selam arkadaşlar.beni hatırlarsınız umarım.çok sık giremiyorum.size soracaklarım var.dün kontrolümüz vardı. kızım 1780gr ve 44cm. dün tam 29 haftalıktı.sizlerin değerleri nasıl ? hamilelik kitabında okuduklarım farklı.o yüzden kafam karışıyor. en yisi sizlerin ki ile karşılaştırma yapayım dedim.
tatlım ben 27+5 im oglum 41 cm boyu 1150 gr agırlıgı.. senınkınede masallah.. benımkı gıbı ırı yarı olcak sanırım..
maşallah kızına...sanırım sattan önde...benimoğlan 28+2 günlükken 1163 gr. ve 38 cm.di dr.um sata uyumlu dedi...senin kız tosuncuk olma yolunda....
hadi Allah kavustursun sizi canım zemuszemusbu arada bugün çok mutluyum. Henüz görüşemesekte eşim bu sabah türkiyeye geldi.
Aynı şehirde olmak bile bana yetiyor diye bi şarkı var , sabah beri onu söylüyorum ve akşamı iple çekiyorum ..kolay değil nerdeyse 2 olacak..
söyledim canımya verdi duplahalac yazdı ama 2 gün içsem ishal yapıyo bıraksam tekrar kabız..napcamı şaşırdım valla...
evet canım ya usg de yanakları kocaman. doktor sizin cüsseye göre bu bebek mucize dedi. ben 164 cm im ve hamile kaldığımda 47 kiloydum.çöp gibi 34 bedendim.şimdi 61 kilo oldum.yani 14 kilo aldım.doktor yinede zayıf görünüyorsun diyor..
hadi Allah kavustursun sizi canım zemuszemus
valla bende bi gariplik var sanırım, benım adamla aylardır ayrıyız çalıştıgı için Bodrumda kaldı.geleyim diyo gelmene gerek yok diyorum kaydirigubbakcemile3
canım acaba surubun ölçü kabı 30ml sen hepsini mi dolduruyordun acaba?
aylardır her sabah ve akşam yemeklerden hemen sonra 10ml yani ölçeğin üçte birini içiyordum hiç ishal olmadım.
belki de bünyeyle alakalıdır bilmiyorumkismile
bu arada Efsa ismine bayıldım sağlıkla kavuşun inşallah benim kızlarımın ismi Lara ve Doğa
evet canım kısmet olursa çalışıcam sen napmayı düşünüyosunçoğumuz çalışıyoruz canım şanssız hamilelerdeniz yani:))
evet canım artık zor oluyor benim işim birde uzakta ,doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun
sağolasın zelihacım. sen fatma bacımla devam ediyorsun heralde. hastanede tanıştığım bir arkadaş ondan çok memnun kaldı. normal doğum yaptırmış. beni birkaç kere terslediği için değiştirmiştim. bebiş her seferinde farklı çıkıyor. geçen aylarda gelişimi geri çıkmıştı. çok üzülmüştüm. hersabah yumurta haşlama yiyorum o bebeği geliştirdi çok şükür. ulturason haftası 31+3 1700gr olmuşsenin bebiş nasıl son kontrol nasıl geçti?
evet fatma hanımda devam ediyorum şükür sorun yok bizde. kontrolum yarın. hayırlısı bakalım büyümüştür sanırım bu sefer 1 ay oldu kontrolden beri. randevu almak çok zor salı günü aradım c.tesi ye verdiler yumurta ben yiyemiyorum yani kendim bileli yemem zaten dr önemli değil süt yoğurt fazla al onun yerine dedi. hyırlısıyla bir gelse bebişlerimiz.
[abi isim bulduk ( efsa ) olucak inşallah, nasıl sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?