2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kötüleşdim birden,öncelikle adet olcakmışım gibi bir sancım var,miğdem de çok bulanıyor,ayrıca gögsüm sıkışıyor ve sağ yanıma ağrılar giriyo

canım geçmiş olsunnn......doktoruna danış bakalımm.....neler bize yaa herkeste şikayetler başladıı....

kızlar ben kötüleşdim birden,öncelikle adet olcakmışım gibi bir sancım var,miğdem de çok bulanıyor,ayrıca gögsüm sıkışıyor ve sağ yanıma ağrılar giriyo

geçmiş olsun, doktorunu arayıp bir sorsan, belki önereceği bir şeyler olur...

canım çok geçmiş olsun;panik yapma ,doktorunu ara hemen,inşallah önemli birşey değildir.

Eflatun canım allah sağlıkla kavuştursun bebeğine inan bana çok şanslısın ama neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benim eşim ilginç bir kişilik hep erkek çocukların korkar nedense zor olduğunu düşünür hatta doktor erkek dediğinde suratınız düştü hayırdır evdekiler erkekmiydi diye tepki vermişti o kadar canı sıkıldı hala kız olma umudu taşıyor ben ilk kızımın sağlık probleminden çok çektim allahım sağlıklı versin başka bir dileğim yok rabbimin en en büyük hediyesi dünyada evli bir çifte sağlıklı bebek

devrimim çok geçmiş olsun bağırsak krampları yapar dedi bugün doktorum umarım öyle bir şeydir hay allah merak ettim şimdi

yoktur inşallah canım;bende panik atak var,çarpıntım olduğu zaman eğer çok üzerinde durursam ve kendimi dinlersem artıyor;o yüzden sakın kendini dinleme;Allah korusun birşey olsaydı zaten kardiyoloji doktorun söylerdi...tansiyonun içinde kendini fazla yorma canım...

banada sordu zaten dr. panik atak geçirdinmi die..geçirmedim hiç..oyüzde çok takılma çarpıntıya dedi..evdeyken uzanıyorum hemen geçiyo ama dışarda olunca naparsam yapıyım tuzlu ayran içmeden geçmiyo..bide bugün aynı zamanda çarpıntım olurken bebeğimde çok şiddetli hareket ediyodu oyüzden başka bişey olabilirmi die endişeleniuorum...

bu arada bugün kontrolümüz vardı 28. haftadayız 1200 kilo olmuşuz haftamızla uyumlu ortlamalarda gidiyormuşuz inşallah böyle devam eder magnezyumu önermedi benim doktorum çok gerekli görmüyorum dedi kan ilacı ve elevite devam günde iki defa ayaklarınızı yükseğe uzatıp dinlenin iyi gelir dedi doğrusu iyi haber vericem dedim ama geçmişi okudum devrimim iyi haberle gelsin, bir arkadaşımızın teyzesi ağırmış allah acil şifalar versin Özlem alerji durumun geçmiş olsun,

kızlar sancım gazdanmış,bulantımda açlıkdandı sanırım,havuç yedim bir tane kesildi,sadece sağ yanım geçmedi oda devrim sıkıştırıyor sanırım bilmiyorum sebebini,çok saolun hepiniz,öyle adet sancısı gibi olunca korktum birden,ne yapcağımı şaşırdım

süper olmuş mobilyaya bayıldım sağlıkla kullansın kzın

çok güzel olmuş canım,Allah o güzel odada kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah annesi...

özlemcim yatağın başındaki tül çok hoş ondan yapmak istiyorum bende... tülü yapmak kolayda duvara monteli o aparatları nereden bulabilirim acabaaaaa.....

cnm odan çok güzelmiş allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

çok beğendim canım, güle güle kullanın inşallah :)
çok teşekkürederim kızlar beğenmenize sevindim.
gökkuşak canım canım o tülü mobilyacımız hediye etti ama çok kolay yapabilirsin. üç tane ahşap çubuk alıp duvara monte edip tülüde onlarada geçirebilirsin. yada koçtaşta falan vardır bi bak uğraşmayım diyosan.

canım sende dikkat et dinlen hayatım sol tarafına yat. bebişler artık büyüdü sıkıştırıyo
bende iki ggün önce kızımın başını resmen alt tarafta hissettim okadar sertleşti ve ağrı yaptıki neyseki çabuk geçti artık kendilerine yer açmaya çalışıyolar canım.

maşallah bebeğine gözün aydın..bende perşembe görücem inş. bende iyi haberlerle gelirim..bişey sorucam dr.un magnezyumu nie önermedi...gerek görmemesi bi şikayetin olamadığı için mi

canım çok kafanı takıyosan psikolojiktir. her dışarı çıktığında acaba bişey olucakmı diye korkuyosan hep başına geliyodur. sakin olmaya çalış canım. bende acaba bişeymi var dedikçe kendimi dinledikçe kötüleşiyorum hep. geçmiş olsun canım.

sağol canım. şimdi ilacı sürdüm kaşıntım azaldı.
seninde bebeğine maşallah canım

iyi olmana sevindim canım, geçmiş olsun tekrar... gaz sancısı üşütünce de oluyor galiba, dikkat et kendine...

maşallah bebeğine, bana da dr magnezyum vermedi şimdiye kadar, gerçi kramp vs olunca veriyorlar galiba...

kimse konuşmuyor bende bunu paylaşayım dedimm....alsanaalsanasmilekoca kafa erkeklerr....
Yapilan bir arastirmada;

Kadinlarin Arkadaslari:

Bir kadin butun gece eve gelmemis.
Ertesi sabah kocasina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Kocasi, karisinin en yakin 10 arkadasini aramis ve hicbiri karisinin kendisinde kaldigini onaylamamis.

Erkeklerin Arkadaslari:

Bir adam butun gece eve gelmemis. Ertesi sabah karisina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Karisi, kocasinin en yakin 10 arkadasini aramis ve 5 tanesi kocasinin, kendisinde kaldigini onaylamis ve diger 5 tanesi ise kocasinin hala kendisiyle birlikte oldugunu iddia etmis.

Iste arkadaslik budur. :))

delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…