görmeden çıkmışım canım teşekkür ederim,görüşürüz Sinem, sen de kendine ve Mehmet Toprak'a iyi bak annesi :))
alınma fıstık sen zaten epeydir az giriyodun istanbul annem faln derken o yüzden atlanmış geçmiş olsun canımslm kızlar kac gundur gıremedım sıteye... kımsede merak edıp sormamıs kımse merak etmıyor umursamıyor benisenağlama neyse gunlerdır kasıklarımda sıddetlı sancım vardı doktora gıttım bebgımın bası asagıdaymıs.. sancım ondanmıs. erken dogum olcak dıye cok korktuk ıkı tane serum takındım ılaclar falan..:sinifsinif: suanda ıyıyız cok sukur bebegım boyu 41 cm kılosu 1150 gr doktorum ırı yarı olcak dedı boyuda kılosuda onde gıdıyo tosunumun.. yınede anlatayım dedım zaten umrunuzda deılım:gitme:
günnaayydınnlarrrr!!!!!!!!
bende dün doktordaydımm..bebişimi gördüm çok iyiymiş. başı aşğı doğru ama tamda değil..secde duruyor gibi kıvrılmış dedi doktorum yaramaz kızım nasıl rahat ediyor öylee...herşeyi iyi çok şükür...
doğum şekli içinde epidural normal deneyelim çok zorlanırsan söz sezeryana alacağım dedi...bakalım kısmettt
kurşunsuz camdan yapılmış rende alıcam bebeğime meyve verebilmek için ama benim gibi sakar bir anne doğumdan sonraya mı ertelmeli böyle hemen lazım olmayacak şeyleri kırmym bebeğime hazırlık yapmadan
bir de gördünüz mü siz hiç cam rende kırık cam gibi çok mu keskin oluyor bu yoksa limon sıkacağı gibi bişey mi oluyor?
bende epidural normal doğum düşünyorum Allah izin verirse
slm kızlar kac gundur gıremedım sıteye... kımsede merak edıp sormamıs kımse merak etmıyor umursamıyor benisenağlama neyse gunlerdır kasıklarımda sıddetlı sancım vardı doktora gıttım bebgımın bası asagıdaymıs.. sancım ondanmıs. erken dogum olcak dıye cok korktuk ıkı tane serum takındım ılaclar falan..:sinifsinif: suanda ıyıyız cok sukur bebegım boyu 41 cm kılosu 1150 gr doktorum ırı yarı olcak dedı boyuda kılosuda onde gıdıyo tosunumun.. yınede anlatayım dedım zaten umrunuzda deılım:gitme:
canım ne kadar olmuş senin afacan :) kilosu boyu ne kadarmışşşgünnaayydınnlarrrr!!!!!!!!
bende dün doktordaydımm..bebişimi gördüm çok iyiymiş. başı aşğı doğru ama tamda değil..secde duruyor gibi kıvrılmış dedi doktorum yaramaz kızım nasıl rahat ediyor öylee...herşeyi iyi çok şükür...
doğum şekli içinde epidural normal deneyelim çok zorlanırsan söz sezeryana alacağım dedi...bakalım kısmettt
gözün aydın canım, maşallah Mina Hn.'a zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?