2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar, hayırdır bugün sessiz kalmışsınız? Ben de iki dakika bakayım dedim, kütüphaneyi düzenlemem lazım. Öpüyorum hepinizi.

İlk kez senden duydum canım...sen nerden duydun kiiiibilmiyorumkismile
cam rendeyi hep söylerler annem ben bebekken de kullanmış kurşunsuz olması da kalite özelliği diyim bebek malzemesi satan heryerde var canım gözüne ilişmemiş

limon sıkacağı gibi oluyor,zaten yumuşak şeyler rendeliyorsun,muz,elma,kivi gibi
hımm işte benim gördüklerimde öyle de acaba iyisi değil mi diye düşündüm ben şimdi alırsam kendime de kullanırım dedim de herşeyi rendelesin istedim :)

bizimkilerde yıllardır kullanıyor,balık şeklinde ama bence şu anda ona hiç gerek yok,ek gıdaya yoğurtla felan başlıyorsun zaten 4 aylıkken,5aydan önce rendeye ihtiyaç oluncağını sanmıyorum

bizimkilerde yıllardır kullanıyor,balık şeklinde ama bence şu anda ona hiç gerek yok,ek gıdaya yoğurtla felan başlıyorsun zaten 4 aylıkken,5aydan önce rendeye ihtiyaç oluncağını sanmıyorum
aman işte ben de konuşacak konu olsun diye lafını açtım
iş olsundiye
kaçıyorum ben de
iyi bak kendine canım oğlşuna da

bizde vardı kırılacak bi şi değil sağlam oluyo kardeşimde almıştık sora ablamın kızı da kullandııı 7 yaş var aralarında...

aaaa kimse kalmamış. elektrik kesildi yazamadım sonrada dışarı çıktım yeni geldim ama burası bugün sessiz kalmış kızlar herkes yoğundu galiba bugün.
göbüşüm için yorum yapanlara teşekkür ederim kızlar.

slm kızlar kac gundur gıremedım sıteye... kımsede merak edıp sormamıs kımse merak etmıyor umursamıyor benisenağlama neyse gunlerdır kasıklarımda sıddetlı sancım vardı doktora gıttım bebgımın bası asagıdaymıs.. sancım ondanmıs. erken dogum olcak dıye cok korktuk ıkı tane serum takındım ılaclar falan..:sinifsinif: suanda ıyıyız cok sukur bebegım boyu 41 cm kılosu 1150 gr doktorum ırı yarı olcak dedı boyuda kılosuda onde gıdıyo tosunumun.. yınede anlatayım dedım zaten umrunuzda deılım:gitme:

ay canım canım çok geçmiş olsun herkesin kafası karma karışık tatlım ee biliyosun doğum heyecanı sardı ondan yoksa unutulur mu hiç herkes herkesin aklında merak etme sen bebişine de 41 kere maşallah

çok geçmiş olsun canım maşallah bebişinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…