geçmiş olsun canım maşallah bebişinedeslm kızlar kac gundur gıremedım sıteye... kımsede merak edıp sormamıs kımse merak etmıyor umursamıyor benisenağlama neyse gunlerdır kasıklarımda sıddetlı sancım vardı doktora gıttım bebgımın bası asagıdaymıs.. sancım ondanmıs. erken dogum olcak dıye cok korktuk ıkı tane serum takındım ılaclar falan..:sinifsinif: suanda ıyıyız cok sukur bebegım boyu 41 cm kılosu 1150 gr doktorum ırı yarı olcak dedı boyuda kılosuda onde gıdıyo tosunumun.. yınede anlatayım dedım zaten umrunuzda deılım:gitme:
gökkuşak seninde bebişine maşallahgünnaayydınnlarrrr!!!!!!!!
bende dün doktordaydımm..bebişimi gördüm çok iyiymiş. başı aşğı doğru ama tamda değil..secde duruyor gibi kıvrılmış dedi doktorum yaramaz kızım nasıl rahat ediyor öylee...herşeyi iyi çok şükür...
doğum şekli içinde epidural normal deneyelim çok zorlanırsan söz sezeryana alacağım dedi...bakalım kısmettt
istanbulda oturmadığım için bişey diyemiyorum canımkimse cvp uazmıycakmı
herkese günaydın ve hayırlı kandiller
geçmiş olsun canım maşallah bebişinede
gökkuşak seninde bebişine maşallah
dün hafif sancım vardı benimde,bel ağrımda vardı,birde miğdem berbattı,off bu aylarda böyle geçicek sanırım,niye gündüz durur gece çıkar bu ağrılar anlamıyorum ki
saol canım,gavisconda yetmiyor artık değilmi,dr demişdi son aylar gavisconla dolaşcaksınız diyegeçmiş olsun aynı aprılar bende de vardı hatta işten erken çıktım midem felaketti gün boyu yediğimi çıkardım akşamda hafif karın ağrısı başladı ama neyseki uzun sürmedi şimdi en büyük sıkıntım midekafamçokkarıştı
msnde mi kaynatıyorsunuz,selma ve gökkuşağı,ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmmmmmmmmmm
slm kızlar kac gundur gıremedım sıteye... kımsede merak edıp sormamıs kımse merak etmıyor umursamıyor benisenağlama neyse gunlerdır kasıklarımda sıddetlı sancım vardı doktora gıttım bebgımın bası asagıdaymıs.. sancım ondanmıs. erken dogum olcak dıye cok korktuk ıkı tane serum takındım ılaclar falan..:sinifsinif: suanda ıyıyız cok sukur bebegım boyu 41 cm kılosu 1150 gr doktorum ırı yarı olcak dedı boyuda kılosuda onde gıdıyo tosunumun.. yınede anlatayım dedım zaten umrunuzda deılım:gitme:
günaydın kızlar iyisiniz inşallah
bende bugün biraz hastayım, boğazım yanıyor ve çok terliyorum üşütmüşüm sanırım evdede değilim işteyim çalışıyorum umarım ilerlemez.
günnaayydınnlarrrr!!!!!!!!
bende dün doktordaydımm..bebişimi gördüm çok iyiymiş. başı aşğı doğru ama tamda değil..secde duruyor gibi kıvrılmış dedi doktorum yaramaz kızım nasıl rahat ediyor öylee...herşeyi iyi çok şükür...
doğum şekli içinde epidural normal deneyelim çok zorlanırsan söz sezeryana alacağım dedi...bakalım kısmettt
bildiğim kadarıyla yokistanbulda oturan arkadaşlar devlet hastanesinde doğm yapıcak olan varmı ver nerde?
bizde dün eşimle haydarpaşa numune hastanesi ve zeynep kamil hastanesinin doktorunun özel muayenesine gittik tanıştık kısmetse karar verdiik haydarpaşada doğum yapıcam gittiğimiz doktor girecek tanıdık vasıtasıyla gittik deneyimli iyi bir doktor daha önce oraya giden varmı
ay aynen bütün gece uyumadım midem yüzünden uykudan ölecek gibi olup başımı yastığa hafif eğdiğimde midem beni sana izin vermiyorum diye kaldırdı, karın ağrım da ancak sabah geçti, midem de hala benimle uğraşıyorgünaydınnn
Selma , devrim geçmiş olsun kızlar. Siz böyle mideden şikayet ettikçe benim iyice moralim bozuluyor. Zaten normalde reflüm vardı hamilelik olunca tavan yaptı , ilk üç ay çok zor geçti şimdi yine mi başlıyoruz ya
sanada geçmiş olsun canım , bende 3 kat yastıkla uyuyordum nerdeyse otururken uyuyordum anlayacagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?