mayıs anneleri merhabalar...nasılsınız??
maşallah az kaldı bebişlere kavuşmaya..sizlerden sonra biz haziran annelerine gelecek sıra..:))
allahım sağlıkla kavuştursun yavrularınıza..
konuşmuyor kimse ...
kızımı görmeyeli 3 hafta oldu ,özledim,ilk defa bu kadar uzun oldu...acaba kaç kilo oldu,boyu ne kadar...kolayını bulsam hergün bakarım ultrasonda;
mayıs anneleri merhabalar...nasılsınız??
maşallah az kaldı bebişlere kavuşmaya..sizlerden sonra biz haziran annelerine gelecek sıra..:))
amin canım teşekkür ederiz hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz inş.mayıs anneleri merhabalar...nasılsınız??
merhaba arkadaşlar, hepinizin Mevlüt Kandili Mübarek Olsun inşallah arkadaşlar bugün bol bol dua edelim bebişlerimiz için, arkadaşlar ben bu aralar sürekli acıkıyorum korkuyorumda ani kilo almaktan aranızda ben gibi sürekli acıkanınız varmı? ohaoldumsmile
İpeknil çok çok geçmiş olsun kardeşim inşallah çok bir sıkıntı yoktur.
bende çok özledimm martın 6 sında randevum ama dayanamıyorum kızlar birde korkuyoırum ya kilo almadıysa die ayy bir görsem rahatlıycamm
aynen bende öyle yapıyorum kendi sıkıntılarımı bile söylemeyi unutuyorum bir sıkıntın varmı diyor yok diyorum aslında varr kaydirigubbakcemile3 napimm oğluşum ii olsunda ben sıkıntı çekeyim nolcak ki ..az kalmış canım, bu ay 28 gün Allahtan, 3 gün kardasın :))
büyümüştür annesi mutlaka, ben de her gittiğimde doktor bebek iyi diyene kadar korkuyorum, güzel şeyler söyleyince de soracaklarımı falan unutuyorum heyecandan :))
bende çok özledimm martın 6 sında randevum ama dayanamıyorum kızlar birde korkuyoırum ya kilo almadıysa die ayy bir görsem rahatlıycamm
neyse ki az kalmış randevuna bende 7 sinde gidicem aynı şekilde kuzucuğumu görme heyeceanı var. Bebeğin kilolu olup olmadığını çok kafaya takma sonuçta sağlığı önemli olan ve de zayıf bebeğin doğduktan sonra kilo alması daha kolay oluyor.
ben göreli 1 hafta kadar oldu, ama bu sefer doktor 20 gün sonra gel dedi, az kaldı yani oğluşumu görmeye :))
haftaya mı gideceksin sen doktora, az kalmış annesi kızınla randevuna
selam kızlar nasılsınız
anca işlerimi bitirip gelebildim. kaç saattir temizlik yapıyorum çok yoruldum((
son zamanlarımda nasıl yapıcam bilmiyorum
selam kızlar nasılsınız
anca işlerimi bitirip gelebildim. kaç saattir temizlik yapıyorum çok yoruldum((
son zamanlarımda nasıl yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?