erkek kardeşim diyoki doğuma yakın bizde kal engin o telaşla çantamı hatırlar asan söre binersin 0 a basıcağına 10 a basar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşim gerçekten çok panik olur ben sanırım son günlerimde annemlerde kalıcamyedek hazırlayıp arabada bırakmak iyi fikir, ben de öyle yapabilirim aslında
haklısın el kadar kıyafetleri var miniklerin :)
ben bu tuvalet olayını bilmiyordum...
maşallah kızına canım. kontrol yaklaştıkça insan strese giriyo işte büyüdümü kilo aldımı diye falan yarın görücem ozaman içim rahatlar artık. inşallah iyidir bebeğimde.
dün akşam kayınvaldemlere gitmiştik durdu durdu bi laf etti çok sinir oldum ama hiç cevapda vermedim kalabalıktı çok iyi hoşda arada bir tutuyo ilginçliği
bizim kızın iki tane annesi olcak büyüyene kadar ikimizede anne der sonra babanne der bana dedi
niye iki annesi olsun ya bu kadar saçma bişey duydunuzmu zaten kızımla ilgili herşeyi kendi yapmayı planlıyo siz bize bunu verin bi tane daha yaparsınız falan diye. doğunca hep o bakıcakmış yani bizden gitmicek bende emzirirsinde artık dedim. valla napıcam bilmiyorum nasıl bi tepki vericeğimide kestiremedim kırmakda istemiyorum
kızlar siz bir ara göğüs kremi almıştınız ya, markası neydi onun? benim hastanede o kremler falan extra ücretlendiriliyormuş, alıp yanımda götüreyim bari...
erkek kardeşim diyoki doğuma yakın bizde kal engin o telaşla çantamı hatırlar asan söre binersin 0 a basıcağına 10 a basar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşim gerçekten çok panik olur ben sanırım son günlerimde annemlerde kalıcam
evet canım büyük tuvaleti yapmadan çıkarmıyolar hastaneden hoş gelip bakmıyolar yaptınmı yapmadınmı diyede:)) yaptım der çıkarsın kaydirigubbakcemile3
3 gün 2 gece değilmi canım ben öle biliyom:)) keşke mümkün olsada hemen çıkıversek ama byük tuvaleti de yapmadan bırakmıyolar zatenbilmiyorumkismile
benim hastanem 2 gece 3 gün dedi...normalde zaten 1 gece..ayy evet ya ablamda son çocuğunda zorunlu sezeryanolmuştu gidip gelip yaptın mı oldumu falan diyolardı...ama bi arkadaşım takıntılıdır evinden baka yerde tuvalete giremez..hastanede ben burada yapamam kesinlikle demiş dr.uda eve yollamış ama yapınca haber ver demiş.
doğumu duyunca heyecanlanıyorum,bakalım ilk hangimiz doğuracağız.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
erkek kardeşim diyoki doğuma yakın bizde kal engin o telaşla çantamı hatırlar asan söre binersin 0 a basıcağına 10 a basar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşim gerçekten çok panik olur ben sanırım son günlerimde annemlerde kalıcam
evet canım büyük tuvaleti yapmadan çıkarmıyolar hastaneden hoş gelip bakmıyolar yaptınmı yapmadınmı diyede:)) yaptım der çıkarsın kaydirigubbakcemile3
tuvalet mevzusunu bende bilmiyordum,inşallah hemen yaparız:)))
Hayırlı olsun canım.Daha çok var.Döner bebişin.Dönmesi için egzersizler de varmış.Bi bak istersen
benim arkadaş yaptım diyip taburcu olmuştu:)) ama yapmamıştı aslında kaydirigubbakcemile3
ben korkağım,yapmadan hayatta çıkmam ;
ben korkağım,yapmadan hayatta çıkmam ;
Bence baştan önünü kes bu durumun.Sonra daha çok sinirlenirsin.Niçin ona da anne desin ki bebişin?Kendi çocuklarının demesi yetmiyo mu?Sen de çocuğunu çok sık götürmeyiverirsin oraya.Ne kadar çok görürse okadar bağlanıyo çocuklar
sağol canım,dur ben bir araştırayım da kızımı döndüreyim...
kızlar kızıma face hesabı açtım:))
yanımıza kuru kayısı incir falan alalım bari, bağırsaklarımızı çalıştırır :)
Selma mektup çok hoşmuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?