arkadaşlar bişey soracam bende mayıs annesiyim sizi vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum. ben doktora gittiğimde 26 haftalık olmama rağmen doktorlar 2 hafta fazla söylüyorlar enson gittiğimde 26 haftalıktım ama 28 dedi neden olduğunu sordum pek açıklama yapmadı sizdede aynısı oluyomu
öyle de hiç dinlenemiyor insan, sabah da saat çalmıyor mu deli oluyorumsanada geçmiş olsun canım , bende 3 kat yastıkla uyuyordum nerdeyse otururken uyuyordum anlayacagın
canım biraz zorla kendini başta zorla gidersin sonra sen de zevk alırsın çocuğu yabani yapmaHerkesde şikayetler başlamış. Bende de başladı. Hep yorgunum, hiç dinlenemiyorum ya
Bir de ben psikolojikmen çok kötüyüm. Kimseyle görüşmek istemiyorum, ev oturmalarından nefret ediyorumSize de oluyor mu böyle?
hizmet hastahanesi bahçelievlerayşecim sen nerde doğum yapacaksın
amin canımgünaydın kızlar..hepinizin kandili mübarek olsun..bu gece bizim için doğumdan önce manevi bir fırsat..bol bol dua edelim..hem kendimize hem birbirimize...
Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum yapmayı sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
geçen bizimkine doğurmam ben de dedim de doğurma diyo şöyle 3-5 yaşına gelsin öyle doğurursunayşe halinden memnunmuş doğurmıycakmışsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
burdayımmmselmaa nerelerdesin sennn bu ara işlerin yoğun galibaa
en güzeli yeri rahat zate bırak kalsın:lepi:kızlar bende doğrumama kararı aldım,eğitim konusunda eşimle anlaşamıyoruz,en iyisi içimde kalsın :)burda daha iyi beslenir,kılık kıyafet,defter,kitap uzun iş :)
:roflol:gamyoncuiremsu
çok çılgınsın yaa..........
:)varil olurum be,şişko kalsam yine iyi :) hihoyyyt
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileheheheeee..... hep şişko kalırsın amaa:1shok:
5 değil 5600:lepi:sen iyisin ki ya 5 kilo almamışmıydın kaçtın kaç oldun bakem.ben toplam 13 kilo aldım 2 ayda 5 kilo daha eklemişim.....
hoşgeldinnnmerhaba güzel anneler;
Hepinizin kandili mübarek olsun,Allah etteiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah,birbirimiz için de dua edelim bu akşam...
geçen bizimkine doğurmam ben de dedim de doğurma diyo şöyle 3-5 yaşına gelsin öyle doğurursun
bizi düşünen yok nasıl taşıyosun bu çocuğu diye
halimden memnunum çok şükür de arada işte hastalıklar bulmasa aldığım kiloya oranla ağırlaşmadım hareket edebiliyorum istediğim gibi çizme giyme fonksyonu dışında
geçmiş olsun canımmm dikkat et bundan sonra zaten hem reflekslerimiz zayıflıyormuş hem de aldığımız kilolarla dengemiz çok zorlanıyormuş daha dikkatli olma zamanlarıselam kızlar, az önce annemin evinde merdivenlerden düştüm, şükür bir ağrım yok ama korktum çok :bbo:
çorap o kadar dert olmuyor beni giydiklerim de kısıtlıyor herhalde hep en önce çörap giyerim pantolon giymeden eğilmek rahatsız etmiyor:)) bide çorap giyme sorunu var tabi:)
selam kızlar, az önce annemin evinde merdivenlerden düştüm, şükür bir ağrım yok ama korktum çok :bbo:
kızlar genelde böyle birşey hiç olmaz ama az önce durduk yere bi sancı saplandı böyle kasıklarımın tamamına ağır birşey kaldırmışım gibi ya da çok sıkıştırmşım gibi ara ara da sızlıyo şimdi bişey de yapmadım ama nedendir? ne yapmak gerekir bilen var mı?
geçmiş olsun canımmm dikkat et bundan sonra zaten hem reflekslerimiz zayıflıyormuş hem de aldığımız kilolarla dengemiz çok zorlanıyormuş daha dikkatli olma zamanları
çorap o kadar dert olmuyor beni giydiklerim de kısıtlıyor herhalde hep en önce çörap giyerim çıplakken eğilmek rahatsız etmiyor
kızlar genelde böyle birşey hiç olmaz ama az önce durduk yere bi sancı saplandı böyle kasıklarımın tamamına ağır birşey kaldırmışım gibi ya da çok sıkıştırmşım gibi ara ara da sızlıyo şimdi bişey de yapmadım ama nedendir? ne yapmak gerekir bilen var mı?
canım çok çok geçmiş olsun;dikkat et;ağrının olmaması iyi ,tekrar geçmiş olsun
selam kızlar, az önce annemin evinde merdivenlerden düştüm, şükür bir ağrım yok ama korktum çok :bbo:
geçmiş olsun canım yaaa..bende düştüm öyleee....ağrın yoksa endişelenmeee..........
yok canım tuvaletteyken ağrımıyo denedim az önce de hareket ettikçe artıyortuvaletteykenke ağrıyor mu canım?biraz yürü bence ya da ayakta dur,pozisyon değiştirince geçecek bir ağrı mı ona bak...
ay canım geçmiş olsunkorkarsın tabi , kolay mı merdivenlerden düşmek
eğer devamlı bir agrı değilse normaldir canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?