2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar iyisiniz inşallah

bende bugün biraz hastayım, boğazım yanıyor ve çok terliyorum üşütmüşüm sanırım evdede değilim işteyim çalışıyorum umarım ilerlemez.

görüşürüz Sinem, sen de kendine ve Mehmet Toprak'a iyi bak annesi :))
görmeden çıkmışım canım teşekkür ederim,
sen de annesi

alınma fıstık sen zaten epeydir az giriyodun istanbul annem faln derken o yüzden atlanmış geçmiş olsun canım

günnaayydınnlarrrr!!!!!!!!

bende dün doktordaydımm..bebişimi gördüm çok iyiymiş. başı aşğı doğru ama tamda değil..secde duruyor gibi kıvrılmış dedi doktorum yaramaz kızım nasıl rahat ediyor öylee...herşeyi iyi çok şükür...

doğum şekli içinde epidural normal deneyelim çok zorlanırsan söz sezeryana alacağım dedi...bakalım kısmettt

gözün aydın canım, maşallah Mina Hn.'a zemuszemus

bende epidural normal doğum düşünyorum Allah izin verirse

hayırlısı olsun inşallahhh..............

canım niye umursamayalım, bir ara pek giremiyorum dedin ya, ondandır. bu arada maşallah oğluşuna, kocaman olmuş, boyu baya bir uzun maşallah
sana da çok geçmiş olsun...

herkese günaydn hayırlı kandiller hulkacım geçmiş olsun gökkuşak gözün aydın şekerim maşallah tosununa

canım ne kadar olmuş senin afacan :) kilosu boyu ne kadarmışşş

istanbulda oturan arkadaşlar devlet hastanesinde doğm yapıcak olan varmı ver nerde?

bizde dün eşimle haydarpaşa numune hastanesi ve zeynep kamil hastanesinin doktorunun özel muayenesine gittik tanıştık kısmetse karar verdiik haydarpaşada doğum yapıcam gittiğimiz doktor girecek tanıdık vasıtasıyla gittik deneyimli iyi bir doktor daha önce oraya giden varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…