slm kızlar.... benim kontrolüme de daha 2 hafta var çok merak ediyorum, boyunu kilosunu...birde biz hiç göremedik bebişimizi hep yüzüstü yatıyor her gitiğimizde...
hulka maşallah oğluşuna baya bi tosuncuk olacak ben 25 de gitmiştim 850 gr dı gerçi son haftalarda baya bi büyüyolar inşl alır kilo yoksa zayıf olacak oğlum 4 kilo 52 cm doğmuştu bu kızya daha bi çıtıpıtımı olacak ne
...
ben de kabızlıktan dolayı ferplex şurup kullanıyorum. geçen şurubum bitti diye 2gün hap içtim mahvetti beni.
ooo maşallah. benimki 1hafta önde çıktı değerler neredeyse aynı. demekki seninki satına göre 2hafta önde. tosuncuk olcak gibi duruyor...
cennet ırmaklarından birinin adıymış... (Efsa)
maşallah bebeğine gerçek ten tosun babalar şimdi havalanır ama kızları büyüyüp serpildimi kıskanırlar senda maşallah zayıf hatunsun bende 168 cm 59 kiloydum hamile kaldığımda enzayıf benim kızım galiba senağlama
canım yaklaşık çok uzun zamandır yaklaşık 15 haftalıktan beri hep 2 hafta önde gidiyor. bazen doktor abartıyormu acaba diyorum ama yok hakkaten 4 ay yeni dolmuştu tekmeleri eşim bile duymaya başlamıştı. bu uzun bacaklarla duymamız normalmiş şimdi anlıyorum. doktor hep tombiş diyor zaten.karın çevresi normalin çok üstünde çıkıyor istatistik olarak.ama bu sefer karın çevresi normale yakındı.sanırım uzayınca boyuna orantılandı.ellerine yüzüne kapatmış güzel güzel yatıyoır. aylardır yüzünü göstermiyor. yan profilden yanak görüyoruz. sanki kasti usg başlayınca iki kolunuda yüzüne götürüyor.
bunlarda fotoları canım.
geçen hafta sonu Eminönüye bebiş alışverişi için gittik, yine netten ve sizden takip ettiğim kadarıyla Havuzluhan danbir sürü ciciler aldık mevlütlüğünden kapı süslelemelerine, banyo malzelerinden aklınıza ne gelirse anne adayları için gerekli göğüs pedine kadar herşey tek bir handa toplanmış gayet makul fiyatlar aklınızda bulunsun, ordan şeker malzemeleri için Mehmet Efendi Kahvecisinin yan sokağında bulunan mağazalara uğradık malzemelerimizi de aldık karar vermek çok zor çok cici şeyler var kendi el emeğim olsun istedim yoksa gerçekten fiyatlar çok farketmiyo belki 10-20 siz yaparsanız artınız olur güzel bir alışveriş oldu tavsiye ederim, çok fazla seçenek var
hamileliğim basladı kabızlıgım baslası yani demir hapı içmeden önce de kabızlık vardı bende.o zaman yediklerimden ziyade demir surubu duzene sokmus demekki beni.sende de öyle olmus çünkü
canım yaklaşık çok uzun zamandır yaklaşık 15 haftalıktan beri hep 2 hafta önde gidiyor. bazen doktor abartıyormu acaba diyorum ama yok hakkaten 4 ay yeni dolmuştu tekmeleri eşim bile duymaya başlamıştı. bu uzun bacaklarla duymamız normalmiş şimdi anlıyorum. doktor hep tombiş diyor zaten.karın çevresi normalin çok üstünde çıkıyor istatistik olarak.ama bu sefer karın çevresi normale yakındı.sanırım uzayınca boyuna orantılandı.ellerine yüzüne kapatmış güzel güzel yatıyoır. aylardır yüzünü göstermiyor. yan profilden yanak görüyoruz. sanki kasti usg başlayınca iki kolunuda yüzüne götürüyor.
bunlarda fotoları canım.
yok canımyaa olurmu hiç benimoğlanda 25 haftalıkken 900 gr.dı dr. iyi demişti...sata uyumluysa gerisi sorun değil...bizimkilerde normal kiloda doğar...ama zaten son ayda alıyolar asıl kiloyu oazman bakarsın şaşırtır seni kızın...
Sevdacım benim kızlarım var zaten şimdi sürpriz bir şekilde hatta doktorum mucizevi bir şekilde diyor yaşadığım son hamileliğim ve bu sefer erkekmiş hayırlısıyla cinsiyet hiç önemli değil derler diyor doktorum ama bence önemli diye ekliyor çünkü herkesin bir kızı olmalıymış ben de aynen katılıyorum kız annesi olarak ama sağlık her şeyin başı allah sağlıklı hayırlı kuzucuklar versin hepimize
bunlarda fotoları canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?