2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar geçmiş okumaktan yetişemiyorum vallahi yazmaya. özlem kayınvalidenin yaptıklarını bir arkadaşımada yaptı kayınvalidesi hatta çocuktan önce ben annesi sanmıştım ama 3 aylık bebek gece bende kalsın diyordu kız çıldırdı en sonunda banabak demiş oğlunda oğlumda benim özlersen gel benim evimde sev artık iyice zıvanadan çıkmıştı çünkü

özlem kaynanalar hakkın yorum yapmak istemiyorum artık allah yardımcın olsun canımkaydirigubbakcemile3

ben götürmeyimde o bizden çıkarmı acaba buraya yerleşcek kesin delikafadulden delikafadulden
bi şekilde seviyeyi koycaz artık şimdilik kırmıyorum ama zamanı gelince herşey söylenir.

Eşine söylettir bişey olyursa seni kötü bilmesin.Kendi çocuklarını affederler de kötü biz oluruz

aslında alttan alttan laf sokmak lazım benim eşim hayatta laf söylemez ailesine..bikaç ay önce kaynanam ve annem gelmişlerdi..kaynanam çocuk doğduktan sonra çalışırsan biraz ben bakarım biraz annen dedi...lafa bak..ay yok dedim ole iki kişi bakınca çocuların düzeni bozuluyomuş dedim...ben çalışırsam zaten kreşe veririm dedim..ogünden sonrada konusu açılmadı...

görüşürüz kızlarr ben uzanayım biraz:ecrin_bebek:

benimki o raddeye gelmez inşallah. sabırlıyımdır ama bi yere kadar tabi.
özlem kaynanalar hakkın yorum yapmak istemiyorum artık allah yardımcın olsun canımkaydirigubbakcemile3
hepimizin canım hepimizin sempatiksalakcinni
Eşine söylettir bişey olyursa seni kötü bilmesin.Kendi çocuklarını affederler de kötü biz oluruz

öyle yapıcaz mecburen. söylemesekde kötü oluruzda neyseeee

bu kaynana olaylarını okuyunca şükür diyorum ama bazende keşke benimde kaynanam olsaydı diyorum. eşimin ailesinde herkes seni çok severdi diyorlar. bilmiyorum sevmesede olsaydı diyorum. ama ben aranıyorum galiba

bu kaynana olaylarını okuyunca şükür diyorum ama bazende keşke benimde kaynanam olsaydı diyorum. eşimin ailesinde herkes seni çok severdi diyorlar. bilmiyorum sevmesede olsaydı diyorum. ama ben aranıyorum galiba

aynen öyle başına bela arıyosun :))

ne kadar iyi olırsa olsun bi sorun çıkıyo. benimkide beni çok seviyo biliyorum iyide davranır yardımcıda olur bana ama arada arıza yapıyo işte yani laf söylemeden rahat edemiyo bunlar sempatiksalakcinni

ne kadar iyi olırsa olsun bi sorun çıkıyo. benimkide beni çok seviyo biliyorum iyide davranır yardımcıda olur bana ama arada arıza yapıyo işte yani laf söylemeden rahat edemiyo bunlar sempatiksalakcinni

benimki de iyidir ama uzakta olduğu için belki yakın olsaydık bizde de arıza olurdu, neredeyse bayramdan bayrama görüyorum :) Allaha şükür ki benim kendi annem yakınımda, o bakacak bebeğime zaten, içim çok rahat olacak :))

bilmezmiyim bizim evde var 20kusur senedir. iyidir ama gelin evden çıktı akşamüstü eve geldimi küser 3-5 gün konuşmaz

bilmezmiyim bizim evde var 20kusur senedir. iyidir ama gelin evden çıktı akşamüstü eve geldimi küser 3-5 gün konuşmaz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

abera, colerko, eceyas, ipeknil+, MUTLUYUM1111+, NesRa, ozlmgkhn, SCHATZı+, TIFF+, Zeliha alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…