valla benim kasık bölgesinde sıkıntı yok.
yaramaz kızım hep yan gelip yattığı için aşağı baskı yapmıyor başıyla. ama böyle giderse normal doğuramayacağım herhalde.
ilk kez korunamamışdık,özel bir geceydi,tarihide ondan hatırlıyorum,özel gece iyice özel oldu bizim için
ben bilemiyorum hangi gece yada gündüz bilmiyorumkismile yeni evli old. için hergün özledii söylemesi ayıpp kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok canımm 3 ayda kaldımilk aydan mı hamile kaldın yoksaadelikafaduldendelikafadulden
yok canımm 3 ayda kaldım
selam güzeller nasılsınız opuyorumnanaktan
herkes iyidir inş. bi geçmişi okuyum bakalım.
ben dün gece hiç uyuyamadım karnım ağrıdı nedense yatamadım bi türlü
göbüşümü eklicem ama resim ekliyeceğim site açılmıyo((
geçmiş olsun canım dinlen biraz.. bu arada dikkat edin kızlar salgın varmış miğde bulantısı ishal aman dikkatttkızlar grip gibiyim uyku çöktüüüü
bol bol su iç bence vücudun su kaybetmiştir çok ama aşırı derecedeyse ve eçmemeişse eğer dr. a git serum takarr ark. gitti hemen serum verdilerr vucut su kaybettiği içinaynen ya felaket dün gece bi karın ağrısı çektim sölemesi ayıp isal olmuşum ama
çok kötüydü
bol bol su iç bence vücudun su kaybetmiştir çok ama aşırı derecedeyse ve eçmemeişse eğer dr. a git serum takarr ark. gitti hemen serum verdilerr vucut su kaybettiği için
geçmiş olsun canım dinlen biraz.. bu arada dikkat edin kızlar salgın varmış miğde bulantısı ishal aman dikkattt
delikafaduldenben bilemiyorum hangi gece yada gündüz bilmiyorumkismile yeni evli old. için hergün özledii söylemesi ayıpp kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?