onlar pastörüze değil canım sterilize pastörize olanlar iki günlük 3 günlük ömürleri olanlar UHT yazanlar sterilize onlardan mı mayalıyorsunuz?tutmaz diye düşündüm ben, sonuçta mayalama için de kültür gerekli, e mayayı nedenyapıyorsunuz? onu da homojenize yoğurt diyin bayılılyım ben burda :icecream:
[
SELAM ŞEKERLER
tatlım birmax.com dan aldım ben havaleyi yapmadan ürünlerim geldi :)) yani çok sağlam biyer şüphen olmasın delikafadulden 3 gün sonra yolladım parayı
ay sohbet edemedim kaç gündür delirdim yahu ne kadar alışmışım :) bu arada bilgisayarımı yaptırdım artık benimde evimde bilgisayarım var:)) internetide bağlatırım oh
Herkese günaydın....
Momi canım ben de 26+6 haftalık hamileyim. Bebeğimin kilosu geçen hafta 868 gr.dı. İnternette okuduğuma göre 500-1500 gr arasında değişebiliyomuş bu haftalarda. Bence hiç canını sıkma. Herkesin bebeği aynı olmaz diye de yazıyodu. Bir de normalde 26.haftada olması gereken kilosu 1000 gr mış. E ona kalırsa benimki de az. Daha doğmalarına çok var:) O zamana kadar gelişirler, sıkma canını...opuyorumnanaktan
ay sohbet edemedim kaç gündür delirdim yahu ne kadar alışmışım :) bu arada bilgisayarımı yaptırdım artık benimde evimde bilgisayarım var:)) internetide bağlatırım oh
gökkuşak kuşum midem ağrıyo ya off bikaç gündür sürekli ağrıyo gavisgonda fayda etmiyo artık bu hep böylemi gidicek(
Hani bir söylenti vardır , kızlar annenin kalbinin altında ( solda ) erkek çocuklar sagda olurmuş diye , sanırım dogru. benim kızım hep solda :)
teker teker almıyosun da zaten fiyatlar uygun ürünlerde güzel ben kapli çubuk çiçek hazır tül kurdele falan aldım hemende cargo yaptılarselma şeker modelin nasıl, hangi ürünleri aldın ordan..kalitelimi ürünler, bende eminönü yada euro flora ya gitmeyi düşünüyordum.. acaba birmax dan mı alsam..birde tek tek alamıyosun dimi?
gelirim artık ilk günler diye fazla takılmiyim dedim canımalkisalkisalkis aferinnnn...............et kuşum yaa öğrenemedii mi halaaa...hep dibindemi bu kız senin...iş bulsana ona biraz sende buraya kaçççohaoldumsmile
ay bende zaten ülser varya mahfediyo beni ya offfcanım bu son ayların böyle geçebilirrr..ne yazık ki allah yardımcın olsunn..benim hiç mide problemim yoktur ama benim bile akşamları artık rahasız ediyorr....baskı yapıyorlar mide kapakçığı kapanamıyor ki zavallımmm......
ay çok güzelmiş sevindim ben de denymevett uzun ömürlü olanlar işte iki günlükleri ne yazıkki almaya bende yetişemiyorumm.....onlarla mayalıyorum homojenize den oluyor.ama kültürde alacağım..ilk homojenize ile mayalıyorum sonra mayaladığımla devam ediyorumm.....
bayılma sakınnn..........sempatiksalakcinni
ben buradayım susmafımm benimkiler de kalp çubukkk selmaaazemuszemus
ay tam anlatamamışışm ben demek istediğim şeyi duvar kağıdının yapıştırıcısı kanserojen oluyormuş genelde onu uygun seçmek lazımmış
bir taraftan da tezime bakmaya çalışıyorum da
okul bebek falan derken kitap okumayı o kadar ihmal ettim ki kerlime hazinem yarısına inmiş kendimi ifade edemiyorum bile CADIARZU
ay çok güzelmiş sevindim ben de denym
bi de yoğurt nasl mayalanyo onu da anlatsana, mesela ben şöyle bişey denemeyi planlıyorum yağsz sütü mayalasam light yoğurdum olur dmi? yağsz süt maya tutar mı?
evet biliyorum kuşum:)) ben şimdi lavantalıdamı yapsam diye düşünüyorum :))
lavanta hem maddi olarak daha iyi hemde şımarık çocuklar şekerleri yemek için emeğimizi bozmazlar :)evet biliyorum kuşum:)) ben şimdi lavantalıdamı yapsam diye düşünüyorum :))
evet biliyorum kuşum:)) ben şimdi lavantalıdamı yapsam diye düşünüyorum :))
CANIM çok sağol bilgilendirdiğin için....
günaydın kızlarrrr nasılsınız
bugün oğluşum hareket ettikçe sızıllar hissediyorum başka yerimde szde de oluyor mu
lavanta hem maddi olarak daha iyi hemde şımarık çocuklar şekerleri yemek için emeğimizi bozmazlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?