maşallah kocaman olmuşgünaydın kuzulaaarrrrrrrrr
bizde dün doktorumuzdaydık. kuzucum kocaman olmuş boyu 45 cm, kilo 1716 gr. boya gidio benim oğlan maaşallahhh, doktor kime benzeyeceği anlaşıldı dedi malum ben accık uzunum da.. ohaoldumsmile
ama bir türlü yüzünü göstermedi bu sefer ooluşum, eli hep yüzündeydi ya da ayağı.:bbo: naptıysak açamadık yüzünü artık 15 gün sonraya kaldı bir sonraki randevumuz. ilk kez elimiz boş videosuz ve fotoğrafsız döndük bu defa doktordan. bu arada bu ay rekor yapmışım ben 150 gr almışım oğlum ise tam 600 gr. ooleeeeyyyy buna çok sevindim valla son aylar çok kg alınıo die tırsıodum, o alsın bana uğramasın kilolar.
:enbuyukkk:
çok güzel bencezemuszemusbu arada internetten bebek şekerlerine neler yazdırılabilir onlara bakıyordum bir tanesi çok hoşuma gitti "BİR DİLEK TUTTUM VE SEN GERÇEK OLDUN-HOŞGELDİN" nasıl ama
selmaaa, nasılsın? denk gelmiyoruz kaç gündür(
şimdi DOKTORDAN GELDİM BEBİŞİM E MAŞALLAH 29+5 AMA 2 HAFTA ÖNDE 31,5 OLMUŞ KİLOSUDA 1696 ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMM
sezen 41 kere maşallah oğluna, kilosu da süper haftası da :) haftaya ben de gideceğim, darısı başımıza, ben de merak ediyorum boyunu kilosunu
doktor diyo sezen neyle besledin bunu
işallah senin de her şeyi normal çıkar
doktor en geç mayıs 6 da doğurursun diyo
bide boyunu sormayı unuttum nasıl hesaplanıyo
doktor diyo sezen neyle besledin bunu
işallah senin de her şeyi normal çıkar
doktor en geç mayıs 6 da doğurursun diyo
bide boyunu sormayı unuttum nasıl hesaplanıyo
şimdi DOKTORDAN GELDİM BEBİŞİM E MAŞALLAH 29+5 AMA 2 HAFTA ÖNDE 31,5 OLMUŞ KİLOSUDA 1696 ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım çok saolmaaşalllah canım bebeğineboyunu hesaplamak için fl uyluk kemiği ölçüsünü 7 le çarpıyosun.
maşallah canım, allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin inşalah...13 mart tada benim kontrolüm var.. Bende çok merak ediyorum boyunu ve kilosunu..
Fl 56,3mm yazıyo
39 cm oluyor canım boyu, maşallah tekrar :))
maşallah bebişine
maşallahbebişine canım allah kucaklarımızada sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?