ben çantaya koyacaklarımı belirledim ama yıkamadım henüz, annem ben hallederim dedi :) bu arada siz granül sabun mu kullandınız yoksa bebek deterjanı mı?
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl herşey yplındadır inş kızlar bel agrısı çeken varmı yaa benim 1 haftadır çok kötü agrıo ayagıma kadar vurdu topallıorum sizlerdede varmı aynı sorun
korma canım bende korkuyordum,sırf o yüzden erken gittim kontrole,iyiydi kızım,büyüyorlar vallahi...
hacı şakirinkini aldım ben granül sabun..
ayrıca yumuşatıcı kullancakmısınız kızlar ya sağlıklımıdr nasıldır bilmiyorum amabenneyaptımki
sakalımız yokki :)) çıkıcam canım ayın 15 inden sonra rahatım önümüzdeki hafta gelicem son iştesağol selma canım vala ağırlaşınca zor oluyo şimdiki aklım olsa 4. yada 5.ayda bitirirdm alışverişi:) dinlene dinlene ağır vasıta halinde çıktım eminönü sokaklarını:))
sen naptın izne çıkıyodun 32.hafta geliyo çıktınmı yoksa? geçmişte göremedim
bildiğin pijama takımı kız al üstpijama takımı nasıl oluyo bebek için ben almadım vala pijama mijama kaydirigubbakcemile3 battaniye 2 tane koycam ben..
ya kararsız kaldım işte ama sezeryan olunca 3 gece kalınıoya onu hesap ederke 3 er 3 er koydum:))naptın kızz 1 gün kalcaz hastanede çok kıyafet benceee.hızlı gonzales ben yaomadım hala..........
bende hacı şakir aldım yumuşatıcıda koydum iki durulama yaptımhacı şakirinkini aldım ben granül sabun..
ayrıca yumuşatıcı kullancakmısınız kızlar ya sağlıklımıdr nasıldır bilmiyorum amabenneyaptımki
2 zıbın takımı iç dış yani...1 tulum teter bence..battaniye 2 tane koy....çorap 2 tane eldiven şapka zaten zıbın takımlarında oluyor..kaydirigubbakcemile3yeter bencee..
maşallah kızına canım. kontrol yaklaştıkça insan strese giriyo işte büyüdümü kilo aldımı diye falan yarın görücem ozaman içim rahatlar artık. inşallah iyidir bebeğimde.
dün akşam kayınvaldemlere gitmiştik durdu durdu bi laf etti çok sinir oldum ama hiç cevapda vermedim kalabalıktı çok iyi hoşda arada bir tutuyo ilginçliği
bizim kızın iki tane annesi olcak büyüyene kadar ikimizede anne der sonra babanne der bana dedi
niye iki annesi olsun ya bu kadar saçma bişey duydunuzmu zaten kızımla ilgili herşeyi kendi yapmayı planlıyo siz bize bunu verin bi tane daha yaparsınız falan diye. doğunca hep o bakıcakmış yani bizden gitmicek bende emzirirsinde artık dedim. valla napıcam bilmiyorum nasıl bi tepki vericeğimide kestiremedim kırmakda istemiyorum
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl herşey yplındadır inş kızlar bel agrısı çeken varmı yaa benim 1 haftadır çok kötü agrıo ayagıma kadar vurdu topallıorum sizlerdede varmı aynı sorun
lülülülülülü lülülülülülü tatil valiziyle gidicem hastaneye kaydirigubbakcemile3
lülülülülülü lülülülülülü tatil valiziyle gidicem hastaneye kaydirigubbakcemile3
özlemcim heveslendiğindendir canım iki ağlayınca bırakır sana sevmeye yaklaşır sonra ilgisiz olmasından iyidir.....
boşver canım yaa,takma kafana strese girme boşuna,kırmadan;yok anne sen onun ninesisin falan de,,,herkesin bir tane annesi olur de...
büyükler bir garip oluyor...
onu da alayım bunu da alayım yanıma derken benim de öyle olacak sanırım :)
3 gün 2 gece değilmi canım ben öle biliyom:)) keşke mümkün olsada hemen çıkıversek ama byük tuvaleti de yapmadan bırakmıyolar zatenbilmiyorumkismilebayanssulusmile kokoş yaparsın sen sezeryanda 2 gün kuşum 3 değil...sen yinede koy istersen ben doğurup akşama çıkmayı planlıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
onu da alayım bunu da alayım yanıma derken benim de öyle olacak sanırım :)
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben iki çanta yapacağım birde yedek yapıp arabada bırakırım o zamn acil durumlar içinn..özendirdiniz beni bkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben iki çanta yapacağım birde yedek yapıp arabada bırakırım o zamn acil durumlar içinn..özendirdiniz beni bkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
3 gün 2 gece değilmi canım ben öle biliyom:)) keşke mümkün olsada hemen çıkıversek ama byük tuvaleti de yapmadan bırakmıyolar zatenbilmiyorumkismile
ama hepsi öyle minikki bisürü şey ütüledim akşam katladım benim 1 pijama takımım kadar yer kapladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?