2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkesde şikayetler başlamış. Bende de başladı. Hep yorgunum, hiç dinlenemiyorum ya
Bir de ben psikolojikmen çok kötüyüm. Kimseyle görüşmek istemiyorum, ev oturmalarından nefret ediyorum Size de oluyor mu böyle?

Maşallah bebegine , sana da geçmiş olsun canım

Bol limonlu ıhlamur iç canım iyi gelir , geçmiş olsun

Hadı hayırlısı olsun inşallah , bebegin kilosu boyu belli mi ?

teşekkür ederim canımm.evet belli haftasıyla uyumlu çok şükürr........

saol canım,gavisconda yetmiyor artık değilmi,dr demişdi son aylar gavisconla dolaşcaksınız diye
yok anam gaviscon falan yalan yani deli etti beni ya havuç yedim akşam biraz iyi geldi gibikafamçokkarıştı
yine aylardan mayıs,sanki sende kaldı bir yarım,her baharım her anım sanadır canımmmm,oğluma şarkı yazdım,nasıl ama :)
ay ay çok güzelmişsempatiksalakcinni
msnde mi kaynatıyorsunuz,selma ve gökkuşağı,ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmmmmmmmmmm

yok kız devrimmmm...msn dede yok şuan selma kaynatamıyozzzz.........selma yoğun çok..ben buradayımda benimde yoğun oluyor bazenn......
yalancı sempatiksalakcinni
saol canım evet şimdi yeniden başlıyo off
Günaydın kızlar. Herkesin kandili mübarek olsun.
günaydın hoşgeldin

aynen rahat edmeiyorum çünkü ayaklarımı uzatmam lazımsempatiksalakcinni

sensin yalancıııı:mymeka:

msnde mi kaynatıyorsunuz,selma ve gökkuşağı,ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmmmmmmmmmm

yok kız devrimmmm...msn dede yok şuan selma kaynatamıyozzzz.........selma yoğun çok..ben buradayımda benimde yoğun oluyor bazenn......

Bize kızıyodunuz msnde kouşuyoruz diye.Siz de konuşuyorsunuz yani ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…