canım ilaç vermedi hamilelikten dolayı su kaybın olmuştur bol bol su tüket dedi sulu gıdalar ye dedi. ayrıca ben 5 -65 kere çıktımtım lavobaya 3-4 kere daha olursa gel serum takacaz dedi susuz kalırmış bebek haberin olsun eğğer devam eder sen gün içinde bi dr. git tatlımbende ishal oldum canım bir de kuru kuru öğürdüm benim de öyle birşey sanırım çünkü çok şükür kasıklarımda ağrı olmadı benimde bu arada sana ilaç falan vermişlermiydi
teşekkürler herkesin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalım :))
ben bişi sormak istiyorum bulantılar ne durumda sizde.benim gündüz pek olmuyorda akşam üstü geceye doğru biraz çıkarıyorum .
Canım bende inanılmaz mide bulantısı var. Dün şeker yüklemesi yapılacaktı hastanede, şekerli suyu içtim ve kustum:) O yüzden pazartesiye kaldı. Bugün iyi gibiyim aman maşallah deyin. Dün öğleden sonrada iyiydim ama:))
canım ilaç vermedi hamilelikten dolayı su kaybın olmuştur bol bol su tüket dedi sulu gıdalar ye dedi. ayrıca ben 5 -65 kere çıktımtım lavobaya 3-4 kere daha olursa gel serum takacaz dedi susuz kalırmış bebek haberin olsun eğğer devam eder sen gün içinde bi dr. git tatlım
canım ben 7.haftamda gitmiştim 10.haftada çağırdı iki hafta arayla gidiyorum yani dün doğumevine gittim oda 1ay sonra gel dedi ama özel doktorum iki haftada bir çağırıyo için nasıl rahat edecekse öyle yapkızlar bişi sorucam ben bebişimin kalp atışını 6+2 de gördüm .doktorum diğer kontrole 1 ay sonra gel dedi bu normalmi sizce daha erken gitmelimiyim.yada daha erken giden varmı aranızda.napıcağıma karar veremedim.
kızlar bişi sorucam ben bebişimin kalp atışını 6+2 de gördüm .doktorum diğer kontrole 1 ay sonra gel dedi bu normalmi sizce daha erken gitmelimiyim.yada daha erken giden varmı aranızda.napıcağıma karar veremedim.
Hayırlı cumalarrrrrrrhayırlı cumalar mayıs anneleri....................
kızlar bişi sorucam ben bebişimin kalp atışını 6+2 de gördüm .doktorum diğer kontrole 1 ay sonra gel dedi bu normalmi sizce daha erken gitmelimiyim.yada daha erken giden varmı aranızda.napıcağıma karar veremedim.
cnm şekermi var sende :uhm:
saol canım hb. evet siz eskidiniz artık kaydirigubbakcemile3tecrübelisiniz..
sağlıcakla doğurursun inşallah tabi hepimizdee
Canım bende inanılmaz mide bulantısı var. Dün şeker yüklemesi yapılacaktı hastanede, şekerli suyu içtim ve kustum:) O yüzden pazartesiye kaldı. Bugün iyi gibiyim aman maşallah deyin. Dün öğleden sonrada iyiydim ama:))
canım ben 7.haftamda gitmiştim 10.haftada çağırdı iki hafta arayla gidiyorum yani dün doğumevine gittim oda 1ay sonra gel dedi ama özel doktorum iki haftada bir çağırıyo için nasıl rahat edecekse öyle yap
bana da 1 ay sonra gel dedi daha 2 haftam var nasıl geçicek bilmiyoum sorun yoksa korkma ben de başlarda çok takıyodum ama şükür kötü bişey yaşamadım öyle oluncada gidip yapıcak bişey yok ama bebeğini 1 kere daha görmüş olursun
inan bende çok etkilendim anlattıklarından
bence rüaynda gördüğün ismi koy
kayınvalidene bu durumu anlatırsın bebeğin isminide
sitare aslı koyarsın
olmazmı?
canım ya çok etkilendim rüyandan tüylerim diken diken oldu anlamına baktım kız ismiymiş ben olsam koyardım anlamı yıldızmış bir kaç şairin şiiri bile var bakalım kızın olursa düşün canım bence güzel bir rüya görmüşsün arkaadaşın dedği gibi iknci isim koyarsın yanına hiç duymamıştım böyle bir isim netten bakınca güzel anlamı
Sesi karışık bi durum seninki.Ama hamileler böyle rüyalar görüyo heralde genelde.Çok duydum ben de çevreden.Bebeği, isim konusunu falan çok düşündüğün için etkileniyo heralde insan.Ben büyüklerin adını koymayı sevmiyorum aslında.Özellikle ölmüş kişilerin.Çocuğa kızdığın zaman olucak.Yeri gelicek bağırıcaksın.Daha çok gücenmez mi kayınvaliden.
günaydın öncelikle kızlar bende çok etkilendim bu rüyadann ben olsam kesin koyardım hem anlamıda çok güzel yıldız. taht, talih demekmiş ayyyy acayip tırstımm yaaaa
sesi canım sen bu ismi daha önce hiç duymuşmuydunn ?
vallahi benim şahsi fikrim isimler çok bilinç altına yerleşmiş ,rüyalarda bilinç altının ynsıması oluyomuş,göbek adını sitare koy ozaman hem için rahatlamış olur , ama ismini koyma bence aslı da başakta çok güzel isimler ayrıca
senağlamasenağlamakızlar merhaba herkse.
kızlar çok üzgün ve tedirginim.dün geceye doğru kahverengi çok az akıntım oldu ondan sonra hep kontrol ettim bişi gelmedi ama çok korkuyorum.böyle akıntısı olan oldumu.11i 10 gece gidicem doktora ama korkuyorumm
canım ben 5 haftalıkkenolmuştu ama fazla biraz progestan kullanmıştım Akllaha şükür olmadı bana doktorum kan görürsen beklemeden geleceksin demişti içini ferah tut bak zaten doktoruna gidecekmişsin sorarsın doktoruna kan olmadığı için korkmasenağlamasenağlamakızlar merhaba herkse.
kızlar çok üzgün ve tedirginim.dün geceye doğru kahverengi çok az akıntım oldu ondan sonra hep kontrol ettim bişi gelmedi ama çok korkuyorum.böyle akıntısı olan oldumu.11i 10 gece gidicem doktora ama korkuyorumm
senağlamasenağlamakızlar merhaba herkse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?