2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın ve hayırlı kandiller

geçmiş olsun canım maşallah bebişinede

gökkuşak seninde bebişine maşallah

dün hafif sancım vardı benimde,bel ağrımda vardı,birde miğdem berbattı,off bu aylarda böyle geçicek sanırım,niye gündüz durur gece çıkar bu ağrılar anlamıyorum ki

dün hafif sancım vardı benimde,bel ağrımda vardı,birde miğdem berbattı,off bu aylarda böyle geçicek sanırım,niye gündüz durur gece çıkar bu ağrılar anlamıyorum ki

geçmiş olsun aynı aprılar bende de vardı hatta işten erken çıktım midem felaketti gün boyu yediğimi çıkardım akşamda hafif karın ağrısı başladı ama neyseki uzun sürmedi şimdi en büyük sıkıntım midekafamçokkarıştı

saol canım,gavisconda yetmiyor artık değilmi,dr demişdi son aylar gavisconla dolaşcaksınız diye

yine aylardan mayıs,sanki sende kaldı bir yarım,her baharım her anım sanadır canımmmm,oğluma şarkı yazdım,nasıl ama :)

günaydınnn

Selma , devrim geçmiş olsun kızlar. Siz böyle mideden şikayet ettikçe benim iyice moralim bozuluyor. Zaten normalde reflüm vardı hamilelik olunca tavan yaptı , ilk üç ay çok zor geçti şimdi yine mi başlıyoruz ya

Maşallah bebegine , sana da geçmiş olsun canım

günaydın kızlar iyisiniz inşallah

bende bugün biraz hastayım, boğazım yanıyor ve çok terliyorum üşütmüşüm sanırım evdede değilim işteyim çalışıyorum umarım ilerlemez.

Bol limonlu ıhlamur iç canım iyi gelir , geçmiş olsun

Hadı hayırlısı olsun inşallah , bebegin kilosu boyu belli mi ?

bildiğim kadarıyla yok

ay aynen bütün gece uyumadım midem yüzünden uykudan ölecek gibi olup başımı yastığa hafif eğdiğimde midem beni sana izin vermiyorum diye kaldırdı, karın ağrım da ancak sabah geçti, midem de hala benimle uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…