Allah iyiliğini versin kızzz :roflol:
yeni nesill anne karnında bile face i var artıkkaydirigubbakcemile3
ben götürmeyimde o bizden çıkarmı acaba buraya yerleşcek kesin delikafadulden delikafadulden
bi şekilde seviyeyi koycaz artık şimdilik kırmıyorum ama zamanı gelince herşey söylenir.
selma mektup çok güzel. ağlamayalımmı şimdi yani.....
benimki o raddeye gelmez inşallah. sabırlıyımdır ama bi yere kadar tabi.merhaba kızlar geçmiş okumaktan yetişemiyorum vallahi yazmaya. özlem kayınvalidenin yaptıklarını bir arkadaşımada yaptı kayınvalidesi hatta çocuktan önce ben annesi sanmıştım ama 3 aylık bebek gece bende kalsın diyordu kız çıldırdı en sonunda banabak demiş oğlunda oğlumda benim özlersen gel benim evimde sev artık iyice zıvanadan çıkmıştı çünkü
hepimizin canım hepimizin sempatiksalakcinniözlem kaynanalar hakkın yorum yapmak istemiyorum artık allah yardımcın olsun canımkaydirigubbakcemile3
Eşine söylettir bişey olyursa seni kötü bilmesin.Kendi çocuklarını affederler de kötü biz oluruz
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilegörüşürüz kızlarr ben uzanayım biraz:ecrin_bebek:
selma çok güzel bir yazı ,ağlamamak mümkün mü?
bu kaynana olaylarını okuyunca şükür diyorum ama bazende keşke benimde kaynanam olsaydı diyorum. eşimin ailesinde herkes seni çok severdi diyorlar. bilmiyorum sevmesede olsaydı diyorum. ama ben aranıyorum galiba
aynen öyle başına bela arıyosun :))
olmayınca kıymete binermiş benimkide o hesep işte sempatiksalakcinni
bu kaynana olaylarını okuyunca şükür diyorum ama bazende keşke benimde kaynanam olsaydı diyorum. eşimin ailesinde herkes seni çok severdi diyorlar. bilmiyorum sevmesede olsaydı diyorum. ama ben aranıyorum galiba
ne kadar iyi olırsa olsun bi sorun çıkıyo. benimkide beni çok seviyo biliyorum iyide davranır yardımcıda olur bana ama arada arıza yapıyo işte yani laf söylemeden rahat edemiyo bunlar sempatiksalakcinni
ne kadar iyi olırsa olsun bi sorun çıkıyo. benimkide beni çok seviyo biliyorum iyide davranır yardımcıda olur bana ama arada arıza yapıyo işte yani laf söylemeden rahat edemiyo bunlar sempatiksalakcinni
benimki de iyidir ama uzakta olduğu için belki yakın olsaydık bizde de arıza olurdu, neredeyse bayramdan bayrama görüyorum :) Allaha şükür ki benim kendi annem yakınımda, o bakacak bebeğime zaten, içim çok rahat olacak :))
bilmezmiyim bizim evde var 20kusur senedir. iyidir ama gelin evden çıktı akşamüstü eve geldimi küser 3-5 gün konuşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?