kimse konuşmuyor bende bunu paylaşayım dedimm....alsanaalsanasmilekoca kafa erkeklerr....
Yapilan bir arastirmada;
Kadinlarin Arkadaslari:
Bir kadin butun gece eve gelmemis.
Ertesi sabah kocasina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Kocasi, karisinin en yakin 10 arkadasini aramis ve hicbiri karisinin kendisinde kaldigini onaylamamis.
Erkeklerin Arkadaslari:
Bir adam butun gece eve gelmemis. Ertesi sabah karisina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Karisi, kocasinin en yakin 10 arkadasini aramis ve 5 tanesi kocasinin, kendisinde kaldigini onaylamis ve diger 5 tanesi ise kocasinin hala kendisiyle birlikte oldugunu iddia etmis.
Iste arkadaslik budur. :))
tskler inşallah canım ,merak ediyorum bakalım zevkli bi secim mi yapmıs:)tabi oasise gidip, chiccoya uğramamak olmaz :)) güle güle giysin babasının aldığı ciciyi de :)
saolasın canım.hepimizin bebişleri cicilerini güzel gunlerde kullansın inşallah a.srespi beşik çok güzel canım güle güle kullan abera teyzenize çook geçmiş olsun allah şifa versin. kızlar bende büyük ihtimal park yatak alıcam ama onun içine yatağından harıiç döşek gibi bişey düşünüyorum çünkü bana baktıklarım sert geldi.
yarın bizim de doktor kontrolumuz var.kilosunu çok merak ediyorum ben de bilmiyorumkismiletekrar geçmiş olsun canım,kızının odasıda hayırlı olsun,Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin;
bende kızımı yarın göreceğim inşallah,çok özledim 1 aydır görmüyorum...
amin canım.çok tesekkur ederim opuyorumnanaktanAlbera..canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin teyzenize..
Respi...beşik çok tatlı canım, güzel günlerde kullansın bebişin..
Ozlmgkhn...oda almışsın canım, güle güle kullanın, sağlıkla büyüsün bebişin..muhakkak ekle ama odanı
2010 mayıs kuzularının odaları - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar kızımın odasından bazı resimler ekledim bakın bakalım nasıl olmuş. eksik çok ama
kimse konuşmuyor bende bunu paylaşayım dedimm....alsanaalsanasmilekoca kafa erkeklerr....
Yapilan bir arastirmada;
Kadinlarin Arkadaslari:
Bir kadin butun gece eve gelmemis.
Ertesi sabah kocasina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Kocasi, karisinin en yakin 10 arkadasini aramis ve hicbiri karisinin kendisinde kaldigini onaylamamis.
Erkeklerin Arkadaslari:
Bir adam butun gece eve gelmemis. Ertesi sabah karisina, "gece bir arkadasinda kaldigini" soylemis. Karisi, kocasinin en yakin 10 arkadasini aramis ve 5 tanesi kocasinin, kendisinde kaldigini onaylamis ve diger 5 tanesi ise kocasinin hala kendisiyle birlikte oldugunu iddia etmis.
Iste arkadaslik budur. :))
tskler inşallah canım ,merak ediyorum bakalım zevkli bi secim mi yapmıs:)
saolasın canım.hepimizin bebişleri cicilerini güzel gunlerde kullansın inşallah a.s
yarın bizim de doktor kontrolumuz var.kilosunu çok merak ediyorum ben de bilmiyorumkismile
amin canım.çok tesekkur ederim opuyorumnanaktan
ay bayıldım cidden.benım de aklımda gecen oda böyle, beyaz ve sade bi oda takım istiyorum.güzel günlerde kullansın bebişin canım boshayallersmile
kızlar bi fikrinizi alıyım. benim saçlar çok uzadı artık yıkarken zorlanıyorum yani banyoda beni çok yoruyo çok uzun sürüyo uğraşmak kurutmakta ayrı bi dert . uzun saçıda çok seviyorum. kestirsem rahat edicem. napıyım sizce hadi bi fikir verin bana kısaltıyımmı saçları
kızlar bi fikrinizi alıyım. benim saçlar çok uzadı artık yıkarken zorlanıyorum yani banyoda beni çok yoruyo çok uzun sürüyo uğraşmak kurutmakta ayrı bi dert . uzun saçıda çok seviyorum. kestirsem rahat edicem. napıyım sizce hadi bi fikir verin bana kısaltıyımmı saçları
benim de saçım baya uzun hatta hamilelikten beri hiç kestirmediğim için belimi falan çoktan geçti. aslında azıcık düzelttirmek istiyorum ama annem hamileyken saç kestirilmez diye engelliyor beni, tamamen batıl inanç ama ben de onu kırmayıp doğumdan sonra kestireceğim biraz. ama haklısın uzun saçın yıkaması ayrı dert kurutması ayrı dert... çok zorluyorsa biraz kısalt istersen...
Eflatun canım allah sağlıkla kavuştursun bebeğine inan bana çok şanslısın ama neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benim eşim ilginç bir kişilik hep erkek çocukların korkar nedense zor olduğunu düşünür hatta doktor erkek dediğinde suratınız düştü hayırdır evdekiler erkekmiydi diye tepki vermişti o kadar canı sıkıldı hala kız olma umudu taşıyor ben ilk kızımın sağlık probleminden çok çektim allahım sağlıklı versin başka bir dileğim yok rabbimin en en büyük hediyesi dünyada evli bir çifte sağlıklı bebek
kızlar bebeği çok hareketli olan varmı..benim oğlum neredeyse hiç burmuyo..hele bu sabah namaza kalktım 5.30 da 7.30a kadar durmadan kıpırdadı...bazen endişe ediyorum acaba bişeymı oluyo rahatsız olduğu için mi kıpırdıyo die..
kızlar bebeği çok hareketli olan varmı..benim oğlum neredeyse hiç burmuyo..hele bu sabah namaza kalktım 5.30 da 7.30a kadar durmadan kıpırdadı...bazen endişe ediyorum acaba bişeymı oluyo rahatsız olduğu için mi kıpırdıyo die..
canım ben de öyleyim yaa...geceleri bi uyandıysam uyuyamıyorum hareketlerinden..hele bugünlerde sanki biyere toplanıyo karnımı öyle bi acıtıyo ki fırlayıp çıkacak sanıyorum..
doktor da zayıf dedi ya acaba kemikleri mi batıyor diye dşünmeye başladım walla..benneyaptımki
30 ve 32.haftalar en hareketli olduğu haftalarmış. 32den sonra hareketleri azalıyormuş. yerleri daraldığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?