2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Repsi çok tatlı bir beşik hemde çok iyi fiyata bulmuşsun güle güle kullanın,zaten iyice araştırma yapmak lağzım

tesekkur ederim canım kızımın şansına sanırım.bu kadar fiyat farkını görünce ben de çok şaşırmıstım.bu işin ticaretini yapsam olacak yani kaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş beşiğiniz gerçekten, ben de hemen hemen aynısını 600 e görmüştüm bodrumda, güle güle kullanın inşallah :)

tesekkur ederim canım.aynı markaymıstır fiyat da aynı cunku.benım aldıgım sanırım imalat yapan sahısın kendısınden o yuzden bu kadar uygun.
bu arada dün akşam eşim Bodrum oasiste sinemaya gitmişti. fırsat bu fırsat bebişe chiccodan kıyafet al.babasının ilk hediyesi olsun demiştim.alt üst takım almış.ağzı kulaklarındaydı, şimdiden alıştırayım ilerde faturalar zoruna gitmesin kaydirigubbakcemile3

Allah tan umut kesilmez canım,inşallah en kısa sürede iyileşir...

ben çıkıyorum küçük teyzemiz okuldan yemeğe gelicek sofrasını hazılayayım kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın

selam kızlar bebişlerine cici alan arkadaşlarım iyi günlerde kullanırsınız inşallah.
albera geçmiş olsun canım allah şifa verir inşallah.

tabi oasise gidip, chiccoya uğramamak olmaz :)) güle güle giysin babasının aldığı ciciyi de :)

respi beşik çok güzel canım güle güle kullan abera teyzenize çook geçmiş olsun allah şifa versin. kızlar bende büyük ihtimal park yatak alıcam ama onun içine yatağından harıiç döşek gibi bişey düşünüyorum çünkü bana baktıklarım sert geldi.

selam kızlar, nasılsınız. geçmişi okudum geldim.
geçmiş olsun albera..

kızlar akşamları artık adet ağrısı gibi belimde hafif bir ağrı oluyor sonra geçiyor. sizde de başladı mı?

geçmiş olsun albera..

kızlar akşamları artık adet ağrısı gibi belimde hafif bir ağrı oluyor sonra geçiyor. sizde de başladı mı?

hoşgeldin canım,benimde geçenlerde oldu ama doktorum 30.hafta itibari ile bel-kasık ağrıları olabilir demişti.sol yanına uzanarak kısa kısa dinlen dedi.

geçmiş olsun albera..

herkese merhaba öncelikle

benimde oluyor hatta daldım dün dedim ki kendi kendime adet olucam galiba sonra düştü jetonum bilmiyorumkismile bu arada egepolde hani kuusuum vardıya elvos yarın doğum yapıyormuş fatma hanım onun doktoru merak ediyorum bakalım nasıl olucak :1no2::1no2:

herkese merhaba kızlar geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkürederim.
kaşıntılarım ve kızarıklıklarım hala devam ediyo hatta biraz daha fazlalaştı doktorumu aradım merhem verdi onu kullanıcam şimdi eğer bir iki güne geçmezse bakarız dedi. zaten perşembe kontrolüm var inşallah geçer hemen. kızımıda çok özledim ya perşembe hemen gelsin.
cuma günüde kızımın oda takımı geldi resimlerini çektim ekliycem. ama dolaplar falan yerleşmedi henüz kokularının çıkmasını bekliyoruz.

tekrar geçmiş olsun canım,kızının odasıda hayırlı olsun,Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin;
bende kızımı yarın göreceğim inşallah,çok özledim 1 aydır görmüyorum...

[
hoşgeldin canım,benimde geçenlerde oldu ama doktorum 30.hafta itibari ile bel-kasık ağrıları olabilir demişti.sol yanına uzanarak kısa kısa dinlen dedi.

evet canım ya. ama insan bir an korkuyor.

a evet sezeryan olucaktı o. iyi geçer inşallah. zaman daraldıkça heyecan artıyor vallaha..

güle güle kullansın bebişin.. 15gün de falan anca çıkıyormuş kokusu..

tekrar geçmiş olsun canım,kızının odasıda hayırlı olsun,Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin;
bende kızımı yarın göreceğim inşallah,çok özledim 1 aydır görmüyorum...

sağol canım benim.
amin inşallah güzel günler görsün bütün bebişlerimiz
biran önce yarın olsun gör kızını canım ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah.
çok özleniyo yaa bide çok merak ediyorum ben kaç gram oldu boyu nasıl falan diye. çünkü hep acaba beslenebiliyomu diye düşünüyorum .

sağol canım inşallah sağlıkla.

vallahi aynı korkular bende de var,çok merak ediyorum,acaba büyüdü mü kaç kilo oldu,sağlıklı mı vs.vs...birde doğum korkusu başladı bu aralar,saçma sapan rüyalar görüyorum,hayırlısı ile az kaldı,Allah ım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

Albera..canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin teyzenize..
Respi...beşik çok tatlı canım, güzel günlerde kullansın bebişin..
Ozlmgkhn...oda almışsın canım, güle güle kullanın, sağlıkla büyüsün bebişin..muhakkak ekle ama odanı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…