2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bugün çok soru sorucam kusura bakmayın :kedi:
kimileri diyorki sağlık ocağına da bildirim yapmak gerekiyormuş şart mıdır biliyomusun yada giden varmı aranızda ?

onu bende duydum cnm dr uma sorucam ondan sonra bildirim yapıcam tetenoz aşısı olunuymş 6. ayda benim arkadaşım sağlık ocağında oldu

herkese günaydın, hayırlı cumalar diliyorum.. opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar sanada günaydınnn opuyorumnanaktan

kimileri diyorki sağlık ocağına da bildirim yapmak gerekiyormuş şart mıdır biliyomusun yada giden varmı aranızda ?
evet canım ben kayıt yaptırdım kilona falan bakıyolar 4.ayda tekrar çağırdılar aşı yapılıyobirde 6.aydan sonra hamişlere süt dağıtıylar doğumdan sonrada bebişin aşılarınıtakip ediliyo sürekli gitmmiyosyun zaten

içini ferah tut iyişeyler düşün hem bak doktora gidecekmişsin umarım korkulacak hiç bişey yoktur

progestan kullanıyormusun benimde arada oluyo ama dr um korkulcak bişey yok dedi ama genede git bakalım inş bişi çıkmaz :Saruboceq: :Saruboceq:

hayır kullanmıyorum canım.böyle bir problemim yoktu..inş.birşey yoktur.bebeğim sağlıklıdır.bana dua edin kızlar

şeker yüklemesi ne oluyo nurem sormuşmuydum daha önce:uhm:

ay ben de içsem bende olduu gibi çıkarırım heraldelaelaelaelaelae

Canım şeker yüklemesi için eczaneden serum alıyosun:) Ama o serum değil şekerli suymuş:) Yanında limon götürüyosun. Gece 12 den itibaren de bişey yememiş oluyosun. Sabah 8:30'da orda oldum ve 4 tüp kan aldılar benden, daha sonra 2 bardak şekerli suyu içtim. Aç karna iğrençti ve kustum. 24 saat vücudun dinlenmesi gerekiyomuş ve pazartesi tekrar gel dedi. Yeniden deneyecekler.

sesicim bakalım cinsiyeti belli olsun eğer erkek olursa zaten rüyan kabustur demektir gerçekten ama kızın olursa bence koy değişik bir ısım hemm hiç duymamıştım ben

evet canım sağlık ocağına başvuru lazım ama zorunlu değil gebelikte anneye 2 tetenoz aşısı vuruluyo onun takibi için canım

hayır kullanmıyorum canım.böyle bir problemim yoktu..inş.birşey yoktur.bebeğim sağlıklıdır.bana dua edin kızlar

benim bildiğim bütün hamilelere veriliyo ilk 3 ayda bana dr um vermişti kahverengi akıntım oluyo diye progestan içmeye devam ediyorum ama arada yine oluyor bak bende korkmaya başladım bi git gel bakalım inş bişi çıkmaz :Saruboceq: :Saruboceq:

onu bende duydum cnm dr uma sorucam ondan sonra bildirim yapıcam tetenoz aşısı olunuymş 6. ayda benim arkadaşım sağlık ocağında oldu

hayırlı cumalar sanada günaydınnn opuyorumnanaktan

benim acaba minik mi çünkü daha 7+3 haftalık.şimdiden gideyimmi yoksa 3 ay geçsin ondan sonramı.çünkü 4.ve 6 .ay da aşı varmış demişsiniz.

mutluyum1111 kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar yine biraz kaçtım sizleri özledim abimlerdeyim valla memleketimi çok özlemişim şuan boyacılar evi boyuyorlarmış yarına yerleşirim
canım kolay gelsin sen dikkat et kendine aman diim işler biter yerleştirirler senii

Sitare eski Türkçe'den gelir.Ayşe Kulin'in son 2 kitabını okuyanlar bilir bu ismi.Orda da ilk okuduğumda çok beğenmiştim..Ayrıca karakteri de çok karizmatik kılmıştı kitabın sonu.Eşin neden bu kadar ön yargılı Aslı Başak ismine.
Benim kızım olursa tek isim düşünüyorum ben.Benim 2 ismim olduğu için hem zaman zaman sıkıntı çekiyosun bazı yerlerde,evlenirken de soyadımı taşımadım isim bolluğundan.O yüzden tek isim diyorum ben...

mayıs anneleri ben sizin komşu mart annelerinden günaydın
hepinize hayırlı olsun diyorum Allah hepinizinki tamamına erdirsin inşallah
ne zaman öğrenildi bebişler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…