günaydın
bende hiç olmadı bulantı canım şimdiye kadar desem olur 1 kere oldu ondada istifra edemedim zaten öğürtülerim oldu sadece. maden suyu iç sade rahatlatır miğdeni birde sabah uyan dığında hemen yataktan kalkmaa başucuna tuzlu kreker al yataktan kalkmadan bikaçtane ye. ii gelir inş.
canım ben 2 gün önce zehirlendindim gıda zehirlenmesi ishal olmuştum bide miğde bulantısı ma kasıklarmda ağrı olmadı akşam olunca bende şüphelendim acaba bebeğime bişey mi old. die ama dr. da gittim ben bi sorun yok dedilerumutluyuz kullanıcısından alıntı
canımcım benim kasığım ağrımadı midem ağrıdı zehirlenmiş bile olabilirim ya da midem genişliyordur
evet maşallahh diim darısı olanların başına inşallahhhhh hemencecik geçsinnn bulantılarrrne güzel canım maş. diyim sanaa.s.
:hooray:
ben de kokuya hiç dayanamıyorum bulantım yok ama koku hissedinca kötü oluyorumkızlar bende size sorcam bulantılarınz ne zaman başladı
ben ilk kez bugün yaşadımm mide bulantısıyla uyandımmm acayip hemde
tuzlu leblebi yemeye çalışıyorumm çok midem ağrıyor
birde bugün simit getirdiler işyerinde ayyyyyyyy aman Allahımm bu kokuuuu beni öldürdüü
simitten tiksineceğim aklıma hiç gelmezdi
kendini daha iyi tanıyosun o zaman fazla vakit kaybetmeden hemen doktora git bence baksana zehirlenme falan diyosun allah korusun.
bende hiç olmadı bulantı canım şimdiye kadar desem olur 1 kere oldu ondada istifra edemedim zaten öğürtülerim oldu sadece. maden suyu iç sade rahatlatır miğdeni birde sabah uyan dığında hemen yataktan kalkmaa başucuna tuzlu kreker al yataktan kalkmadan bikaçtane ye. ii gelir inş.
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.eceyas kullanıcısından alıntı
kızlar günaydınlar aranıza yeni katılıyorum bende mayıs sonu annesi olucam eğer Allah kısmet ederse.şu anda 7+4 günlüğüm :))
canlarım hepinize kocaman günaydın. sabah şerifleriniz hayırlı gönlünüz şen olsun.
kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.lütfen fikirlerinizi açıkca söyleyin.
eşim eğer bebek erkek olursa ismi deniz özer olsun demişti. onun bu isteği yıllar öncesinden vardı. bende saygı duydum ve kabul ettim. sonrada kız olursa isim hakkı bana ait dedim. o da kabul etti. bende kız ismi olarak aslı (kayınvalidemin ismi) başak (eşimin kuzeninin adı) olsun dedim. aslı ismini tercih etmemin sebebi kayınvalidemin hiç kızı yok. hep kızı olsun istemiş.ama olamamış. başak ise eşimin kuzeni ve ben onu öz kardeşimden daha çok seviyorum desem yalan olmaz.
gelelim yardım istediğim kısma; eşim kız olursa koyacağım bu isimleri yani çevrede özellikle yakınımızda bu isimler var diye pek istekli görünmüyor. bide geçen gece rüyamda 3 tane yaşlıca ermiş gibi olurya dede geliyor bana. diyorlarki senin kızın olacak ve adını sitare koyacaksın. senin kızın seçilmiş diyorlar ileride çok büyük biri olacak ve bu isimi koy diyorlar. hatta bu gecede gördüm. aslı başak ismi çizilmiş. üstüne sitare yazılmıştı.çok korktum valla.
şimdi ben napayım? eşimden dolayı aslı başak isminden soğudum sanki. ama kayınvalidem herkese söylemiş bu ismi.vazgeçmekolur mu?
bir de gece gördğüm rüyam var. o da beni çok etkiledi...
kızlar fikirlerinizi lütfen söyleyin. çok kararsız kaldım....
kızlar bende size sorcam bulantılarınz ne zaman başladı
ben ilk kez bugün yaşadımm mide bulantısıyla uyandımmm acayip hemde
tuzlu leblebi yemeye çalışıyorumm çok midem ağrıyor
birde bugün simit getirdiler işyerinde ayyyyyyyy aman Allahımm bu kokuuuu beni öldürdüü
simitten tiksineceğim aklıma hiç gelmezdi
kıss allah iyiliğini alıngan hamiş seni yok kıss olur mu öyle şey bazıları işyerinde olduğu için heran cevap veremiyorlardır neler yapıyorsun hoşgeldin
günaydın
canımcım benim kasığım ağrımadı midem ağrıdı zehirlenmiş bile olabilirim ya da midem genişliyordur
Hoşgeldin canımma.s.
nurem iyiyim tatlım çıkarmadım amaa acaip bulanıyo şuanda bile grissini fln alıyorum ağzıma. benim azalacağına arttı bulantılarımakannehir
azalmadıııııılmaz:
ama hareketlerini gördüm ben azcık geçen kontrolde çok tatlıydı teyzesiikaydirigubbakcemile3
canım ben 2 gün önce zehirlendindim gıda zehirlenmesi ishal olmuştum bide miğde bulantısı ma kasıklarmda ağrı olmadı akşam olunca bende şüphelendim acaba bebeğime bişey mi old. die ama dr. da gittim ben bi sorun yok dediler
geçti ama şimdi canım eşim burda değil götüremez beni,,, sabah saat 7 gibi geçti çok şükür 3 saattir rahatım akşam sebze yemiştim gaz yapan cinsten adını vermeyim o yapmış da olabilir
çok geçmiş olsun o zaman aman dikkat et.
hayırlı cumalar mayıs anneleri....................
haziran annesi mi var aramızdaaa
vay be kızlar eskidikkaydirigubbakcemile3
hoşgelmişsin ukla.
bizim nasılda geçmiş günlerr 10 haftayı devirmişizz ayy biran önce doğurmak istiyorum ben sağlıkla inşşsositososito
hayırlı cumalar mayıs anneleri....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?