2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım. saçma sapan rüyalar peşimizi bırakmıyo zaten. hayırlısıyla az kaldı.bugünlerimizide anarız özleriz artık bebişlerimizi kucağımıza aldıktan sonra :)))

inşallah canım. saçma sapan rüyalar peşimizi bırakmıyo zaten. hayırlısıyla az kaldı.bugünlerimizide anarız özleriz artık bebişlerimizi kucağımıza aldıktan sonra :)))

inşallah canım Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin

slm mayıs anneleri... umarım herkes iyidir..benim şimdiki sıkıntımda tansiyon düşüklüğü..dışarda yürüyemiyorum hemen çarpıntımoluyo..bugünde kocacımı arayıp gel al benim iyi değilim diyince oda dışarı çıkmayı yasakladı...zaten mecbur olmasam çıkmıcaktım..aranızda tansiyonu düşük olan varmı...benim aslında son kontrolumde normaldı ama10 gündğr falan bu sıkıntıyı yaşıyorum...

geçmiş olsun canım,benim tansiyonumda normalde düşük ama çok fazla rahatsızlık yaratmıyor.
sadece ani hareket ettiğimde başım dönüyor...

aşkın bahartomurcuğu teşekkürederim park yatağa gelince zatn yatak almak gerekiyor park yataklar için ebatına uygun yataklar satılıyo alırken yanında onuda sorup alabilirsin zaten onsuz yatamaz hele alt katta hiç yatılmaz baya sert

geçmiş olsun canım daha öncede yazmıştım benim önceki hamileliğimde tansiyonum çok yüksekti bunda çok korktum çıkacak diye ama çıkmadı busefer düşük geçen 10 a 4 dü ama doktorum yükselmesinden iyidir dedi düşük tansiyonun bi zararı olmaz dedi ama beni okadar rahatsız etmiyor sen istersen bi doktoruna danış seni baya rahatsız ediyor anlaşılan biyerde okumuştum aşırı düşük tansiyonunda zararı var diye geçmiş olsun

MERHABAA MAYIS ANNELERıı.

özlem hayırlı olsun odanız canımmm.gün geçtikçe heyecan artıyor kaldı şurda 2 ayyy........
bende park yatak aldım kızlar baby z go tenteli yatağınıda almıştım içine çok sert demiş bir arkadaşımız ortopedik yataklarda öyle ben pamuk yataklardan daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum canımm......çok kullanışlı olduklarını duydumm görüntü ve kumaşı falanda çok hoş yatak odama koyacağım onu yatak odam bayağı büyükkk..sere serpe yatar kuzumm...

karnım okadar büyüdü ki benim hareketlerim kısıtlanıyor kızlarrr....yoruluyorum hemn..bahar temizliğim yapıldı kışlılklarım kalktı 3-5 tane bıraktım dolaplarım düzenlendi hafifledim şimdi kızlarımın dolaplarını düzenlemek kaldıı.....

büyük kızıma diyorum ki dolaplarından birini kardeşine ver içine beraber yerleştirelim diyorum onlar bana lazım veremem diyor gardolabına asabilirmişim bir kaçtane zaten ona yetermiş ...cadıı.........kaydirigubbakcemile3

özlemcim çok hoş bir oda sade ve çok şık olmuşşş.......iyi günlerde yatsın kuzun inşallah sizin dolaplarınız çok benim kızımnı da öylee....birini alayım diyorumm....şifonyerinde ıvır zıvır var resimleri boyaları toka takıları onları allım kardeşininkileri koyalım diyorum yokkk..yatağınnı baş ucundaki küçücük komodini kıyabildi zillikaydirigubbakcemile3 yeni dolap aldıracak bana

saolun kızlar..dr.uma söyledim beni kardiyolajiye gönderdi..ordan bi sorun çıkmayınca kalp dr.u tansiyonumu ölçtü ve küçük tansiyonun düşük 5 dedi bundan kaynaklanabilir dedi..perşembe randevum var yine dicemdr.uma başka bi sebep olabilir mi die çünkü gerçektende çok etkileniyorum çarpıntı yapıyo ve göğsüm sıkışıyı resmen

geçmiş olsun canım heyecan yapıyor olmayasın....çok üstünde durmaa takma kafana sürekli onu ama doktoruna sor.ama olabiliyormuş bu dönemlerde....

özlemcim yatağın başındaki tül çok hoş ondan yapmak istiyorum bende... tülü yapmak kolayda duvara monteli o aparatları nereden bulabilirim acabaaaaa.....

kızlar ben kötüleşdim birden,öncelikle adet olcakmışım gibi bir sancım var,miğdem de çok bulanıyor,ayrıca gögsüm sıkışıyor ve sağ yanıma ağrılar giriyo

çok geçmiş olsun...

ipekcim ben anadolu yakasında oturuyorum avrupa yakadına işe gidiyorum 2 vesait düşün artık sabah ve akşam trafiğini

nasıl zor olduğunu tahmin ediyorum hafta sonu gezelim diye karşıya geçmek bile mahvediyor beni iyi dayanıyorsun valla benim işim de evim de anadolu yakasında inşallah 5 haftayı çalışabilirim ama öğleden sonraları çok zorlanıyorm

geçmiş olsun canım heyecan yapıyor olmayasın....çok üstünde durmaa takma kafana sürekli onu ama doktoruna sor.ama olabiliyormuş bu dönemlerde....

saol canım valla hiç heycan yapmıyorum doğumla ilgili...nerden çıktı bende anlamadım...kalp dr.uda çok takılmamaya çalış çarpıntın artarsa gel dedi...ama iki seferdir ole kötü oluyorumki tuzlu ayran içmeden kendime gelemiyorum...umarım başka bi sorun yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…