doktorum 32 haftan bittiğinde gel demişti dün tam 32 haftaydık doktoruma gittim hastanede yazıp imzaladı evrakların bir kısmını muhasebeye verdim bir kısmınıda 5 hafta sonra çalışamaz raporu almak için gittiğimde hastaneye geri götüreceğim.
doktorum 32 haftan bittiğinde gel demişti dün tam 32 haftaydık doktoruma gittim hastanede yazıp imzaladı evrakların bir kısmını muhasebeye verdim bir kısmınıda 5 hafta sonra çalışamaz raporu almak için gittiğimde hastaneye geri götüreceğim.
ozgekrd ve sinemkk
aramıza hoşgeldiniz...kızlarımız çoğalıyor galiba..
Özge ve Sinem, hoşgeldiniz aramıza, bebekleriniz de hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsinler inşallah...
merve devlet hast. den mi almak gerekiyor raporu?
senin hastanenen devletmi özelmi peki farkediyormu ?
ÇAlışamaz raporu ne oluyo?Benim işyerinde başka bir arkadaş bu hafta izne ayrıldı.32+0da 3 hafta uzatabilir 35. haftada şu tarihte izne ayrılacak diye rapor getirdi.40 haftayı geçerse doğum doğum geciki diye tekrar rapor alınıyormuş onu biliyorum da bizde izne ayrılırken tekrar rapor almıyosun
bu arada internetten bebek şekerlerine neler yazdırılabilir onlara bakıyordum bir tanesi çok hoşuma gitti "BİR DİLEK TUTTUM VE SEN GERÇEK OLDUN-HOŞGELDİN" nasıl ama
kızlar konu çoktan geçti ama geçenlerde kim yazdı tam hatırlamıyorum vücudunda böcek ırığı gibi bişiler çıkmıştı bendede tam göbeğimde 2 gündür kaşıntılı bir şekilde kırmızı isilik gibi bişiler çıktı çokta kaşınıyor napmak lazım bilen varmı?
bu arada internetten bebek şekerlerine neler yazdırılabilir onlara bakıyordum bir tanesi çok hoşuma gitti "BİR DİLEK TUTTUM VE SEN GERÇEK OLDUN-HOŞGELDİN" nasıl ama
ÖZLEMGKHN bahsetmişti sanırım öyle bir sorundan ama ne yaptı tam bilmiyorum, girince soralım ona, sanırım dr bir merhem vermişti.
kızlar şimdi muhasebicimizi aradım özel hastaneden alınan raporlar kabul ediliyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?