2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ooo maşallah. benimki 1hafta önde çıktı değerler neredeyse aynı. demekki seninki satına göre 2hafta önde. tosuncuk olcak gibi duruyor...

tatlım ben 27+5 im oglum 41 cm boyu 1150 gr agırlıgı.. senınkınede masallah.. benımkı gıbı ırı yarı olcak sanırım..

canım maşallah senin oğlan uzunmuş.benim kız tombiş.doktorda öyle söylüyor. 3 hafta önce 26 haftalıkken 1125gr dı.boyunu sormamıştım o yüzden bilmiyorum.sizler buraya boy yazınca bende bu sefer sordum.bacakları uzun uzun dedi. 44cm toplamda.eşimde havaya girdi manken gibi kızım olcak diye :smiley-cool:

maşallah kızına...sanırım sattan önde...benimoğlan 28+2 günlükken 1163 gr. ve 38 cm.di dr.um sata uyumlu dedi...senin kız tosuncuk olma yolunda....

evet canım ya usg de yanakları kocaman. doktor sizin cüsseye göre bu bebek mucize dedi. ben 164 cm im ve hamile kaldığımda 47 kiloydum.çöp gibi 34 bedendim.şimdi 61 kilo oldum.yani 14 kilo aldım.doktor yinede zayıf görünüyorsun diyor..

maşallah kılza bebeişlere benim bebekte, 26+6 iken 970 gr 34 cmdi boyu
bakalım son aylarda nekadar olucaklar

benim kontrolum haftaya persembe cok merak ediyorum son kontrollerim hep nts idi kalp atislarina bakildi hep bebegimi gormeyeli cook olduu :ecrin_bebek:

29 haftalık 1780 maşallah 41 kere maşallah şeker testinde problem yoktu ise bebek çok güzel gelişmiş ortalamanın üstünde tosuncuk

hadi Allah kavustursun sizi canım zemuszemus
valla bende bi gariplik var sanırım, benım adamla aylardır ayrıyız çalıştıgı için Bodrumda kaldı.geleyim diyo gelmene gerek yok diyorum kaydirigubbakcemile3

söyledim canımya verdi duplahalac yazdı ama 2 gün içsem ishal yapıyo bıraksam tekrar kabız..napcamı şaşırdım valla...

canım acaba surubun ölçü kabı 30ml sen hepsini mi dolduruyordun acaba?
aylardır her sabah ve akşam yemeklerden hemen sonra 10ml yani ölçeğin üçte birini içiyordum hiç ishal olmadım.
belki de bünyeyle alakalıdır bilmiyorumkismile

ayda bir gidiyorum bende ama çok özlüyorum bide dıyolar fazla girme ultrason bebğin beynıne zarra verir dıye, nasıl durayım ben çok özlüyorum :1rolleyes:

bu arada ben şeker testi yaptırırken kan idrar falan da istemişti doktorum kolesterole de bakmışlar tabi çok yüksek çıktı bende şok oldu daha önce böyle problemlerim yoktu meğer hamilelikte bu tür değerlere bakılmazmış yüksek çıkması normalmiş benim gibi panik olmayın diye yazıyım dedim

maşallah bebeğine gerçek ten tosun babalar şimdi havalanır ama kızları büyüyüp serpildimi kıskanırlar senda maşallah zayıf hatunsun bende 168 cm 59 kiloydum hamile kaldığımda enzayıf benim kızım galiba senağlama

Sevdacım ayda bir çok normal ayrıca herhangi bir zararı yok bebeğe olsa doktor anne adayları sürekli bakmazlardı bebeklerine sağlıklı olsunlarda özlemimizin vuslata dönmesine az kaldı nasıl olsa

slm kızlar.... benim kontrolüme de daha 2 hafta var çok merak ediyorum, boyunu kilosunu...birde biz hiç göremedik bebişimizi hep yüzüstü yatıyor her gitiğimizde...

önce dr.umakşamları 1 ölçek demişti...kullandım ama 2.gün ishal yaptı..sonra ozaman her akşam bi kaşık iç dedi oda aynısını yaptı..bende bıraktım çok zor durumda kalırsam içiyorum...geceleri içinde bide karın ağrısı yapıyo dahada beter..

maşallah kızlar bebişlerinize kocaman olmuşlar;bende haftaya göreceim kızımı inşallah;bakalım ne kadar oldu...

anlamı neymiş?[/QUOTE]

elvoscan, abera, ant., aykemal, aysesinemk, aşkın bahar tomurcuğu, canimcan, Eda1981, gulumse35, hulka26, NesRa, ozlmgkhn, psilokum, respi, selma2429, selna, sevda__, zekilk, Zeliha+ bayaaa kalabalığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…