2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mayıs anneleri merhabalar...nasılsınız??
maşallah az kaldı bebişlere kavuşmaya..sizlerden sonra biz haziran annelerine gelecek sıra..:))
allahım sağlıkla kavuştursun yavrularınıza..

konuşmuyor kimse ...
kızımı görmeyeli 3 hafta oldu ,özledim,ilk defa bu kadar uzun oldu...acaba kaç kilo oldu,boyu ne kadar...kolayını bulsam hergün bakarım ultrasonda;

konuşmuyor kimse ...
kızımı görmeyeli 3 hafta oldu ,özledim,ilk defa bu kadar uzun oldu...acaba kaç kilo oldu,boyu ne kadar...kolayını bulsam hergün bakarım ultrasonda;

ben göreli 1 hafta kadar oldu, ama bu sefer doktor 20 gün sonra gel dedi, az kaldı yani oğluşumu görmeye :))
haftaya mı gideceksin sen doktora, az kalmış annesi kızınla randevuna

maşallah az kaldı bebişlere kavuşmaya..sizlerden sonra biz haziran annelerine gelecek sıra..:))

amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

merhaba arkadaşlar, hepinizin Mevlüt Kandili Mübarek Olsun inşallah arkadaşlar bugün bol bol dua edelim bebişlerimiz için, arkadaşlar ben bu aralar sürekli acıkıyorum korkuyorumda ani kilo almaktan aranızda ben gibi sürekli acıkanınız varmı? ohaoldumsmile

ıpeknil çok çok geçmiş olsun kardeşim inşallah çok bir sıkıntı yoktur.

amin canım teşekkür ederiz hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz inş.

bende çok özledimm martın 6 sında randevum ama dayanamıyorum kızlar birde korkuyoırum ya kilo almadıysa die ayy bir görsem rahatlıycamm

çok sağol canım, iyiyim şükür :)
senin de kandilin mübarek olsun...
ben çok acıkmıyorum ama canım sürekli bir şeyler istiyor ama ne istediğini bilemiyorum, ben de korkuyorum çok kilo almaktan ama ne yapalım alınıyor işte :))

bende çok özledimm martın 6 sında randevum ama dayanamıyorum kızlar birde korkuyoırum ya kilo almadıysa die ayy bir görsem rahatlıycamm

az kalmış canım, bu ay 28 gün Allahtan, 3 gün kardasın :))
büyümüştür annesi mutlaka, ben de her gittiğimde doktor bebek iyi diyene kadar korkuyorum, güzel şeyler söyleyince de soracaklarımı falan unutuyorum heyecandan :))

aynen bende öyle yapıyorum kendi sıkıntılarımı bile söylemeyi unutuyorum bir sıkıntın varmı diyor yok diyorum aslında varr kaydirigubbakcemile3 napimm oğluşum ii olsunda ben sıkıntı çekeyim nolcak ki ..

selam kızlar nasılsınız
anca işlerimi bitirip gelebildim. kaç saattir temizlik yapıyorum çok yoruldum ((
son zamanlarımda nasıl yapıcam bilmiyorum

selam kızlar nasılsınız
anca işlerimi bitirip gelebildim. kaç saattir temizlik yapıyorum çok yoruldum ((

selam, çok yorma kendini, bundan sonra iyice zorlaşacak iş güç yapmak, ben en çok işte yoruluyorum, evde saldım çayıra mevlam kayıra durumu var aklinialirimsmile

selam kızlar nasılsınız

sende ne çok temizlik yapıyorsun dinlen kızım bir gün yaaa......
cumarteside bende düzenlee varr kışlık ne varsa kaldıracağımm..baharlık ve yazlıkları koyacağımm.kızımın odasının şeklini değiştittireceğim iş çok yanii........sempatiksalakcinni

kızlar hepimizde aynı korkular var demekki,bende hep merak ediyorum,acaba kilo aldı mı?iyi besledimmi bebişimi?boyu ne kadar oldu?sağlığı iyi mi?vs.vs...

çanta hazırlamadım ben hala siz hazırladınız mı kızlar aa...bir arada onu halletmem lazımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…