2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
az once dogumdan bahsediyormuşsunuz....

bende normal doğum istiyorum ama hem kısmı plasenta previa var hemde bebeğim hep yan yatıyor yada başı yukarıda... plasenta yukarı çıkmazsa ve/veya bebeğim de dönmezse istemesemde sezeryan gibi görünüyor. neyseki daha 13 hafta var. bakalım neler olacak...

canım başka yerimde derken ..benim bazen aşağıya çok iniyor ve çatı bölgem de sızı hissediyorum adım atmak istemiyorum bir kaç kez olmuştu ..vücut doğuma hazırlanıyor işteee.........

benimde bu aralar oluyor, adım attıkça, yada böle bacakalrımı hareket ettirdikçe kasıklarımın orda bir ağrı sancı oluyor...

canım başka yerimde derken ..benim bazen aşağıya çok iniyor ve çatı bölgem de sızı hissediyorum adım atmak istemiyorum bir kaç kez olmuştu ..vücut doğuma hazırlanıyor işteee.........

canım özel bölgemde hissediyorumm bugün oldu o da anlamıyorummm

valla benim kasık bölgesinde sıkıntı yok.
yaramaz kızım hep yan gelip yattığı için aşağı baskı yapmıyor başıyla. ama böyle giderse normal doğuramayacağım herhalde.

özel bölgen neresi,mesela benim ellerim bana göre çok özel :sm_cool:

anladın sen anladınnnnnn :kedi:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

baskı yapmıştır bebişin yer değiştirmiştirr.... biraz dinlen ayaklarını yukarıy kaldırarak dinlen canımm..bazen oluyor ya...hazırlanıyoruz doğumaa

doğru canımm doğuma hazırlanıyoruz dimiii ayyyy eyvahedigeldismile
benim oğlan hopluyo galiba öyle baskı oluyo aniden..

kızlar bişey sorcam,geçenlerde 2009 mayıs bebeklerinin doğdugu tarihlere bakıyordunuz,ben bulamadım,link verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…