vallahi aynı korkular bende de var,çok merak ediyorum,acaba büyüdü mü kaç kilo oldu,sağlıklı mı vs.vs...birde doğum korkusu başladı bu aralar,saçma sapan rüyalar görüyorum,hayırlısı ile az kaldı,Allah ım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
inşallah canım. saçma sapan rüyalar peşimizi bırakmıyo zaten. hayırlısıyla az kaldı.bugünlerimizide anarız özleriz artık bebişlerimizi kucağımıza aldıktan sonra :)))
slm mayıs anneleri... umarım herkes iyidir..benim şimdiki sıkıntımda tansiyon düşüklüğü..dışarda yürüyemiyorum hemen çarpıntımoluyo..bugünde kocacımı arayıp gel al benim iyi değilim diyince oda dışarı çıkmayı yasakladı...zaten mecbur olmasam çıkmıcaktım..aranızda tansiyonu düşük olan varmı...benim aslında son kontrolumde normaldı ama10 gündğr falan bu sıkıntıyı yaşıyorum...
slm mayıs anneleri... umarım herkes iyidir..benim şimdiki sıkıntımda tansiyon düşüklüğü..dışarda yürüyemiyorum hemen çarpıntımoluyo..bugünde kocacımı arayıp gel al benim iyi değilim diyince oda dışarı çıkmayı yasakladı...zaten mecbur olmasam çıkmıcaktım..aranızda tansiyonu düşük olan varmı...benim aslında son kontrolumde normaldı ama10 gündğr falan bu sıkıntıyı yaşıyorum...
2010 mayıs kuzularının odaları - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar kızımın odasından bazı resimler ekledim bakın bakalım nasıl olmuş. eksik çok ama
2010 mayıs kuzularının odaları - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar kızımın odasından bazı resimler ekledim bakın bakalım nasıl olmuş. eksik çok ama
saolun kızlar..dr.uma söyledim beni kardiyolajiye gönderdi..ordan bi sorun çıkmayınca kalp dr.u tansiyonumu ölçtü ve küçük tansiyonun düşük 5 dedi bundan kaynaklanabilir dedi..perşembe randevum var yine dicemdr.uma başka bi sebep olabilir mi die çünkü gerçektende çok etkileniyorum çarpıntı yapıyo ve göğsüm sıkışıyı resmen
saolun kızlar..dr.uma söyledim beni kardiyolajiye gönderdi..ordan bi sorun çıkmayınca kalp dr.u tansiyonumu ölçtü ve küçük tansiyonun düşük 5 dedi bundan kaynaklanabilir dedi..perşembe randevum var yine dicemdr.uma başka bi sebep olabilir mi die çünkü gerçektende çok etkileniyorum çarpıntı yapıyo ve göğsüm sıkışıyı resmen
ipekcim ben anadolu yakasında oturuyorum avrupa yakadına işe gidiyorum 2 vesait düşün artık sabah ve akşam trafiğini
geçmiş olsun canım heyecan yapıyor olmayasın....çok üstünde durmaa takma kafana sürekli onu ama doktoruna sor.ama olabiliyormuş bu dönemlerde....
özlemcim yatağın başındaki tül çok hoş ondan yapmak istiyorum bende... tülü yapmak kolayda duvara monteli o aparatları nereden bulabilirim acabaaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?