2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesin kandili mübarek olsun. bu gece duamızı edelim, hayırlısıyla evlatlarımızı sağsalim kucağımıza alalım. hayırlı kandiller...

arkadaşlar bişey soracam bende mayıs annesiyim sizi vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum. ben doktora gittiğimde 26 haftalık olmama rağmen doktorlar 2 hafta fazla söylüyorlar enson gittiğimde 26 haftalıktım ama 28 dedi neden olduğunu sordum pek açıklama yapmadı sizdede aynısı oluyomu

merhaba güzel anneler;

Hepinizin kandili mübarek olsun,Allah etteiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah,birbirimiz için de dua edelim bu akşam...

hoşgeldin canım,

bebişin önden gidiyordur belki ultrasona göre,senin bebiş 26 haftalıktır ama ultrason ölçümlerine göre 28 haftalıksındır;

sanada geçmiş olsun canım , bende 3 kat yastıkla uyuyordum nerdeyse otururken uyuyordum anlayacagın
öyle de hiç dinlenemiyor insan, sabah da saat çalmıyor mu deli oluyorum

canım biraz zorla kendini başta zorla gidersin sonra sen de zevk alırsın çocuğu yabani yapma

ayşecim sen nerde doğum yapacaksın
hizmet hastahanesi bahçelievler

amin canım

ayşe halinden memnunmuş doğurmıycakmışsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
geçen bizimkine doğurmam ben de dedim de doğurma diyo şöyle 3-5 yaşına gelsin öyle doğurursun
bizi düşünen yok nasıl taşıyosun bu çocuğu diye
halimden memnunum çok şükür de arada işte hastalıklar bulmasa aldığım kiloya oranla ağırlaşmadım hareket edebiliyorum istediğim gibi çizme giyme fonksyonu dışında

selam kızlar, az önce annemin evinde merdivenlerden düştüm, şükür bir ağrım yok ama korktum çok :bbo:

selmaa nerelerdesin sennn bu ara işlerin yoğun galibaa
burdayımmm
kızlar bende doğrumama kararı aldım,eğitim konusunda eşimle anlaşamıyoruz,en iyisi içimde kalsın :)burda daha iyi beslenir,kılık kıyafet,defter,kitap uzun iş :)
en güzeli yeri rahat zate bırak kalsın:lepi:
:roflol:gamyoncuiremsu

çok çılgınsın yaa..........

:)varil olurum be,şişko kalsam yine iyi :) hihoyyyt

heheheeee..... hep şişko kalırsın amaa:1shok:
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
sen iyisin ki ya 5 kilo almamışmıydın kaçtın kaç oldun bakem.ben toplam 13 kilo aldım 2 ayda 5 kilo daha eklemişim.....
5 değil 5600:lepi:
merhaba güzel anneler;

Hepinizin kandili mübarek olsun,Allah etteiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah,birbirimiz için de dua edelim bu akşam...
hoşgeldinnn

:)) bide çorap giyme sorunu var tabi:)

selam kızlar, az önce annemin evinde merdivenlerden düştüm, şükür bir ağrım yok ama korktum çok :bbo:
geçmiş olsun canımmm dikkat et bundan sonra zaten hem reflekslerimiz zayıflıyormuş hem de aldığımız kilolarla dengemiz çok zorlanıyormuş daha dikkatli olma zamanları

:)) bide çorap giyme sorunu var tabi:)
çorap o kadar dert olmuyor beni giydiklerim de kısıtlıyor herhalde hep en önce çörap giyerim pantolon giymeden eğilmek rahatsız etmiyor

Son düzenleme:
kızlar genelde böyle birşey hiç olmaz ama az önce durduk yere bi sancı saplandı böyle kasıklarımın tamamına ağır birşey kaldırmışım gibi ya da çok sıkıştırmşım gibi ara ara da sızlıyo şimdi bişey de yapmadım ama nedendir? ne yapmak gerekir bilen var mı?

tuvaletteykenke ağrıyor mu canım?biraz yürü bence ya da ayakta dur,pozisyon değiştirince geçecek bir ağrı mı ona bak...

sağol canım, merdiven ıslakmış ayağımdaki terlik kaydı, 3-4 merdiveni uçarak indim. elimi ve sırtımı acıttım koruyayım derken, bebeğe bir şey olmasın da...

ben artık çorap giyerken de zorlanıyorum

benim üşütünce o tarz ağrılarım oluyor, ayaklarımı iyice ısıtınca geçiyor...

Son düzenleme:

ay canım geçmiş olsun korkarsın tabi , kolay mı merdivenlerden düşmek

eğer devamlı bir agrı değilse normaldir canım .

tuvaletteykenke ağrıyor mu canım?biraz yürü bence ya da ayakta dur,pozisyon değiştirince geçecek bir ağrı mı ona bak...
yok canım tuvaletteyken ağrımıyo denedim az önce de hareket ettikçe artıyor

ay canım geçmiş olsun korkarsın tabi , kolay mı merdivenlerden düşmek

eğer devamlı bir agrı değilse normaldir canım .

sağolun kızlar ya garip oldum belki oğlum büyüyordur da ben gece de ağrı sızıyla uğraştm diye evham yapyorumdr şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…