kızlar akıntısı gelen var mı? ben hep çamaşırıma tuvalet kağıdı koyuyorum. açık sarı akıntım geliyor günde 2 3 kere. 2hafta sonra doktoruma sorucam
kızlar benim de çarşamba günü randevum var ve çok heyecanlıyım..ilk defa bebişimi ayrıntılaıyla görücem inşallah..hamileliğimin başından beri ayda bir doktora gidiyorum ama doktorum hiçbirzaman bana tatmin edici cevaplar vermedi..sormama rağmen bikerecik bile kilosunu boyunu söylemedi..yeterr artık yaaaaaaa....değiştiriyorum doktorumu..çok şükür..eşim de gelicek benimle..bu benim için daha da önemli..önceki doktorum evimizin karşısı olduğundan eşim evde yokken komşuya gider gibi gidiyordum doktora..ama uzak olduğundan beraber gidicez artık..zaten şunun şurasında en fazla 3-4 kontrolum kaldı bakalım inşallah bu doktordan memnun kalırım..
kızlar bebeği çok hareketli olan varmı..benim oğlum neredeyse hiç burmuyo..hele bu sabah namaza kalktım 5.30 da 7.30a kadar durmadan kıpırdadı...bazen endişe ediyorum acaba bişeymı oluyo rahatsız olduğu için mi kıpırdıyo die..
kızlar akıntısı gelen var mı? ben hep çamaşırıma tuvalet kağıdı koyuyorum. açık sarı akıntım geliyor günde 2 3 kere. 2hafta sonra doktoruma sorucam
canım son bir kaç aydır ben de her gün havlu peçete koymak zorunda kalıyorum
gunluk ped kullanmıyorum mantar v.b yapabilir diye
su gibi değilse ve rengi kırmızı değilse normal akıntı ise korkma,çoğalabiliyormus hamilelikte
yıne de sor bakalım, doktorunun dediklerini bizimle de paylas olur mu?
arkadaşlar bu aralar acayıp bi takımtım var sabun deterjankokuları zor tutuyorum kendimi...koklayıp içime çekmek istiyorum resmen bir tür aşerme gibi. kimsayal olduğu içinde kendimi frenliyorum..böyle bi durum yaşayan varmııııııı
canım son bir kaç aydır ben de her gün havlu peçete koymak zorunda kalıyorum
gunluk ped kullanmıyorum mantar v.b yapabilir diye
su gibi değilse ve rengi kırmızı değilse normal akıntı ise korkma,çoğalabiliyormus hamilelikte
yıne de sor bakalım, doktorunun dediklerini bizimle de paylas olur mu?
merhaba kızlar benimde şu aralar karnım çok acıyor. midemin hemen altında öyle acı hissediyorum ki elimi dokunduğum zamanda elektrik çarpmasa gibi acı var. Elvoscan akıntı bende de çok fazla günlük ped kullanıyorum
aynısı bende de var, ben de gidince soracağım doktoruma, gerçi okuduğum kadarıyla normalmiş...
aynen benimde oluyo akıntım tuvalet kağıdı koyuyorum mecburen.
günlük pedler hemen kaşıntı yapar bende çokda sağlıklı değil zaten kullanmıyorum o yüzden
arkadaşlar bu aralar acayıp bi takımtım var sabun deterjankokuları zor tutuyorum kendimi...koklayıp içime çekmek istiyorum resmen bir tür aşerme gibi. kimsayal olduğu içinde kendimi frenliyorum..böyle bi durum yaşayan varmııııııı
bende devamlı kağıt peçete kullanıyorum zaten saat başı vc ye gittiğim için değiştiriyorum bencede hamilelikte olması normal kaşıntı varsa fena.
canım böyle şeyler olabildiğini duymuştum değişik şeylere aşerebiliyomuş insan. aman dikkat et sadece koklamakla kal canım. benim annemde kömür yemiş mesela hamileyken çok istemiş canı :))
benimde tam tersi deterjan sabun kokusuna tahammül edemiyorum çok kötü oluyorum onların kokusundan.
merhaba bayanlar bende 29 haftalık hamileyim çoktandır takip ediyorum sizi ama bir türlü cesaret edipte yazamadım acaba aralarına yeni arkadaş kabul ediyolarmı diye???a.s.
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin. bebeğinin cinsiyeti ne
canım demir eksikliğin var, sanırımdemir ilacın yeterli gelmiyor,doktorunla konuşman gerekir.evlenmeden önce bende yaşamıştım.oradan biliyorum.doktorunla konuşman hem bebeğin hem senin için yaralı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?