kızlar hepimizde aynı korkular var demekki,bende hep merak ediyorum,acaba kilo aldı mı?iyi besledimmi bebişimi?boyu ne kadar oldu?sağlığı iyi mi?vs.vs...
çanta hazırlamadım ben hala siz hazırladınız mı kızlar aa...bir arada onu halletmem lazımmm...
sende ne çok temizlik yapıyorsun dinlen kızım bir gün yaaa......
cumarteside bende düzenlee varr kışlık ne varsa kaldıracağımm..baharlık ve yazlıkları koyacağımm.kızımın odasının şeklini değiştittireceğim iş çok yanii........sempatiksalakcinni
gokkusak, 10merve, colerko, ipeknil, ozlmgkhn, selna, zeynoxx42
aayy kendi kendime konuşuyorum gidiyorum o zaman
Ben buradayım işim biraz yoğun olduğu için okumakla yetiniyorum ama yinede arada bi yazıyorummmboshayallersmile
ipek selna aramızda 1 er gün varr......bakalım kim önce gidecek doğuma .doktorlarınız bir şey dedimi doğum şeklnizi hiç konuştunuzmu
napıyım canım ya ev toz içinde kalıyo bende bi başlıyorum bitmek bilmiyo valla sanki zorum neyse dimi :)) yarın kızımın mobilyaları gelcek iyice yorulcamneyseki kayınvaldem gelicek yardıma sempatiksalakcinni
ay ben şu sıralar o kuşluk kaldırma işine hiç bulaşamıycam sana kolay gelsin şekerim delikafadulden
bu arada kızlar hepinize hayırlı kandiller. bol bol dua edelim kolay doğumlar yapalım sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı bol bol sütümüz olsun inşallah. hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :Saruboceq:
çanta hazırlamadım ben hala siz hazırladınız mı kızlar aa...bir arada onu halletmem lazımmm...
ipek selna aramızda 1 er gün varr......bakalım kim önce gidecek doğuma .doktorlarınız bir şey dedimi doğum şeklnizi hiç konuştunuzmu
sağol canımm...sanada kolay gelsin oda resmini isterizzzbayanssulusmile
aminnnnn............
napıyım canım ya ev toz içinde kalıyo bende bi başlıyorum bitmek bilmiyo valla sanki zorum neyse dimi :)) yarın kızımın mobilyaları gelcek iyice yorulcamneyseki kayınvaldem gelicek yardıma sempatiksalakcinni
ay ben şu sıralar o kuşluk kaldırma işine hiç bulaşamıycam sana kolay gelsin şekerim delikafadulden
bu arada kızlar hepinize hayırlı kandiller. bol bol dua edelim kolay doğumlar yapalım sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı bol bol sütümüz olsun inşallah. hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :Saruboceq:
hayırlısı canım,ben daha konuşmadım ama doktorum normal yaptıracak herhalde,herşey normalse normal olmasından yanayım,sadece bende panik atak var ondan korkuyorum biraz acaba paniklermiyim,ıkınabilir miyim vs. vs.
36. haftada netlik kazanacak ,hayırlısı bakalım...
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım,çok yorma kendini...
Amin canım ,Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
bende bi normal olsun diyorum sonra bi korku geliyo sezeryan olsun diyorum ay çok kararsızım ya. doktorumun kararı ne olcak bakalım. bide herkes bişey söylüyo çevrede biri aman sakın normal yapma biri diyo sakın sezeryan olma kafa karıştıryolar sizlerdede varmı öyle her kafadan bi ses çıkanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?