2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ishal oldum canım bir de kuru kuru öğürdüm benim de öyle birşey sanırım çünkü çok şükür kasıklarımda ağrı olmadı benimde bu arada sana ilaç falan vermişlermiydi
canım ilaç vermedi hamilelikten dolayı su kaybın olmuştur bol bol su tüket dedi sulu gıdalar ye dedi. ayrıca ben 5 -65 kere çıktımtım lavobaya 3-4 kere daha olursa gel serum takacaz dedi susuz kalırmış bebek haberin olsun eğğer devam eder sen gün içinde bi dr. git tatlım

Canım bende inanılmaz mide bulantısı var. Dün şeker yüklemesi yapılacaktı hastanede, şekerli suyu içtim ve kustum:) O yüzden pazartesiye kaldı. Bugün iyi gibiyim aman maşallah deyin. Dün öğleden sonrada iyiydim ama:))

cnm şekermi var sende :uhm:

sağol canım ben 3 kere çıktım gece tuvalete şimdi geçti canım devam ederse gideceğim mutlaka sağol verdiğin bilgiler için

canım ben 7.haftamda gitmiştim 10.haftada çağırdı iki hafta arayla gidiyorum yani dün doğumevine gittim oda 1ay sonra gel dedi ama özel doktorum iki haftada bir çağırıyo için nasıl rahat edecekse öyle yap

bana da 1 ay sonra gel dedi daha 2 haftam var nasıl geçicek bilmiyoum sorun yoksa korkma ben de başlarda çok takıyodum ama şükür kötü bişey yaşamadım öyle oluncada gidip yapıcak bişey yok ama bebeğini 1 kere daha görmüş olursun

hayırlı cumalar mayıs anneleri....................
Hayırlı cumalarrrrrrr

canım bana da doktorum şikayetin yoksa 1 ay sonra gel dedi. ama ben dayanamayıp 3 hafta sonra gitmiştim. en son 9 haftalıkken gittim. yine bi şikayetin olmassa 1ay sonra gel dedi.

cnm şekermi var sende :uhm:

Yok canım şeker filan:)) Ama hacettepe üniversitesinde her hamileye yapıyolar. İlk 3 kişiydik biri 25.haftasındaydı biri 16.haftada ben de 8.haftada:)) Hadi 25.haftada yapılıyo diye duymuştum ama diğerine de istemişler. Kanda filan da çıkmamış öyle bişey. Üniversite hastanesi olduğu için çok araştırma yapıyolar. Ben pazartesi tekrar gideceğim bakalım.

saol canım hb. evet siz eskidiniz artık kaydirigubbakcemile3tecrübelisiniz..
sağlıcakla doğurursun inşallah tabi hepimizdee

aminnn canım herkesin farklı oluyo amaaa ben bulantıdan çektim çekiyorum. tabi şükür bugünlerimize ya bebişim iyi olsun daalkisalkisalkis inş sen fazla sıkıntı yaşamazsın

şeker yüklemesi ne oluyo nurem sormuşmuydum daha önce:uhm:

ay ben de içsem bende olduu gibi çıkarırım heraldelaelaelaelaelae

karar veremdim ama çok merak ediyorum onu tekrar görmek istiyorum.sanırım 1 ayı bekliyemicem :))

senağlamasenağlamakızlar merhaba herkse.
kızlar çok üzgün ve tedirginim.dün geceye doğru kahverengi çok az akıntım oldu ondan sonra hep kontrol ettim bişi gelmedi ama çok korkuyorum.böyle akıntısı olan oldumu.11i 10 gece gidicem doktora ama korkuyorumm

canım bana da doktorum şikayetin yoksa 1 ay sonra gel dedi. ama ben dayanamayıp 3 hafta sonra gitmiştim. en son 9 haftalıkken gittim. yine bi şikayetin olmassa 1ay sonra gel dedi.[/QUOTE]

sanırım bende aynısı yapıcam zaman çok uzun geliyor

]

aynı durumdayız sanırım çok sabırsızlanıyorum

inan bende çok etkilendim anlattıklarından
bence rüaynda gördüğün ismi koy
kayınvalidene bu durumu anlatırsın bebeğin isminide
sitare aslı koyarsın
olmazmı?

doğru diyorsun canım ama ya başak ismi ne olucak kıza ayıp olmaz mı?

bu sabah bende baktım. evet anlamı çok güzel.

kayınvalidem çok mutlu oldu aslında ismini koymak istediğimde. inan bebek ismi hiç düşünmemiştim çünkü önceden belliydi kafamda canım.

günaydın öncelikle kızlar bende çok etkilendim bu rüyadann ben olsam kesin koyardım hem anlamıda çok güzel yıldız. taht, talih demekmiş ayyyy acayip tırstımm yaaaa

aslında bende koymak istiyorum. hatta eşim dün akşam aslı başak olmasındansa sitare ismini tercih ederim dedi.

sesi canım sen bu ismi daha önce hiç duymuşmuydunn ?

yok canım duymadım. ya da hatırlamıyorum.

aslı başak gerçekten çok güzel isimler ama. dediğim gibi eşimde pek taraftar değil bu isimlere.

eşimin sonradan tepki yapmasından ya da sürekli başıma kakmasından çekiniyorum. çünkü daha şimdiden sürekli gereksiz bu isimler diyor. öte yandan bu isim duyuldu eşimin sülalesinde koymazsam gücenirler mi acaba ? off kızlar öyle çıkmazda kaldim ki anlatamam. sanki kızım olmuşta bunlar sorunmuş gibi oldu. daha yavrumun cinsiyetini bile bilmiyorum.

Son düzenleme:
ben bugün çok soru sorucam kusura bakmayın :kedi:
kimileri diyorki sağlık ocağına da bildirim yapmak gerekiyormuş şart mıdır biliyomusun yada giden varmı aranızda ?

progestan kullanıyormusun benimde arada oluyo ama dr um korkulcak bişey yok dedi ama genede git bakalım inş bişi çıkmaz :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ben 5 haftalıkkenolmuştu ama fazla biraz progestan kullanmıştım Akllaha şükür olmadı bana doktorum kan görürsen beklemeden geleceksin demişti içini ferah tut bak zaten doktoruna gidecekmişsin sorarsın doktoruna kan olmadığı için korkma

Bişi olmaz inş canım bi ark.da daha olmuştu sürekli kanama yoksa korkma. hayırlı haberilerini bekliyoruz inş:Saruboceq:

günaydın kızlar yine biraz kaçtım sizleri özledim abimlerdeyim valla memleketimi çok özlemişim şuan boyacılar evi boyuyorlarmış yarına yerleşirim

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
mutluyum1111+, 10merve, Cansu0606, colerko, eceyas, joker08+, k.a.y.r.a.+, kelebek01+, mehlikaMERYEM, nidah+, NSA+, Nurem+, SCHATZı+, SeSi, tug

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…