Repsi çok tatlı bir beşik hemde çok iyi fiyata bulmuşsun güle güle kullanın,zaten iyice araştırma yapmak lağzım
çok güzelmiş beşiğiniz gerçekten, ben de hemen hemen aynısını 600 e görmüştüm bodrumda, güle güle kullanın inşallah :)
geçmiş olsun albera Allahtan umut kesilmez
respi ve ipeknil çok teşekkür ederim allah kimseye vermesin çok zor böyle beklemek normal komada olsa iyileşecek diye beklersin ama cihaza bağlı iyileşme ümidi çok az zor respi sepetin çok güzel bebişin iyigünlerde sağlıkla yatar inşl
tesekkur ederim canım kızımın şansına sanırım.bu kadar fiyat farkını görünce ben de çok şaşırmıstım.bu işin ticaretini yapsam olacak yani kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederim canım.aynı markaymıstır fiyat da aynı cunku.benım aldıgım sanırım imalat yapan sahısın kendısınden o yuzden bu kadar uygun.
bu arada dün akşam eşim Bodrum oasiste sinemaya gitmişti. fırsat bu fırsat bebişe chiccodan kıyafet al.babasının ilk hediyesi olsun demiştim.alt üst takım almış.ağzı kulaklarındaydı, şimdiden alıştırayım ilerde faturalar zoruna gitmesin kaydirigubbakcemile3
selam kızlar, nasılsınız. geçmişi okudum geldim.
geçmiş olsun albera..
kızlar akşamları artık adet ağrısı gibi belimde hafif bir ağrı oluyor sonra geçiyor. sizde de başladı mı?
selam kızlar, nasılsınız. geçmişi okudum geldim.
geçmiş olsun albera..
kızlar akşamları artık adet ağrısı gibi belimde hafif bir ağrı oluyor sonra geçiyor. sizde de başladı mı?
herkese merhaba kızlar geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkürederim.
kaşıntılarım ve kızarıklıklarım hala devam ediyo hatta biraz daha fazlalaştı doktorumu aradım merhem verdi onu kullanıcam şimdi eğer bir iki güne geçmezse bakarız dedi. zaten perşembe kontrolüm var inşallah geçer hemen. kızımıda çok özledim ya perşembe hemen gelsin.
cuma günüde kızımın oda takımı geldi resimlerini çektim ekliycem. ama dolaplar falan yerleşmedi henüz kokularının çıkmasını bekliyoruz.
hoşgeldin canım,benimde geçenlerde oldu ama doktorum 30.hafta itibari ile bel-kasık ağrıları olabilir demişti.sol yanına uzanarak kısa kısa dinlen dedi.
herkese merhaba öncelikle
benimde oluyor hatta daldım dün dedim ki kendi kendime adet olucam galiba sonra düştü jetonum bilmiyorumkismile bu arada egepolde hani kuusuum vardıya elvos yarın doğum yapıyormuş fatma hanım onun doktoru merak ediyorum bakalım nasıl olucak :1no2::1no2:
herkese merhaba kızlar geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkürederim.
kaşıntılarım ve kızarıklıklarım hala devam ediyo hatta biraz daha fazlalaştı doktorumu aradım merhem verdi onu kullanıcam şimdi eğer bir iki güne geçmezse bakarız dedi. zaten perşembe kontrolüm var inşallah geçer hemen. kızımıda çok özledim ya perşembe hemen gelsin.
cuma günüde kızımın oda takımı geldi resimlerini çektim ekliycem. ama dolaplar falan yerleşmedi henüz kokularının çıkmasını bekliyoruz.
tekrar geçmiş olsun canım,kızının odasıda hayırlı olsun,Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin;
bende kızımı yarın göreceğim inşallah,çok özledim 1 aydır görmüyorum...
[
evet canım ya. ama insan bir an korkuyor.
a evet sezeryan olucaktı o. iyi geçer inşallah. zaman daraldıkça heyecan artıyor vallaha..
güle güle kullansın bebişin.. 15gün de falan anca çıkıyormuş kokusu..
sağol canım benim.
amin inşallah güzel günler görsün bütün bebişlerimiz
biran önce yarın olsun gör kızını canım ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah.
çok özleniyo yaa bide çok merak ediyorum ben kaç gram oldu boyu nasıl falan diye. çünkü hep acaba beslenebiliyomu diye düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?