canım başka yerimde derken ..benim bazen aşağıya çok iniyor ve çatı bölgem de sızı hissediyorum adım atmak istemiyorum bir kaç kez olmuştu ..vücut doğuma hazırlanıyor işteee.........
benimde bu aralar oluyor, adım attıkça, yada böle bacakalrımı hareket ettirdikçe kasıklarımın orda bir ağrı sancı oluyor...
canım başka yerimde derken ..benim bazen aşağıya çok iniyor ve çatı bölgem de sızı hissediyorum adım atmak istemiyorum bir kaç kez olmuştu ..vücut doğuma hazırlanıyor işteee.........
özel bölgen neresi,mesela benim ellerim bana göre çok özel :sm_cool:canım özel bölgemde hissediyorumm bugün oldu o da anlamıyorummm
canım özel bölgemde hissediyorumm bugün oldu o da anlamıyorummm
özel bölgen neresi,mesela benim ellerim bana göre çok özel :sm_cool:
baskı yapmıştır bebişin yer değiştirmiştirr.... biraz dinlen ayaklarını yukarıy kaldırarak dinlen canımm..bazen oluyor ya...hazırlanıyoruz doğumaa
iyi hadi anlamış olim,utandırmayalım seni daha fazla kaydirigubbakcemile2 holilop çevirimde belim incelsin birazanladın sen anladınnnnnn :kedi:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
özel bölgen neresi,mesela benim ellerim bana göre çok özel :sm_cool:
iyi hadi anlamış olim,utandırmayalım seni daha fazla kaydirigubbakcemile2 holilop çevirimde belim incelsin biraz
bakalım hangimiz önce doğurcak,benim geç döllenme birde tam 5eylül gecesi oldu kuzum :)seninle hemen hemen aynıyız ben 27+2 yimm
bakalım hangimiz önce doğurcak,benim geç döllenme birde tam 5eylül gecesi oldu kuzum :)
5eylül gecesi saat 01 ile 01 30 civarında :dance: :dance:
bakalım hangimiz önce doğurcak,benim geç döllenme birde tam 5eylül gecesi oldu kuzum :)
5eylül gecesi saat 01 ile 01 30 civarında :dance: :dance:
ilk kez korunamamışdık,özel bir geceydi,tarihide ondan hatırlıyorum,özel gece iyice özel oldu bizim içindelikafaduldendelikafadulden
nasıl da hatırlıyorsunnnnsempatiksalakcinni
ben bilemiyorum hangi gece yada gündüz bilmiyorumkismile yeni evli old. için hergün özledii söylemesi ayıpp kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ilk kez korunamamışdık,özel bir geceydi,tarihide ondan hatırlıyorum,özel gece iyice özel oldu bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?