2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çantaya koyacaklarımı belirledim ama yıkamadım henüz, annem ben hallederim dedi :) bu arada siz granül sabun mu kullandınız yoksa bebek deterjanı mı?

hacı şakirinkini aldım ben granül sabun..

ayrıca yumuşatıcı kullancakmısınız kızlar ya sağlıklımıdr nasıldır bilmiyorum amabenneyaptımki

merhaba canım,iyiyiz çok şükür,
geçmiş olsun,doktoruna bir sor istersen,belki önereceği birşeyler vardır.

2 zıbın takımı iç dış yani...1 tulum teter bence..battaniye 2 tane koy....çorap 2 tane eldiven şapka zaten zıbın takımlarında oluyor..kaydirigubbakcemile3yeter bencee..

korma canım bende korkuyordum,sırf o yüzden erken gittim kontrole,iyiydi kızım,büyüyorlar vallahi...

maşallah kızına canım. kontrol yaklaştıkça insan strese giriyo işte büyüdümü kilo aldımı diye falan yarın görücem ozaman içim rahatlar artık. inşallah iyidir bebeğimde.

dün akşam kayınvaldemlere gitmiştik durdu durdu bi laf etti çok sinir oldum ama hiç cevapda vermedim kalabalıktı çok iyi hoşda arada bir tutuyo ilginçliği
bizim kızın iki tane annesi olcak büyüyene kadar ikimizede anne der sonra babanne der bana dedi
niye iki annesi olsun ya bu kadar saçma bişey duydunuzmu zaten kızımla ilgili herşeyi kendi yapmayı planlıyo siz bize bunu verin bi tane daha yaparsınız falan diye. doğunca hep o bakıcakmış yani bizden gitmicek bende emzirirsinde artık dedim. valla napıcam bilmiyorum nasıl bi tepki vericeğimide kestiremedim kırmakda istemiyorum

hacı şakirin sabun tozları çok iyi cidden yumaşıtıcı kullarsan hashhas olanlarından yada bebiş için olanda n kullanılabilir ama mutlaka çalkalatılmalı....ama çoğunlukla sabun tozu yeterli oluyor..bayılıyorum kokusunaa

ayrıca yumuşatıcı kullancakmısınız kızlar ya sağlıklımıdr nasıldır bilmiyorum amabenneyaptımki

ben dalinin deterjan ve yumuşatıcısını aldım ama henüz kullanmadım. yumuşatıcıyı çok az koymayı düşünüyorum.

sakalımız yokki :)) çıkıcam canım ayın 15 inden sonra rahatım önümüzdeki hafta gelicem son işte
pijama takımı nasıl oluyo bebek için ben almadım vala pijama mijama kaydirigubbakcemile3 battaniye 2 tane koycam ben..
bildiğin pijama takımı kız al üst
naptın kızz 1 gün kalcaz hastanede çok kıyafet benceee.hızlı gonzales ben yaomadım hala..........
ya kararsız kaldım işte ama sezeryan olunca 3 gece kalınıoya onu hesap ederke 3 er 3 er koydum:))

bende hacı şakir aldım yumuşatıcıda koydum iki durulama yaptım

2 zıbın takımı iç dış yani...1 tulum teter bence..battaniye 2 tane koy....çorap 2 tane eldiven şapka zaten zıbın takımlarında oluyor..kaydirigubbakcemile3yeter bencee..

lülülülülülü lülülülülülü tatil valiziyle gidicem hastaneye kaydirigubbakcemile3

özlemcim heveslendiğindendir canım iki ağlayınca bırakır sana sevmeye yaklaşır sonra ilgisiz olmasından iyidir.....

boşver canım yaa,takma kafana strese girme boşuna,kırmadan;yok anne sen onun ninesisin falan de,,,herkesin bir tane annesi olur de...
büyükler bir garip oluyor...

selam, benim akşamları belim ağrıyor ama bahsettiğin kadar şiddetli değil, çok geçmiş olsun...

lülülülülülü lülülülülülü tatil valiziyle gidicem hastaneye kaydirigubbakcemile3

bayanssulusmile kokoş yaparsın sen sezeryanda 2 gün kuşum 3 değil...sen yinede koy istersen ben doğurup akşama çıkmayı planlıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

özlemcim heveslendiğindendir canım iki ağlayınca bırakır sana sevmeye yaklaşır sonra ilgisiz olmasından iyidir.....

boşver canım yaa,takma kafana strese girme boşuna,kırmadan;yok anne sen onun ninesisin falan de,,,herkesin bir tane annesi olur de...
büyükler bir garip oluyor...

valla takmıyorum arada bi sinir oluyo işte insan bide söyleyiş tarzı farklı olunca inadına yapar gibi falan yinede bişey demiyorum eşime bile bişey söylemedim. düşünse benim ne hissediceğimi zaten söylemezde düşünemiyo işte şimdilik heves diyip geçicez artık
bebişim doğunca değişir ozaman herşey yani bende değişirim delikafadulden

kaydirigubbakcemile3
onu da alayım bunu da alayım yanıma derken benim de öyle olacak sanırım :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben iki çanta yapacağım birde yedek yapıp arabada bırakırım o zamn acil durumlar içinn..özendirdiniz beni bkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bayanssulusmile kokoş yaparsın sen sezeryanda 2 gün kuşum 3 değil...sen yinede koy istersen ben doğurup akşama çıkmayı planlıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
3 gün 2 gece değilmi canım ben öle biliyom:)) keşke mümkün olsada hemen çıkıversek ama byük tuvaleti de yapmadan bırakmıyolar zatenbilmiyorumkismile
onu da alayım bunu da alayım yanıma derken benim de öyle olacak sanırım :)

ama hepsi öyle minikki bisürü şey ütüledim akşam katladım benim 1 pijama takımım kadar yer kapladı

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben iki çanta yapacağım birde yedek yapıp arabada bırakırım o zamn acil durumlar içinn..özendirdiniz beni bkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yedek hazırlayıp arabada bırakmak iyi fikir, ben de öyle yapabilirim aslında

kaydirigubbakcemile3

buda iyi fikir bak hafta süper:)) lazım olucakları iki çanta yaparız bi çantayıda içimizi rahatlatmak için doldururuz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haklısın el kadar kıyafetleri var miniklerin :)

ben bu tuvalet olayını bilmiyordum...

ben hacışakir in saf olanını bulamadım hep lavantalıydı..lavanta kokusunu sevmiyorum..oyüzden dalan roxy aldım %100 doğal sabun tozu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…