ablam pınarın sütünü mayaladı,bebek 6 7 aydır o yoğurtları yiyorhayırlı olsun canım
bir de kızlar yoğurt mayalamaktan bahsediliyor fakat bildiğim kadarıyla sterilize sütler maya tutmaz, e sokak sütçüsünden alıp da mı mayalayacaksınız?
kızlar benim bebeğim çok zayıf..doktor kaç gram olduunu söylemiyor..zayıf diyor sadece beni korkutmak istemiyor galiba..
ya aşağıda olduğu için zayıf ya da kordonda tek damar olduğu için beslenemiyor..
bebeğe kilo aldıran bildiğiniz bişeyler varmı..
hayırlı olsun canım
bir de kızlar yoğurt mayalamaktan bahsediliyor fakat bildiğim kadarıyla sterilize sütler maya tutmaz, e sokak sütçüsünden alıp da mı mayalayacaksınız?
hımmm pastörize bulabilirsem ben de ondan mayalarım artıktutuyor kuşum yaaa...ben kullanıyorum pastörizeeee.....keçi sütünün de artık var pastörizesii
hoŞgeldınselammmmmm
selammmmmm
hımmm pastörize bulabilirsem ben de ondan mayalarım artık
ben çok süt tükettiğim ve devamlı alışveriş yapmaya fırsat bulamadığım için hep sterilize alıyorum kilolarca sütsüz kalmıyım ve olanlar da dayansın diye ama bebişim için mahalle bakkalına da getritebilirim, keçi sütünü de arada bir severek içiyordum da bağırsakları bozar diyorlar diye (gerçi içtiğimde bende böyle bi etki yapmadı hiç ama) hamile kaldığımdan beri içmiyorum
onlar pastörüze değil canım sterilize pastörize olanlar iki günlük 3 günlük ömürleri olanlar UHT yazanlar sterilize onlardan mı mayalıyorsunuz?tutmaz diye düşündüm ben, sonuçta mayalama için de kültür gerekli, e mayayı nedenyapıyorsunuz? onu da homojenize yoğurt diyin bayılılyım ben burda :icecream:ayşe neden pastörize bulabilirsem dedin anlamadımm tüm arketlerde var pastörizee...kutu sütlerrbilmiyorumkismile
evet canım öyle olmuş :enbuyukkk:yya biz aynı şeyden bahsediyoruz ayşe sen sterilize diyorsun ben pastörizee galibaakaydirigubbakcemile3
selma buğünde mi yokkk
hoŞgeldİn
selamm kuşumm naberr??:CüvCüv:
SELAM ŞEKERLERgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlım birmax.com dan aldım ben havaleyi yapmadan ürünlerim geldi :)) yani çok sağlam biyer şüphen olmasın delikafadulden 3 gün sonra yolladım parayıkız selma burda msn?
sen şu şeker için süslerden alacaktın bi yerden aldın mı?
nasıl aldın güvenilir bir yer mi ?öyle havale yapıp da kalmayalım zaten bi de havale masrafı ödycez daha pahalıya gelmesin bize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?