2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

artık ağrılar falan arttı hepimizde, hayırlısıyla bi doğursaydık :)) gerçi o zaman da başka sıkıntılarımız olcak. bu arada ben de evhamlı bir tip oldum, eskiden pek böyle değildim...

artık ağrılar falan arttı hepimizde, hayırlısıyla bi doğursaydık :)) gerçi o zaman da başka sıkıntılarımız olcak. bu arada ben de evhamlı bir tip oldum, eskiden pek böyle değildim...
aynen herkes o kadar korkutuyor ki elde olmadan insan ay öyle mi böyle mi demeye başlıoyr

selam kızlar, az önce annemin evinde merdivenlerden düştüm, şükür bir ağrım yok ama korktum çok :bbo:
geçmiş olsun tatlım,dikkat et kendine
işde bende dün gece olan ağrı böyle bir ağrıydı,artık bir yerim ağırsa eyvah erken doğummu paniği başladı

offf sorma,ben çoşdum 1 2gündür bu konuda

ben zaten panikliydim bu hamilelik beni hastalık hastası yaptı,en ufak ağrıda acaba nedir,neden olmuştur diye korkar oldum,Hayırlısı ile doğuralım,inşallah geçecek hepsi...ama bunlardan biz değil hormonlarımız sorumlu...:CüvCüv:

çok sağol canım, ay o erken doğum paniği bende de var, Allah hepimizin bebeklerinin zamanında sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah :ecrin_bebek:

ağrılar sızılar başladı kızlar, dikkat edelim hepimiz. benim geceleri gerginliğim oluyor patlıcak gibi hissediyorum. ama gündüzleri fena diiil. gece karnımda sivriliyor, ayağıyla itiyor falan. 32.haftada başı aşağıya dönmeye başlıcakmış, ayaklarıyla göğüs kafesimizi iticeklermiş o biraz sıkıntılıymış. şimdi onu bekliyorum benn

ay evet, bu hormonları ne yapmalı bilmem :)) ben şimdiye kadar normaldim ama artık çok hassas oldum, dokunsalar ağlayacak gibiyim neredeyse :bbo:

gündüz ben de idare ediyorum ama gece gerçekten çok zorlanmaya başladım, uyku falan yok denecek kadar az zaten, Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

benimki zaten baş aşağı duruyor,yada ultrosonlarda öyle poz veriyor bilemiycem :)ben 32. haftayı milad kabul ediyorum,32yi geçsem rahatlıycam biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…