teşekkür ederim canımyağsız sütle ben hiç yapmadım kuşum...stü ılık yapıyorum serçe parmağının dayanabildiği sıcaklık ılık yan.. sonra mutlaka cam kullanıyorum daha iyi tutuyor bir de tupper lar..bir kase yoğurdu çırpıyorum içlerine 1 er kaşık koyuyorum ....battaniye sofra bezi onları içiçe koyuyorum yoğurdunu koyunca fazla kıpırdatmıyorsun birde sıcak durması çok önemli ben kaloriferin önüne koyuyorum sarıyorum güzelce 3.5 4 saatten fazla tutmuyorumm. açıyorum kapaklarını açıyorum hemen yine kıpırdatmıyorumm 5 satte öyle dinleniyor sonra kapağını kapatıp buzdolabına koyuyorum ertesi günden itibaren tüketiyorum mayalanma 24 saat devam ettiği içinnn...........
aaayyy çookk yazddımmmm..........opuyorumnanaktan
senin yine oğlan hopluyor geçen benim oğlumun annesi bi hopladı çocuğun nevri döndükafamçokkarıştıdoğru canımm doğuma hazırlanıyoruz dimiii ayyyy eyvahedigeldismile
benim oğlan hopluyo galiba öyle baskı oluyo aniden..
maşallah canım
duam benim kızımın başı hep solda ayakları ve tekmeleri daha çok sağda hissediyorum.
sen solda sağda yazarken başının nerede olduğunu mu yazmıştın???
hasta olanlara çok geçmiş olsun kızlarbenimde bir şikayetim var bugün çok fena sağ böbreğimin olduğu yer sıtım çok ağrı yapıyor.
kimseler yok muuuu?
kurşunsuz camdan yapılmış rende alıcam bebeğime meyve verebilmek için ama benim gibi sakar bir anne doğumdan sonraya mı ertelmeli böyle hemen lazım olmayacak şeyleri kırmym bebeğime hazırlık yapmadan
bir de gördünüz mü siz hiç cam rende kırık cam gibi çok mu keskin oluyor bu yoksa limon sıkacağı gibi bişey mi oluyor?
kurşunsuz camdan yapılmış rende alıcam bebeğime meyve verebilmek için ama benim gibi sakar bir anne doğumdan sonraya mı ertelmeli böyle hemen lazım olmayacak şeyleri kırmym bebeğime hazırlık yapmadan
bir de gördünüz mü siz hiç cam rende kırık cam gibi çok mu keskin oluyor bu yoksa limon sıkacağı gibi bişey mi oluyor?
limon sıkacağı gibi oluyor,zaten yumuşak şeyler rendeliyorsun,muz,elma,kivi gibikurşunsuz camdan yapılmış rende alıcam bebeğime meyve verebilmek için ama benim gibi sakar bir anne doğumdan sonraya mı ertelmeli böyle hemen lazım olmayacak şeyleri kırmym bebeğime hazırlık yapmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?