ben bugün çok soru sorucam kusura bakmayın :kedi:
kimileri diyorki sağlık ocağına da bildirim yapmak gerekiyormuş şart mıdır biliyomusun yada giden varmı aranızda ?
herkese günaydın, hayırlı cumalar diliyorum.. opuyorumnanaktan
evet canım ben kayıt yaptırdım kilona falan bakıyolar 4.ayda tekrar çağırdılar aşı yapılıyobirde 6.aydan sonra hamişlere süt dağıtıylar doğumdan sonrada bebişin aşılarınıtakip ediliyo sürekli gitmmiyosyun zatenben bugün çok soru sorucam kusura bakmayın :kedi:
kimileri diyorki sağlık ocağına da bildirim yapmak gerekiyormuş şart mıdır biliyomusun yada giden varmı aranızda ?
senağlamasenağlamakızlar merhaba herkse.
kızlar çok üzgün ve tedirginim.dün geceye doğru kahverengi çok az akıntım oldu ondan sonra hep kontrol ettim bişi gelmedi ama çok korkuyorum.böyle akıntısı olan oldumu.11i 10 gece gidicem doktora ama korkuyorumm
günaydın canım nasılsın doktora ne zaman gideceksin sen on gün sonra demiştinherkese günaydın, hayırlı cumalar diliyorum.. opuyorumnanaktan
progestan kullanıyormusun benimde arada oluyo ama dr um korkulcak bişey yok dedi ama genede git bakalım inş bişi çıkmaz :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlar yine biraz kaçtım sizleri özledim abimlerdeyim valla memleketimi çok özlemişim şuan boyacılar evi boyuyorlarmış yarına yerleşirim
şeker yüklemesi ne oluyo nurem sormuşmuydum daha önce:uhm:
ay ben de içsem bende olduu gibi çıkarırım heraldelaelaelaelaelae
günaydın canım kolay gelsingünaydın kızlar yine biraz kaçtım sizleri özledim abimlerdeyim valla memleketimi çok özlemişim şuan boyacılar evi boyuyorlarmış yarına yerleşirim
sesicim bakalım cinsiyeti belli olsun eğer erkek olursa zaten rüyan kabustur demektir gerçekten ama kızın olursa bence koy değişik bir ısım hemm hiç duymamıştım bendoğru diyorsun canım ama ya başak ismi ne olucak kıza ayıp olmaz mı?
bu sabah bende baktım. evet anlamı çok güzel.
kayınvalidem çok mutlu oldu aslında ismini koymak istediğimde. inan bebek ismi hiç düşünmemiştim çünkü önceden belliydi kafamda canım.
aslında bende koymak istiyorum. hatta eşim dün akşam aslı başak olmasındansa sitare ismini tercih ederim dedi.
yok canım duymadım. ya da hatırlamıyorum.
aslı başak gerçekten çok güzel isimler ama. dediğim gibi eşimde pek taraftar değil bu isimlere.
eşimin sonradan tepki yapmasından ya da sürekli başıma kakmasından çekiniyorum. çünkü daha şimdiden sürekli gereksiz bu isimler diyor. öte yandan bu isim duyuldu eşimin sülalesinde koymazsam gücenirler mi acaba ? off kızlar öyle çıkmazda kaldim ki anlatamam. sanki kızım olmuşta bunlar sorunmuş gibi oldu. daha yavrumun cinsiyetini bile bilmiyorum.
ben bugün çok soru sorucam kusura bakmayın :kedi:
hayır kullanmıyorum canım.böyle bir problemim yoktu..inş.birşey yoktur.bebeğim sağlıklıdır.bana dua edin kızlar
onu bende duydum cnm dr uma sorucam ondan sonra bildirim yapıcam tetenoz aşısı olunuymş 6. ayda benim arkadaşım sağlık ocağında oldu
hayırlı cumalar sanada günaydınnn opuyorumnanaktan
evet canım ben kayıt yaptırdım kilona falan bakıyolar 4.ayda tekrar çağırdılar aşı yapılıyobirde 6.aydan sonra hamişlere süt dağıtıylar doğumdan sonrada bebişin aşılarınıtakip ediliyo sürekli gitmmiyosyun zaten
ban aiş yaptırmıyolar zaten görümceler geldiler abime evim yakın salonun boyası bitmiş camları siliyolar anlayacağınız yırttım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hadi hayırlısı cnm kendini yorma sakin yerleşicem diye
günaydın canım kolay gelsin
canım kolay gelsin sen dikkat et kendine aman diim işler biter yerleştirirler seniimutluyum1111 kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar yine biraz kaçtım sizleri özledim abimlerdeyim valla memleketimi çok özlemişim şuan boyacılar evi boyuyorlarmış yarına yerleşirim
sen bilirsin canım sana kalmışbenim acaba minik mi çünkü daha 7+3 haftalık.şimdiden gideyimmi yoksa 3 ay geçsin ondan sonramı.çünkü 4.ve 6 .ay da aşı varmış demişsiniz.
doğru diyorsun canım ama ya başak ismi ne olucak kıza ayıp olmaz mı?
bu sabah bende baktım. evet anlamı çok güzel.
kayınvalidem çok mutlu oldu aslında ismini koymak istediğimde. inan bebek ismi hiç düşünmemiştim çünkü önceden belliydi kafamda canım.
aslında bende koymak istiyorum. hatta eşim dün akşam aslı başak olmasındansa sitare ismini tercih ederim dedi.
yok canım duymadım. ya da hatırlamıyorum.
aslı başak gerçekten çok güzel isimler ama. dediğim gibi eşimde pek taraftar değil bu isimlere.
eşimin sonradan tepki yapmasından ya da sürekli başıma kakmasından çekiniyorum. çünkü daha şimdiden sürekli gereksiz bu isimler diyor. öte yandan bu isim duyuldu eşimin sülalesinde koymazsam gücenirler mi acaba ? off kızlar öyle çıkmazda kaldim ki anlatamam. sanki kızım olmuşta bunlar sorunmuş gibi oldu. daha yavrumun cinsiyetini bile bilmiyorum.
ban aiş yaptırmıyolar zaten görümceler geldiler abime evim yakın salonun boyası bitmiş camları siliyolar anlayacağınız yırttım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oohhhh keyiler güzel sülede banada geldinler bugün bende hafiften temizlik yapıcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?