2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:))) bayılıyorlar böyle konularda birbirlerini korumaya, hele o hala yanında olduğunu iddia edenler süper arkadaşlar :))

tabi oasise gidip, chiccoya uğramamak olmaz :)) güle güle giysin babasının aldığı ciciyi de :)
tskler inşallah canım ,merak ediyorum bakalım zevkli bi secim mi yapmıs:)
saolasın canım.hepimizin bebişleri cicilerini güzel gunlerde kullansın inşallah a.s
tekrar geçmiş olsun canım,kızının odasıda hayırlı olsun,Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin;
bende kızımı yarın göreceğim inşallah,çok özledim 1 aydır görmüyorum...
yarın bizim de doktor kontrolumuz var.kilosunu çok merak ediyorum ben de bilmiyorumkismile
amin canım.çok tesekkur ederim opuyorumnanaktan
2010 mayıs kuzularının odaları - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

kızlar kızımın odasından bazı resimler ekledim bakın bakalım nasıl olmuş. eksik çok ama

ay bayıldım cidden.benım de aklımda gecen oda böyle, beyaz ve sade bi oda takım istiyorum.güzel günlerde kullansın bebişin canım boshayallersmile

kızlar bi fikrinizi alıyım. benim saçlar çok uzadı artık yıkarken zorlanıyorum yani banyoda beni çok yoruyo çok uzun sürüyo uğraşmak kurutmakta ayrı bi dert . uzun saçıda çok seviyorum. kestirsem rahat edicem. napıyım sizce hadi bi fikir verin bana kısaltıyımmı saçları

vay be:1shok:

çok sağol canım. evet böyle sade güzel oluyo bence çok uzun sürede kullanabilir sade olduğu için.

benim de saçım baya uzun hatta hamilelikten beri hiç kestirmediğim için belimi falan çoktan geçti. aslında azıcık düzelttirmek istiyorum ama annem hamileyken saç kestirilmez diye engelliyor beni, tamamen batıl inanç ama ben de onu kırmayıp doğumdan sonra kestireceğim biraz. ama haklısın uzun saçın yıkaması ayrı dert kurutması ayrı dert... çok zorluyorsa biraz kısalt istersen...

bende kendimi bildim bileli uzun saçlıydım..hatta son 8 senedir sadece uçlarından aldırıyodum...düğün içinde belime kadar uzatmıştım..ama evlendikten sonra dahada zor oldu tabi..yıka kurut vs..:asigim:sonra cesaretimi toplayıp omuzlarımda keestirdim saçımı...ve kesinlikle tavsiye ederim resmen insanın kafası hafifliyo..yani bence kestir..

banada diyolar kestirilmez diye batıl inanç tabi :)
doğum yapınca kuaföre hemen gidemicem bebeğimi bırakıp en iyisi öncesinden şekil verdirmek. bakalım bi karar veriyimde gidip kestiriryim tabi çok kısaltmadan :))

Canım benim de saçlarım uzun, 3 aylıkken falan biraz uçlarından aldırmıştım ben, yine uzadı tabi, seni çok yoruyorsa kısalt biraz zaten doğumdan sonra hormonlar nedeniyle çok dökülüyormuş, dayanabilirsen doğum sonrasına bırak zaten bebek olunca uğraşması da zorlaşacak.

kestir canım bencede kestir ben daha kurban bayramında kestirdim dedim ordaki eşimin akrabaları aaaa niye kestirdin dicekler diye ama allahtan biri bile bişey demedi insan gercekten hafifliyor. eşim zırt diye kurutuyordu ben yarım saat saç kurutuyordum kolum ağrıyordu ya neydi o öyle.

valla artık eziyet herşey yoruyo bide ekstra saçla uğraşmak zor. topluyorum şekil vermek zorlaştığı için oda hoşuma gitmiyo zaten. en iyisi kestiriyim kızlar sağolun.

evet canım haklısın saol..

kızlar benim de çarşamba günü randevum var ve çok heyecanlıyım..ilk defa bebişimi ayrıntılaıyla görücem inşallah..hamileliğimin başından beri ayda bir doktora gidiyorum ama doktorum hiçbirzaman bana tatmin edici cevaplar vermedi..sormama rağmen bikerecik bile kilosunu boyunu söylemedi..yeterr artık yaaaaaaa....değiştiriyorum doktorumu..çok şükür..eşim de gelicek benimle..bu benim için daha da önemli..önceki doktorum evimizin karşısı olduğundan eşim evde yokken komşuya gider gibi gidiyordum doktora..ama uzak olduğundan beraber gidicez artık..zaten şunun şurasında en fazla 3-4 kontrolum kaldı bakalım inşallah bu doktordan memnun kalırım..

kızlar bebeği çok hareketli olan varmı..benim oğlum neredeyse hiç burmuyo..hele bu sabah namaza kalktım 5.30 da 7.30a kadar durmadan kıpırdadı...bazen endişe ediyorum acaba bişeymı oluyo rahatsız olduğu için mi kıpırdıyo die..

bu arada rahatsızlananlar var aramızda..
bunlar normal şeyler..son aylar herzaman daha zor geçer...bebek büyüdü ve organlarımızın yeri çok daraldı..dikkat edin kendinize kızlar..

canım ben de öyleyim yaa...geceleri bi uyandıysam uyuyamıyorum hareketlerinden..hele bugünlerde sanki biyere toplanıyo karnımı öyle bi acıtıyo ki fırlayıp çıkacak sanıyorum..
doktor da zayıf dedi ya acaba kemikleri mi batıyor diye dşünmeye başladım walla..benneyaptımki

30 ve 32.haftalar en hareketli olduğu haftalarmış. 32den sonra hareketleri azalıyormuş. yerleri daraldığı için.

benimde şu aralar göbek deliğimi sızlatıyo...

kızlar akıntısı gelen var mı? ben hep çamaşırıma tuvalet kağıdı koyuyorum. açık sarı akıntım geliyor günde 2 3 kere. 2hafta sonra doktoruma sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…