2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senin hastanenen devletmi özelmi peki farkediyormu ?

ÇAlışamaz raporu ne oluyo?Benim işyerinde başka bir arkadaş bu hafta izne ayrıldı.32+0da 3 hafta uzatabilir 35. haftada şu tarihte izne ayrılacak diye rapor getirdi.40 haftayı geçerse doğum doğum geciki diye tekrar rapor alınıyormuş onu biliyorum da bizde izne ayrılırken tekrar rapor almıyosun

sanırım 32 den önce alınmıyor onun için bana o güne randevü verdiler, bir kağıda gebe 32. haftada ve 5 hafta çalışabilir şeklinde yazacak doktor biz de bunu kurumumuza vericez bi 5 hafta bize doğumdan sonra verilen 8 haftaya eklenecek ve 13 haftamız olacak ıNŞALLAAAHHH

ozgekrd ve sinemkk
aramıza hoşgeldiniz...kızlarımız çoğalıyor galiba..

Özge ve Sinem, hoşgeldiniz aramıza, bebekleriniz de hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsinler inşallah...

kızlar çok teşekkür ederim hoşbulduk:asigim:a.s.a.s.a.s.
bu arada eceyas süpersin ya 150gr inanılmaz bir kilo vallahi ben zeplin gibi şişiyorummafoldumbenmafoldumben
gerçi fıstığımda normalden daha önde gidiyormuş 27. haftanın sonunda 1250 gramdı

günaydın güzel anneler ve bebekleri herkes izin telaşına girmiş artık hakkınız tabi dinlenmek..

peki maaşlar nasıl alınıyor? ssk doğum izni bitiminde ptt ye yatırıomuş maaşının 2/3 ünü..bazı şirketler kendileri ödüyorlarmış her ay düzenli maaşını, sen sonradan aldığın parayı şirketine götürüp veriyomuşsun.. ben böle duydum ama ..

merve devlet hast. den mi almak gerekiyor raporu?

senin hastanenen devletmi özelmi peki farkediyormu ?

ben devlet hastanesinden aldım canım özelden kabul ediliyormu bilmiyorum. 32 haftalıkken izin kullanmaya hak kazanıyoruz 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası eğer sağlığımızda bir sorun yoksa isteğe bağlı olarak 37 haftaya kadar çalışabiliyoruz böylece doğum öncesi 3, doğum sonrası 13 hafta izin kullanabiliyoruz. bunun için 32 haftada çalışabilir, 37 haftada da çalışamaz rağoru alıp ssk'ya bildirmek zorundayız.

40 haftayı geçerse veya 32+5 ten sonra verilen 3 hafta içerisinde ki bu üç hafta izinli oluyoruz eğer bu süreçte doğum gerçekleşlmezse 10' ar gün uzatılan ek süreler oluyor artık bu tarihler normal doğum yapan annişlerimiz için, bizim gibi sezeryan olacaklar için zaten 38 den sonra çok bekletmiyorlar yani son ana kadar çalışmış gibi bir şey oluyoruz hayırlısı iyi olalım da çalışalım diycem ama 28 de bile böyleysek ben diğer hamileliklerimde hep ücretsiz izinliydim süpermiş çalışmamak şimdi doktorum günde iki defa ayaklarını yüksek bir yere uzatıp dinlenmelisin falan diyor işyerinde mümkünmü artık çizmelerim kapanmıyor şişten her hamilelik farklı diğerlerinde hiç şişmemiştim

ben devlet memurları için yazmıştım ssk yı pek bilmiyorum ama ben memurum ve özelden kabul ediyor gidip iki satır yazdırıp veriyoruz

kızlar konu çoktan geçti ama geçenlerde kim yazdı tam hatırlamıyorum vücudunda böcek ısırığı gibi bişiler çıkmıştı bendede tam göbeğimde 2 gündür kaşıntılı bir şekilde kırmızı isilik gibi bişiler çıktı çokta kaşınıyor napmak lazım bilen varmı?

Son düzenleme:
bu arada internetten bebek şekerlerine neler yazdırılabilir onlara bakıyordum bir tanesi çok hoşuma gitti "BİR DİLEK TUTTUM VE SEN GERÇEK OLDUN-HOŞGELDİN" nasıl ama

bu arada internetten bebek şekerlerine neler yazdırılabilir onlara bakıyordum bir tanesi çok hoşuma gitti "BİR DİLEK TUTTUM VE SEN GERÇEK OLDUN-HOŞGELDİN" nasıl ama

canm süper anlamlı bi cümle çok hoşuma gitti..alkisalkisalkis

ÖZLEMGKHN bahsetmişti sanırım öyle bir sorundan ama ne yaptı tam bilmiyorum, girince soralım ona, sanırım dr bir merhem vermişti.

ÖZLEMGKHN bahsetmişti sanırım öyle bir sorundan ama ne yaptı tam bilmiyorum, girince soralım ona, sanırım dr bir merhem vermişti.

saol canım sorayım baya kaşınıyor kaşıdım yara gibi oldu korktum olmazsa doktora gideyim.

çok güzelmiş

kızlar şimdi muhasebicimizi aradım özel hastaneden alınan raporlar kabul ediliyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…