2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzel canım maş. diyim sanaa.s.

:hooray:

umutluyuz kullanıcısından alıntı
canımcım benim kasığım ağrımadı midem ağrıdı zehirlenmiş bile olabilirim ya da midem genişliyordur
canım ben 2 gün önce zehirlendindim gıda zehirlenmesi ishal olmuştum bide miğde bulantısı ma kasıklarmda ağrı olmadı akşam olunca bende şüphelendim acaba bebeğime bişey mi old. die ama dr. da gittim ben bi sorun yok dediler

ben de kokuya hiç dayanamıyorum bulantım yok ama koku hissedinca kötü oluyorum

kendini daha iyi tanıyosun o zaman fazla vakit kaybetmeden hemen doktora git bence baksana zehirlenme falan diyosun allah korusun.

geçti ama şimdi canım eşim burda değil götüremez beni,,, sabah saat 7 gibi geçti çok şükür 3 saattir rahatım akşam sebze yemiştim gaz yapan cinsten adını vermeyim o yapmış da olabilir

Saol canım cevabım için....a.s.

eceyas kullanıcısından alıntı
kızlar günaydınlar aranıza yeni katılıyorum bende mayıs sonu annesi olucam eğer Allah kısmet ederse.şu anda 7+4 günlüğüm :))
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

haziran annesi mi var aramızdaaa

vay be kızlar eskidikkaydirigubbakcemile3

hoşgelmişsin ukla.

bizim nasılda geçmiş günlerr 10 haftayı devirmişizz ayy biran önce doğurmak istiyorum ben sağlıkla inşşsositososito

vallahi benim şahsi fikrim isimler çok bilinç altına yerleşmiş ,rüyalarda bilinç altının ynsıması oluyomuş,göbek adını sitare koy ozaman hem için rahatlamış olur , ama ismini koyma bence aslı da başakta çok güzel isimler ayrıca

kızlar bişi sorucam ben bebişimin kalp atışını 6+2 de gördüm .doktorum diğer kontrole 1 ay sonra gel dedi bu normalmi sizce daha erken gitmelimiyim.yada daha erken giden varmı aranızda.napıcağıma karar veremedim.

canım ya daha 5. haftadasın dur bakalım bünyeye göre değişiyo ama inş uzun sürmez opuyorumnanaktan

kıss allah iyiliğini alıngan hamiş seni yok kıss olur mu öyle şey bazıları işyerinde olduğu için heran cevap veremiyorlardır neler yapıyorsun hoşgeldin

napim daha yeni kahvaltı yaptım açım cokacimcoook cokacimcoook

günaydıınnnn a.s.

canımcım benim kasığım ağrımadı midem ağrıdı zehirlenmiş bile olabilirim ya da midem genişliyordur

canım sanki biraz panikle abartıyosun gibi geldi bana sakin ol yediklerindendir belkiii

ama benim azaldıııı bende haftaya çrş gidicem gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

bende ishal oldum canım bir de kuru kuru öğürdüm benim de öyle birşey sanırım çünkü çok şükür kasıklarımda ağrı olmadı benimde bu arada sana ilaç falan vermişlermiydi

geçti ama şimdi canım eşim burda değil götüremez beni,,, sabah saat 7 gibi geçti çok şükür 3 saattir rahatım akşam sebze yemiştim gaz yapan cinsten adını vermeyim o yapmış da olabilir

çok geçmiş olsun o zaman aman dikkat et.

saol canım hb. evet siz eskidiniz artık kaydirigubbakcemile3tecrübelisiniz..
sağlıcakla doğurursun inşallah tabi hepimizdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…