Günaydın kızlar. Herkesin kandili mübarek olsun.
Maşallah bebegine , sana da geçmiş olsun canım
Bol limonlu ıhlamur iç canım iyi gelir , geçmiş olsun
Hadı hayırlısı olsun inşallah , bebegin kilosu boyu belli mi ?
yok anam gaviscon falan yalan yani deli etti beni ya havuç yedim akşam biraz iyi geldi gibikafamçokkarıştısaol canım,gavisconda yetmiyor artık değilmi,dr demişdi son aylar gavisconla dolaşcaksınız diye
ay ay çok güzelmişsempatiksalakcinniyine aylardan mayıs,sanki sende kaldı bir yarım,her baharım her anım sanadır canımmmm,oğluma şarkı yazdım,nasıl ama :)
msnde mi kaynatıyorsunuz,selma ve gökkuşağı,ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmmmmmmmmmm
yalancı sempatiksalakcinniyok kız devrimmmm...msn dede yok şuan selma kaynatamıyozzzz.........selma yoğun çok..ben buradayımda benimde yoğun oluyor bazenn......
saol canım evet şimdi yeniden başlıyo offgünaydınnn
Selma , devrim geçmiş olsun kızlar. Siz böyle mideden şikayet ettikçe benim iyice moralim bozuluyor. Zaten normalde reflüm vardı hamilelik olunca tavan yaptı , ilk üç ay çok zor geçti şimdi yine mi başlıyoruz ya
günaydın hoşgeldinGünaydın kızlar. Herkesin kandili mübarek olsun.
Herkesde şikayetler başlamış. Bende de başladı. Hep yorgunum, hiç dinlenemiyorum ya
Bir de ben psikolojikmen çok kötüyüm. Kimseyle görüşmek istemiyorum, ev oturmalarından nefret ediyorumSize de oluyor mu böyle?
yok anam gaviscon falan yalan yani deli etti beni ya havuç yedim akşam biraz iyi geldi gibikafamçokkarıştı
ay ay çok güzelmişsempatiksalakcinni
yalancı sempatiksalakcinni
saol canım evet şimdi yeniden başlıyo off
günaydın hoşgeldin
alsanaalsanasmile selmaaaalsanaalsanasmile
msnde mi kaynatıyorsunuz,selma ve gökkuşağı,ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmmmmmmmmmm
yok kız devrimmmm...msn dede yok şuan selma kaynatamıyozzzz.........selma yoğun çok..ben buradayımda benimde yoğun oluyor bazenn......
sensin yalancıııı:mymeka:
aynen rahat edmeiyorum çünkü ayaklarımı uzatmam lazımsempatiksalakcinni
Bize kızıyodunuz msnde kouşuyoruz diye.Siz de konuşuyorsunuz yani ohaoldumsmile
hadi yaaa....ben enerjikim bu günlerde bakalım ne kadar gidecekk..........
bende tembel değilim de eve gidince de ayaklarımı uzatmak istiyorum ama :lepi:
sempatiksalakcinni
tembelsin işte tembellll..............delikafadulden
dur şuna bende çarpimtembelsin işte tembellll..............delikafadulden
sempatiksalakcinni
bu akşam mesela geçicen aşkı memnunun karşısına uzatcan ayakları demi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?