psilokum maşallah canı bebişine
Elvoscan resimler çok güzel belliki tombiş yanaklı çok güzel bir bebek geliyor sağlıkla kucağına al inşallah
herkeste farklı etki yapabiliyo demekkiönce dr.umakşamları 1 ölçek demişti...kullandım ama 2.gün ishal yaptı..sonra ozaman her akşam bi kaşık iç dedi oda aynısını yaptı..bende bıraktım çok zor durumda kalırsam içiyorum...geceleri içinde bide karın ağrısı yapıyo dahada beter..
canım maşallah bebişine.bunlarda fotoları canım.
ayyy masallah cok guzel bı bebek.. yerım ben onu tombıl yanaklarını.. tatlım bu 3 boyutlumu bızımkı hıc bole gorunmuyo..
maşallah canım bebeişine yerim onun yanaklarını ayaklarını tombalak şeyypsilokum kullanıcısından alıntı
bunlarda fotoları canım.
aberacım
36 yaşındayım zaten geç evlendim 28 de 30. da anne oldum büyük kızım 6 yaşında küçüğü 5 peşpeşe büyüdüler herkese tavsiye ederim, sanki tek hamilelik geçirmiş gibiyim bir anda biberonlu ve uykusuz hayata 2 bebek sığdırıyorsun ve çok güzel arkadaş oluyorlar tabi doktorlar yaşımdan dolayı beni çok korkuttular bayağı bir stresler yaşadım amniyosentez yaptırdım şükür sonuçlar iyi çok kardeş çok güzel ama bu zamanda gözünü korkutmuyor değil bazı şeyler hayırlısı
aberacım
36 yaşındayım zaten geç evlendim 28 de 30. da anne oldum büyük kızım 6 yaşında küçüğü 5 peşpeşe büyüdüler herkese tavsiye ederim, sanki tek hamilelik geçirmiş gibiyim bir anda biberonlu ve uykusuz hayata 2 bebek sığdırıyorsun ve çok güzel arkadaş oluyorlar tabi doktorlar yaşımdan dolayı beni çok korkuttular bayağı bir stresler yaşadım amniyosentez yaptırdım şükür sonuçlar iyi çok kardeş çok güzel ama bu zamanda gözünü korkutmuyor değil bazı şeyler hayırlısı
4 boyutlu canım. birisi renkli diğeri değil.doktorumuz cd ye da kaydediyor.seyretmeye doyamıyorum..önceden çok netti fotoları şimdi göstermiyor yüzünü.burayada koymuştum hatta ama tekrar koyuyorum.bidaha hiç bu netlikte göstermedi kendini.
URL=http://img685.imageshack.us/i/grnt0007.jpg/][/URL] burda 17 haftalık.
burda 20 haftalık.
ohh ne güzel ben de evden yazmak isityorum:)) allah yardımmcın olsun bide erkekmiş:)9
iyi kuşum evdeyim bugün gitmedim işe sen napıyosun
hoşbulduk canım
sağol canım ilaç isimlerini de haftaya cuma doktoruma gittiğimde söyleyeceğim bol lifli tüketme konusunda da önerilerin uyucam hepsini yazdımherkese selam kızlar opuyorumnanaktan
cogumuzun sıkıntıları artmıs benim de bugunlerde bel ağrılarım arttı, uzun süre oturamıyorum.hayırlısıyla bugunleri de atlatsak
canım gecmiş olsun.sanırım sende hem mide hem de kabızlık sorunu var.bunları hamileliğimin ilk aylarında maximum düzeyde yasadıgım için ne kadar sinir bozucu bir durum oldugunu bilenlerdenim.yağlı ve posalı gıdalar alınca bagırsaklarım çalışırdı,bu sefer de reflüm artardı.sonra reflüm yatıssın diye antiasit surup içerdim bu sefer o da kabızlıgı artırırdı.böyle garip bir kısır döngü işte...
doktorum önce demir hapı vermişti.hem reflü hem de kabızlıga yol acınca içmemiştim.duphalac surup zaten daha 2 hafta öncesine kadar her gun sabah ve aksam içtiğim bişeydi.ne zamanki demiri surup olarak almaya basladım (ferplex) bagırsak problemım ortadan kalktı.nasıl oldu hala anlamıs değilim...
bagırsaklar için zaten yapıyormussun ama ben de sabahları ac karnına kayısı hosafı yiyip üstüne su içiyorum.yine kahvaltıda her sabah zeytinlerimi zeytinyagında yüzer vaziyette yiyorum ve ekmegimi mutlaka bu yaga batırıyorum.az sekerli kabak tatlısı yiyorum nerdeyse 2 gune bir. lifi olan ve mideye dokunmayan nadir besinlerden cunku.bir de avakadonun ezmesi bana iyi gelmişti kendınden de yaglı oldugu için sanırım...
C vitamini reflüyü tetikliyor maalesef en azından benım için öyle .portakal suyunun içine mutlaka seker koyuyorum.kabızlık için kiviyi ben de duymuştum hatta denedim ama midemi mahvetmişti. sanırım c vitamini deposu ya ondan.ekşi olmayan elma benım mideme süper iyi geliyor ilaç niyetine her gun yiyorum
güzel isimmiş adıyla büyüsünbenim kızımda 18 mayısta gelicek diye ebklıyoruz bakalım erken davranmazssa:)
bu arada kızıma sonund abi isim bulduk ( efsa ) olucak inşallah, nasıl sizce ?
maşallah suphanallah kocamanmış kızın hakkaten ay ne güzel ya bizde de büyüyen benim geneldeselam arkadaşlar.beni hatırlarsınız umarım.çok sık giremiyorum.size soracaklarım var.dün kontrolümüz vardı. kızım 1780gr ve 44cm. dün tam 29 haftalıktı.sizlerin değerleri nasıl ? hamilelik kitabında okuduklarım farklı.o yüzden kafam karışıyor. en yisi sizlerin ki ile karşılaştırma yapayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?