heyecanla bekliyorum valla:lepi::lepi:
evet benm............çok kilo almışım 2 ayda 5 kiloo nasıl amaaabilmiyorumkismile
bende akşam yaprak dökümünü izlicem diye geçtim uzanarak ilk reklamlarda uyumuşummm..........akannehir
günaydın kızlar..hepinizin kandili mübarek olsun..bu gece bizim için doğumdan önce manevi bir fırsat..bol bol dua edelim..hem kendimize hem birbirimize...
Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum yapmayı sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
ayşecim sen nerde doğum yapacaksın
ayşe halinden memnunmuş doğurmıycakmışsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar bende doğrumama kararı aldım,eğitim konusunda eşimle anlaşamıyoruz,en iyisi içimde kalsın :)burda daha iyi beslenir,kılık kıyafet,defter,kitap uzun iş :)
:)varil olurum be,şişko kalsam yine iyi :) hihoyyytheheheeee..... hep şişko kalırsın amaa:1shok:
:)varil olurum be,şişko kalsam yine iyi :) hihoyyyt
72idim 5 kilo almışdım son kontrolde,geçen hafta tartıldım 600gr daha aldım 2 haftada,bu hafta tartılmadım,haftaya kontrolüm var o zamanı bekliyorum,yani 77 600üm ve artık korkum kalmadı kiloya dair,bundan sonra taş çatlasa 5-8 arası alırım ki artık dikkat ediyorum yediğime içdiğimesen iyisin ki ya 5 kilo almamışmıydın kaçtın kaç oldun bakem.ben toplam 13 kilo aldım 2 ayda 5 kilo daha eklemişim.....
o birini gönder de benim ütümle yemeğimi de yapsın,bugun birde kandil,özel bir yemek yapmak lazımselam eyyy mayıs ahalisiiii :teytey: :teytey: :teytey:
biri şu evi süpürse yaaa
o birini gönder de benim ütümle yemeğimi de yapsın,bugun birde kandil,özel bir yemek yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?