2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay sohbet edemedim kaç gündür delirdim yahu ne kadar alışmışım :) bu arada bilgisayarımı yaptırdım artık benimde evimde bilgisayarım var:)) internetide bağlatırım oh

evett uzun ömürlü olanlar işte iki günlükleri ne yazıkki almaya bende yetişemiyorumm.....onlarla mayalıyorum homojenize den oluyor.ama kültürde alacağım..ilk homojenize ile mayalıyorum sonra mayaladığımla devam ediyorumm.....
bayılma sakınnn..........sempatiksalakcinni

gökkuşak kuşum midem ağrıyo ya off bikaç gündür sürekli ağrıyo gavisgonda fayda etmiyo artık bu hep böylemi gidicek(

[

SELAM ŞEKERLER

tatlım birmax.com dan aldım ben havaleyi yapmadan ürünlerim geldi :)) yani çok sağlam biyer şüphen olmasın delikafadulden 3 gün sonra yolladım parayı

selma şeker modelin nasıl, hangi ürünleri aldın ordan..kalitelimi ürünler, bende eminönü yada euro flora ya gitmeyi düşünüyordum.. acaba birmax dan mı alsam..birde tek tek alamıyosun dimi?

ay sohbet edemedim kaç gündür delirdim yahu ne kadar alışmışım :) bu arada bilgisayarımı yaptırdım artık benimde evimde bilgisayarım var:)) internetide bağlatırım oh

alkisalkisalkis aferinnnn...............et kuşum yaa öğrenemedii mi halaaa...hep dibindemi bu kız senin...iş bulsana ona biraz sende buraya kaçççohaoldumsmile

Nuremcim sagol canim guzel dileklerin için. benim bebişin gidişi normal aslında. ben başka arkadaşların yazdıklarına cevap yazıyordum.
bakalım haftaya yine kontrol var bakalım ne diyecek.

seninkininde iyi maaşallah kilosu... bir sonraki kontrole daha da toparlarlar kilolarını inşallah.

gökkuşak kuşum midem ağrıyo ya off bikaç gündür sürekli ağrıyo gavisgonda fayda etmiyo artık bu hep böylemi gidicek(

canım bu son ayların böyle geçebilirrr..ne yazık ki allah yardımcın olsunn..benim hiç mide problemim yoktur ama benim bile akşamları artık rahasız ediyorr....baskı yapıyorlar mide kapakçığı kapanamıyor ki zavallımmm......

Hani bir söylenti vardır , kızlar annenin kalbinin altında ( solda ) erkek çocuklar sagda olurmuş diye , sanırım dogru. benim kızım hep solda :)

duam benim kızımın başı hep solda ayakları ve tekmeleri daha çok sağda hissediyorum.

sen solda sağda yazarken başının nerede olduğunu mu yazmıştın???

selma şeker modelin nasıl, hangi ürünleri aldın ordan..kalitelimi ürünler, bende eminönü yada euro flora ya gitmeyi düşünüyordum.. acaba birmax dan mı alsam..birde tek tek alamıyosun dimi?
teker teker almıyosun da zaten fiyatlar uygun ürünlerde güzel ben kapli çubuk çiçek hazır tül kurdele falan aldım hemende cargo yaptılar
alkisalkisalkis aferinnnn...............et kuşum yaa öğrenemedii mi halaaa...hep dibindemi bu kız senin...iş bulsana ona biraz sende buraya kaçççohaoldumsmile
gelirim artık ilk günler diye fazla takılmiyim dedim canım
ay bende zaten ülser varya mahfediyo beni ya offf

ay çok güzelmiş sevindim ben de denym
bi de yoğurt nasl mayalanyo onu da anlatsana, mesela ben şöyle bişey denemeyi planlıyorum yağsz sütü mayalasam light yoğurdum olur dmi? yağsz süt maya tutar mı?

CANIM çok sağol bilgilendirdiğin için....

günaydın kızlarrrr nasılsınız
bugün oğluşum hareket ettikçe sızıllar hissediyorum başka yerimde szde de oluyor mu

ay çok güzelmiş sevindim ben de denym
bi de yoğurt nasl mayalanyo onu da anlatsana, mesela ben şöyle bişey denemeyi planlıyorum yağsz sütü mayalasam light yoğurdum olur dmi? yağsz süt maya tutar mı?

yağsız sütle ben hiç yapmadım kuşum...stü ılık yapıyorum serçe parmağının dayanabildiği sıcaklık ılık yan.. sonra mutlaka cam kullanıyorum daha iyi tutuyor bir de tupper lar..bir kase yoğurdu çırpıyorum içlerine 1 er kaşık koyuyorum ....battaniye sofra bezi onları içiçe koyuyorum yoğurdunu koyunca fazla kıpırdatmıyorsun birde sıcak durması çok önemli ben kaloriferin önüne koyuyorum sarıyorum güzelce 3.5 4 saatten fazla tutmuyorumm. açıyorum kapaklarını açıyorum hemen yine kıpırdatmıyorumm 5 satte öyle dinleniyor sonra kapağını kapatıp buzdolabına koyuyorum ertesi günden itibaren tüketiyorum mayalanma 24 saat devam ettiği içinnn...........

aaayyy çookk yazddımmmm..........opuyorumnanaktan

evet biliyorum kuşum:)) ben şimdi lavantalıdamı yapsam diye düşünüyorum :))

benim çubuklar 48 tane 12 li paket ya onlarkaydirigubbakcemile3onları şekerli yapacağım bir anneannemm küçük beyaz ipten puf patikler örüyor onların içine de tül ile lavanta koymayı planlıyorum bir 30 tanede onlardan yapacapıımm......

evet biliyorum kuşum:)) ben şimdi lavantalıdamı yapsam diye düşünüyorum :))

bende şimdi bakıyorumda biblolu magnet düşünüyorum, ama lavantalı olsun diyorum.. tüy de olsun istiyorum, sonra nazar boncuğuda olsun..:)) birmax a bakıyorum magnetli süsler var tanesi 1,25TL, e hazır satılanlarda 1,50-2,50 TL arasında..100 tanesi hesaplıyorum 170TL civarında oluyor birmax tan alırsam.. dışardan hazır bulsam 1,75 olsa tanesi 175 liraya geliyor..kafam karıştı biraz...

CANIM çok sağol bilgilendirdiğin için....

günaydın kızlarrrr nasılsınız
bugün oğluşum hareket ettikçe sızıllar hissediyorum başka yerimde szde de oluyor mu

canım başka yerimde derken ..benim bazen aşağıya çok iniyor ve çatı bölgem de sızı hissediyorum adım atmak istemiyorum bir kaç kez olmuştu ..vücut doğuma hazırlanıyor işteee.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…