2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.... benim kontrolüme de daha 2 hafta var çok merak ediyorum, boyunu kilosunu...birde biz hiç göremedik bebişimizi hep yüzüstü yatıyor her gitiğimizde...

benimkide 5, aydan itibaren hep yüz üstüydü en son gittiğimde az biraz dönmüştü yandan görebıldık, doktor yan yatırıp baktı beni:)))) yoksa yine göremıyoduk, merak etme değişmiştir şimdi azda olsa görürürsün.

tesekkurler teyzesi.. doktorda tosun olcak dıyo eeee bosuna almadık bukadar kıloyu 14 kılo aldımda soylemesı ayıpkaydirigubbakcemile3

...
ben de kabızlıktan dolayı ferplex şurup kullanıyorum. geçen şurubum bitti diye 2gün hap içtim mahvetti beni.

hamileliğim basladı kabızlıgım baslası yani demir hapı içmeden önce de kabızlık vardı bende.o zaman yediklerimden ziyade demir surubu duzene sokmus demekki beni.sende de öyle olmus çünkü

ooo maşallah. benimki 1hafta önde çıktı değerler neredeyse aynı. demekki seninki satına göre 2hafta önde. tosuncuk olcak gibi duruyor...

canım yaklaşık çok uzun zamandır yaklaşık 15 haftalıktan beri hep 2 hafta önde gidiyor. bazen doktor abartıyormu acaba diyorum ama yok hakkaten 4 ay yeni dolmuştu tekmeleri eşim bile duymaya başlamıştı. bu uzun bacaklarla duymamız normalmiş şimdi anlıyorum. doktor hep tombiş diyor zaten.karın çevresi normalin çok üstünde çıkıyor istatistik olarak.ama bu sefer karın çevresi normale yakındı.sanırım uzayınca boyuna orantılandı.ellerine yüzüne kapatmış güzel güzel yatıyoır. aylardır yüzünü göstermiyor. yan profilden yanak görüyoruz. sanki kasti usg başlayınca iki kolunuda yüzüne götürüyor.

bunlarda fotoları canım.

geçen hafta sonu Eminönüye bebiş alışverişi için gittik, yine netten ve sizden takip ettiğim kadarıyla Havuzluhan danbir sürü ciciler aldık mevlütlüğünden kapı süslelemelerine, banyo malzelerinden aklınıza ne gelirse anne adayları için gerekli göğüs pedine kadar herşey tek bir handa toplanmış gayet makul fiyatlar aklınızda bulunsun, ordan şeker malzemeleri için Mehmet Efendi Kahvecisinin yan sokağında bulunan mağazalara uğradık malzemelerimizi de aldık karar vermek çok zor çok cici şeyler var kendi el emeğim olsun istedim yoksa gerçekten fiyatlar çok farketmiyo belki 10-20 siz yaparsanız artınız olur güzel bir alışveriş oldu tavsiye ederim, çok fazla seçenek var

yok canımyaa olurmu hiç benimoğlanda 25 haftalıkken 900 gr.dı dr. iyi demişti...sata uyumluysa gerisi sorun değil...bizimkilerde normal kiloda doğar...ama zaten son ayda alıyolar asıl kiloyu oazman bakarsın şaşırtır seni kızın...

psilokum maşallah canı bebişine

canım hazır bebek şekerleri nasıl orda güzel şeyler varmı, böle kaliteli şeyler..ben kadir hasa bakmıştım çok güzel şekerler vardı ama pahalıydı..

zeliha: evet fatma hanımda devam ediyorum şükür sorun yok bizde. kontrolum yarın. hayırlısı bakalım büyümüştür sanırım bu sefer 1 ay oldu kontrolden beri. randevu almak çok zor salı günü aradım c.tesi ye verdiler yumurta ben yiyemiyorum yani kendim bileli yemem zaten dr önemli değil süt yoğurt fazla al onun yerine dedi. hyırlısıyla bir gelse bebişlerimiz.

randevularını, kontrole gittiğin gün al. yani kontrolün bitince al. yoksa dediğin gibi bulunmuyor. eskiden cmt günleri randevu yoktu diye hatırlıyorum, iyice yoğunlaştılar demekki. muz da yiyebilirsin. nisan ortası ek bina da açılcakmış. yarın sonuçlarını yazarsın sende (egepol bölümüne de yaz)
hamileliğim basladı kabızlıgım baslası yani demir hapı içmeden önce de kabızlık vardı bende.o zaman yediklerimden ziyade demir surubu duzene sokmus demekki beni.sende de öyle olmus çünkü

evet galibaa

cennet ırmaklarından birinin adıymış... (Efsa)

anlamı çok güzelmişş

Sevdacım benim kızlarım var zaten şimdi sürpriz bir şekilde hatta doktorum mucizevi bir şekilde diyor yaşadığım son hamileliğim ve bu sefer erkekmiş hayırlısıyla cinsiyet hiç önemli değil derler diyor doktorum ama bence önemli diye ekliyor çünkü herkesin bir kızı olmalıymış ben de aynen katılıyorum kız annesi olarak ama sağlık her şeyin başı allah sağlıklı hayırlı kuzucuklar versin hepimize

ayyy masallah cok guzel bı bebek.. yerım ben onu tombıl yanaklarını.. tatlım bu 3 boyutlumu bızımkı hıc bole gorunmuyo..

inşl öyle olur sağlıklı doğarlar inşl hulka sende bebeğine göre çokta almamışsın canım ben iki hafta önce 13 kilo almıştım toplam son bir ayda 9 kilo aldım dr kıszdı şimdi ödüm ptlıyo alcam diye 2 hafta var dr kontrolüme

maşallah canım kızlarına ve oğluna, amin inş

maşallah pek tatlı görünüyor. renki dopler le baktıklarında bebekler ellerini yüzüne götürüyorlar. içeriye ışık gidiyor heralde. bizim doktor renkli ile bakmıyor. 5aylıkken bakılmıştım renkli doplerle okadarcıkken bile aynı babasına benziyordu. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

NesRa kaliteliler de var elbette yani sırf bu bebek şekerleri satan bir çok mağaza var biri ıstanbul da 1 numarayız iddia ediyorum çünkü hepsine dağıtımı biz yapıyoruz dedi, bahsettiğin gibi biblolar eğer boyut olarak büyükse fiyatlar 10TL ye kadar çıkıyo, ama ortalama 100 adet şeker yapıcam 120 ye mal ettim ortalama bir biblo çubuk şekerleri de çok beğendim ancak korktum gözüne falan saplanır ikram ettiklerimiz arasında sonuçta çocuklu alileler var o yüzden keseli aldım bademli şekerlerini de keza aynı yerden alabiliyorsunuz

psilokum;

ayyy yerim ben seni 41 kere maşallah , o nasıl güzel bir uyku pozisyonudur öyle
Allah bağışlasın canımcım bebişini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…