2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bayanlar bende 29 haftalık hamileyim çoktandır takip ediyorum sizi ama bir türlü cesaret edipte yazamadım acaba aralarına yeni arkadaş kabul ediyolarmı diye???a.s.

hoşgeldin, niye kabul etmeyelim, burası hepimizin topiği opuyorumnanaktan
bebeğin de hayırlı uğurlu olsun

off bi türlü çoklu alıntı yapamıyorum...ne beceriksizim..çıkan arkadaşlar iyi akşamlar görüşmek üzeree...

aynı şeyi ben de diyordum kendime, çoklu alıntı yapamadığım için, işyerindeki bilgisayarımın ayarlarından yapamıyormuşum sanırım çünkü evdekinden yapabiliyorum, belki senin de öyledir...

çıkanlara iyi akşamlar bu arada boshayallersmile

benimde saçlarım çok uzadı canım belime gelecekler nerdeyse,birde benim saçlarım çok gür banyodan sonra 1 saatim kurutmakla geçiyor,bende kararsız kaldım diyorumki bebiş doğsun gider kestiririm;

hoşgeldin, niye kabul etmeyelim, burası hepimizin topiği opuyorumnanaktan
bebeğin de hayırlı uğurlu olsun

hoşgeldin canım...

aysse hoşgelmişsin

aysse aramıza hoşgeldin canım..bebeğin hayırlı olsun..

kızlar teşekkürler hepinize sizlerinde bebeği hayırlı olsun...artık sayılı zamanımız kaldı herkese hayırlı doğumlar diliyorum.iyi geceler.

selam kızlar bende arada sizleri takip ediyordum ancak uzun zamandır internetim olmadığı aktif olarak katılamıyordum bende bundan sonra aranıza katılmak istiyorum tabi eğer alırsanızboshayallersmile

selam kızlar bende arada sizleri takip ediyordum ancak uzun zamandır internetim olmadığı aktif olarak katılamıyordum bende bundan sonra aranıza katılmak istiyorum tabi eğer alırsanızboshayallersmile

hoşgeldin canım aramıza :teytey:

Bende mayıs annesiyim. Kızım olucak hayırlısıyla ismini İklim düşünüyoruz.27+3 haftalık fındık kurdum Yeni katıldım aranıza herkese selamlar..opuyorumnanaktan

Özge ve Sinem, hoşgeldiniz aramıza, bebekleriniz de hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsinler inşallah...

günaydın kızlar ben doktora gidiyorum randevum var bakalım miniğim ne kadar olmuş bay bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…