2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elvoscan resimler çok güzel belliki tombiş yanaklı çok güzel bir bebek geliyor sağlıkla kucağına al inşallah

aberacım
36 yaşındayım zaten geç evlendim 28 de 30. da anne oldum büyük kızım 6 yaşında küçüğü 5 peşpeşe büyüdüler herkese tavsiye ederim, sanki tek hamilelik geçirmiş gibiyim bir anda biberonlu ve uykusuz hayata 2 bebek sığdırıyorsun ve çok güzel arkadaş oluyorlar tabi doktorlar yaşımdan dolayı beni çok korkuttular bayağı bir stresler yaşadım amniyosentez yaptırdım şükür sonuçlar iyi çok kardeş çok güzel ama bu zamanda gözünü korkutmuyor değil bazı şeyler hayırlısı

herkeste farklı etki yapabiliyo demekki
bunlarda fotoları canım.
canım maşallah bebişine.
hayırlısıyla bebişlerimize kavusmamıza az kaldı
ben de çok özledim bebişimi görmeyi .bu salı kontrolum var görücem inşallah

ayyy masallah cok guzel bı bebek.. yerım ben onu tombıl yanaklarını.. tatlım bu 3 boyutlumu bızımkı hıc bole gorunmuyo..

4 boyutlu canım. birisi renkli diğeri değil.doktorumuz cd ye da kaydediyor.seyretmeye doyamıyorum.. önceden çok netti fotoları şimdi göstermiyor yüzünü.burayada koymuştum hatta ama tekrar koyuyorum.bidaha hiç bu netlikte göstermedi kendini.

ilk foto 17 haftalıkken ikincisi 20 haftalıkken

Son düzenleme:
evet hepsi bizim bebişimiz tabi valla bir anne adayının sıkıntısı olsa sanki ben yaşıyormuşum gibi geliyo zaten kasık ağrısı, ayakta şişmeler, kabızlık, mide yanması hepsi var hepimizde

yasasın bizim topiğe 3.abla geldiii :lepi:
35 yaş ve üstü anneler derneğinde senle birlikte 3 kişi olduk canım kaydirigubbakcemile3

maşallah ya gencecik üç çocuk annesi olmuşsun haklısın bikerende büyüyolar engüzeli arkadaş gibi oluyolar anne için hertürlü zor tabii sen dr lara bakma geçensene eşimin yeğeni 35 yaşında 1. çocuğunu normal doğurdu komşum 40 yaşında birinciyi 46 yaşında ikinciyi normal doğurdu çevremde çok var böle sağlık problemin yyoksa hiç bişey olmaz dr lar bazen gereksiz korkutuyolar

oy kuzum benım ne guzel pozlar vermıs olee.. ne sanslısın benım doktorumda 4 boyutlu yok burası kucuk yer oldugundan kımsede yok gerci.. keske bende boyle net gorebılsem:çok üzgünüm:

:)) allah yardımmcın olsun bide erkekmiş:)9
iyi kuşum evdeyim bugün gitmedim işe sen napıyosun

hoşbulduk canım
ohh ne güzel ben de evden yazmak isityorum
sağol canım ilaç isimlerini de haftaya cuma doktoruma gittiğimde söyleyeceğim bol lifli tüketme konusunda da önerilerin uyucam hepsini yazdım

benim kızımda 18 mayısta gelicek diye ebklıyoruz bakalım erken davranmazssa:)
bu arada kızıma sonund abi isim bulduk ( efsa ) olucak inşallah, nasıl sizce ?
güzel isimmiş adıyla büyüsün
maşallah suphanallah kocamanmış kızın hakkaten ay ne güzel ya bizde de büyüyen benim genelde

respicim yaşlı anne diyorlar bize doktorlar ama geçen bir doktor valla özendim ben de doğurcam dedi bayağı da samimiydi önemli olan hissettiğimiz yaş he he

aberacım katılıyorum sana yaş önemli diyorlar ama allah korusun sağlıksız çocuk her yaşta denk gelebiliyo, allah kimseyi böyle bir sınavla denemesin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…