günaydın
günaydın kızlar

günaydın

TeŞekkÜrler. Şİmdİ İnsan kaynakları İle konuŞtum. 32. Hafta baŞı yanİ 32+02 da ÇıkıyormuŞum
hayırlı olsun canım
bir de kızlar yoğurt mayalamaktan bahsediliyor fakat bildiğim kadarıyla sterilize sütler maya tutmaz, e sokak sütçüsünden alıp da mı mayalayacaksınız?

kızlar ellerinizde elektiriklenme vs oluyorsa eğer bunun sebebi ödemden kaynaklı şişmeler oluyormuş,medyan sinir denilen bir sinir varmış ve onun yeri daralıyormuş,bu oldugunda ellerinizi yukarıya doğru dikip oynatmanız gerekirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…