2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla benim kasık bölgesinde sıkıntı yok.
yaramaz kızım hep yan gelip yattığı için aşağı baskı yapmıyor başıyla. ama böyle giderse normal doğuramayacağım herhalde.

benim cadım da şimdiye kadar hep baş aşağıda normal doğum pozisyonunda, bakalım inş böle giderde normal yapabilirim hayırlısıyla..

selam güzeller nasılsınız opuyorumnanaktan
herkes iyidir inş. bi geçmişi okuyum bakalım.
ben dün gece hiç uyuyamadım karnım ağrıdı nedense yatamadım bi türlü
göbüşümü eklicem ama resim ekliyeceğim site açılmıyo ((

kızlar bugün perdeciye gidicem kızımın odası için perde yaptırcam şöyle pembiş bişeyler :))) kokoş olcak ya bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

aynen ya felaket dün gece bi karın ağrısı çektim sölemesi ayıp isal olmuşum ama
çok kötüydü

aynen ya felaket dün gece bi karın ağrısı çektim sölemesi ayıp isal olmuşum ama
çok kötüydü
bol bol su iç bence vücudun su kaybetmiştir çok ama aşırı derecedeyse ve eçmemeişse eğer dr. a git serum takarr ark. gitti hemen serum verdilerr vucut su kaybettiği için

bol bol su iç bence vücudun su kaybetmiştir çok ama aşırı derecedeyse ve eçmemeişse eğer dr. a git serum takarr ark. gitti hemen serum verdilerr vucut su kaybettiği için

dün akşam oldu sadece, yediklerimden herhalde dedim, bugun iyim bakalım inş olmaz bidaha artık yediklerimizide sindiremıyoruz.
devam ederse bi drma giderim cnm

geçmiş olsun canım dinlen biraz.. bu arada dikkat edin kızlar salgın varmış miğde bulantısı ishal aman dikkattt

sağol canım benim eşimden geçti sanırımm hiç bi şii yapmak istemiyo canımm azıcık şekerleyeyim ben...görüşürüz kızlar.........

merhaba kızlaarr
kırgınlık bendede var ama başa döndüm galiba ben .ilk 3 aydaki miskinlik uyku hali başladı bende
"annem sen yat ki hem sen kilo al hem ben alayım" diyo galiba miniğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…