2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar..hepinizin kandili mübarek olsun..bu gece bizim için doğumdan önce manevi bir fırsat..bol bol dua edelim..hem kendimize hem birbirimize...
Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum yapmayı sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

Senin de kandilin mübarek olsun. Haklısın canım, bugün bizim için fırsat aslında. Ben bolca salavat getirmeye çalışıyorum.

sizlerede hayırlı kandiller kızlarr...allahım hayırlı doğumlar versinnn..hepimizee..inşallahhh......

kızlar bende doğrumama kararı aldım,eğitim konusunda eşimle anlaşamıyoruz,en iyisi içimde kalsın :)burda daha iyi beslenir,kılık kıyafet,defter,kitap uzun iş :)

sen iyisin ki ya 5 kilo almamışmıydın kaçtın kaç oldun bakem.ben toplam 13 kilo aldım 2 ayda 5 kilo daha eklemişim.....
72idim 5 kilo almışdım son kontrolde,geçen hafta tartıldım 600gr daha aldım 2 haftada,bu hafta tartılmadım,haftaya kontrolüm var o zamanı bekliyorum,yani 77 600üm ve artık korkum kalmadı kiloya dair,bundan sonra taş çatlasa 5-8 arası alırım ki artık dikkat ediyorum yediğime içdiğime

o birini gönder de benim ütümle yemeğimi de yapsın,bugun birde kandil,özel bir yemek yapmak lazım

off benimde ütüm var elimi sürmüyorum valla dünden de yemek var allahtan
bu arada kandiliniz mübarek olsun yavrularımızla sevdiklerimizle nice hayırlı kandiller görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…