merhaba bayanlar bende 29 haftalık hamileyim çoktandır takip ediyorum sizi ama bir türlü cesaret edipte yazamadım acaba aralarına yeni arkadaş kabul ediyolarmı diye???a.s.
off bi türlü çoklu alıntı yapamıyorum...ne beceriksizim..çıkan arkadaşlar iyi akşamlar görüşmek üzeree...
kızlar bi fikrinizi alıyım. benim saçlar çok uzadı artık yıkarken zorlanıyorum yani banyoda beni çok yoruyo çok uzun sürüyo uğraşmak kurutmakta ayrı bi dert . uzun saçıda çok seviyorum. kestirsem rahat edicem. napıyım sizce hadi bi fikir verin bana kısaltıyımmı saçları
merhaba bayanlar bende 29 haftalık hamileyim çoktandır takip ediyorum sizi ama bir türlü cesaret edipte yazamadım acaba aralarına yeni arkadaş kabul ediyolarmı diye???a.s.
hoşgeldin, niye kabul etmeyelim, burası hepimizin topiği opuyorumnanaktan
bebeğin de hayırlı uğurlu olsun
hoşgeldin canım...
aysse hoşgelmişsin
aysse aramıza hoşgeldin canım..bebeğin hayırlı olsun..
selam kızlar bende arada sizleri takip ediyordum ancak uzun zamandır internetim olmadığı aktif olarak katılamıyordum bende bundan sonra aranıza katılmak istiyorum tabi eğer alırsanızboshayallersmile
günaydın kızlar ben doktora gidiyorum randevum var bakalım miniğim ne kadar olmuş bay bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?