2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kuzulaaarrrrrrrrr

bizde dün doktorumuzdaydık. kuzucum kocaman olmuş boyu 45 cm, kilo 1716 gr. boya gidio benim oğlan maaşallahhh , doktor kime benzeyeceği anlaşıldı dedi malum ben accık uzunum da.. ohaoldumsmile

ama bir türlü yüzünü göstermedi bu sefer ooluşum, eli hep yüzündeydi ya da ayağı.:bbo: naptıysak açamadık yüzünü artık 15 gün sonraya kaldı bir sonraki randevumuz. ilk kez elimiz boş videosuz ve fotoğrafsız döndük bu defa doktordan. bu arada bu ay rekor yapmışım ben 150 gr almışım oğlum ise tam 600 gr. ooleeeeyyyy buna çok sevindim valla son aylar çok kg alınıo die tırsıodum, o alsın bana uğramasın kilolar.

:enbuyukkk:

41 kere maşallah oğluna, koca adam olmuş vallahi :) sana da kilo konusunda maşallah tabi :)

günaydın kızlarrrr zemuszemus

bebişinede sanada maşallah canım

darısı inşallah benim başıma haftaya da benim kotrolüm var. geçen sefer bebişim birazcık küçüktü inşallah bu sefer iyi haberler alırız canım, senin adınada sevindim bebeğinin iyi olmasına inşallah bebeklerimizi sağlıcaklı kucaklarımıza alırız.bayanssulusmile

kızlar ben dün 32 haftalık çalışabilir raporumu aldım offf zaman azaldıkça heyecan bastırıyo eyvahedigeldismile

sana ve oğluşuna maşallah kilo konusunda tebrik ediyorum

TIFF Maşallah oğluşuna boyu çok uzun kilosuda iyi ama en çok sana maşallah benim bebiş de 700 almış ama annesi 3 kilo almış çok takmıyorum gerçi sonrasında gidiyo ama kilo almamayı nasıl başarıyorsunuz yürüyüş falanmı merak ettim

10 Merve kaçıncı haftanda aldın çalışabilir raporunu benim şu an 28+2 günüm Nisan 1 de randevüm var o zaman verecem dedi ama ben zorunlu sezeryan olucam bence geç o tarihte almam o yüzden soruyorum daha erken gidip raporu alıyım diye

hadi hayırlısı olsun rapor almak için neler yapmak gerekiyor ? doktorun onaylaması yeterlimi ?

bnde tam bunu soracaktım, nasıl oluyor bu işlemler ne yapılması gerekiyor diye...özel hastaneden alınıyormu? nerelere verilmesi gerekiyor.. başka işlemler yapılıyormu..

hadi hayırlısı olsun rapor almak için neler yapmak gerekiyor ? doktorun onaylaması yeterlimi ?

doktorum 32 haftan bittiğinde gel demişti dün tam 32 haftaydık doktoruma gittim hastanede yazıp imzaladı evrakların bir kısmını muhasebeye verdim bir kısmınıda 5 hafta sonra çalışamaz raporu almak için gittiğimde hastaneye geri götüreceğim.

32+0da alman gerek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…