2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar annemlerde olduğum için fazla giremiyorum geçmişi okudum bende fikir belirteyim öncelikle feray kanal çok geçmiş olsun inşl bi sorun çıkmaz hastane çantasına gelince bence bigün kalıp çıkacam diye az koymayın son dakkada işler değişiyo ev yakın gider alırızda zor oluyo en iyisi yanınızda fazladan bulunması nasıl olsa siz taşımıycaksınız bende normal doğum diye normal hazırladım ama son dakka golü sezeryana gittim bide normalde sezeryan bi gün bi gece yatırıyolardı beni iki gece üç gün yatırdılar zor oldu battaniyede bitane yetmez kalın hariç üç penye koyun bence çünkü bebek sürekli sarılı duruyo ve çok çabuk kirlene biliyor normalde olsa allah göstermesin fazla kalına biliyo hastanede onuniçin fazla koymakta yarar var tabi aşırıya kaçmadan inşl hepimiz problemsiz alır bebişlerimizi geliriz maşallah herkes hazırlıkları bitirmişte çantaya geçmiş ben daha bir hastane çıkışı iki battaniye alt açama bakım ürünlerini ve çantasını aldım napçam ben dışarı çıkmakda zor geliyo artık giysilerini bu ay tamamlamak lazım birde ben oğlumda omo bayb kullanmıştım memnundum ama şimdi dalin sıvı deterjanı duydum sıvı olduğu için sağlık açısından daha iyiymiş onumu alsam karar veremedim siz neyle yıkıdınız ay çok uzun yazdım fazla giremiyorum ya hepsini bikerede yazdım

abera, colerko, eceyas, ipeknil+, MUTLUYUM1111+, NesRa, ozlmgkhn, SCHATZİ+, TIFF+, Zeliha alsanaalsanasmile

kızma canım çok istiyorum sohpetinize katılmayı ama çıkmam lazım annemşler geliyo etrafı toplayıp yemeklerini yapayımda anne sopası yemeyeyim bu evin haline diye dimi kendinize iyi bakın bebeklerede

kızma canım çok istiyorum sohpetinize katılmayı ama çıkmam lazım annemşler geliyo etrafı toplayıp yemeklerini yapayımda anne sopası yemeyeyim bu evin haline diye dimi kendinize iyi bakın bebeklerede

iyi hadi kolay gelsin o zamanlaelaelaelaelae

slm kızlar...şöle bi okudum konuştuklarınızı, en son kaynoşlarda kalmışsınız..:)) benim sevgili kayıvalidem de hafta sonu bombayı patlattı..bebişle alakalı değilde, annem bakıcak inşallah bebeğime, annemlere yakın ev arıyoruz, bi ev beğendik hoşumuza gitti ama oturma odası küçük diye kayınvalidem eşime baskı yapıo, dır dır oturma odası küçükmüş oturulmazmış orda salonda mı oturcakmışız, salonun eşyaları pis olacakmış..zihniyete bakarmısınız ya..sanki kendi evi, kendi eşyaları.. ha birde 1 kuruş bile destek olmadığı evim için nasıl hak görüyor kendinde böyle anlamıyorum..ayrı mesele...işte böle cevabını verdim hemen tabi sonra banada söleyince bi güzel söledim..çıtını bile çıkaramadı..:)

canım kendi adıma konuşayım doğum zamanı gelene kadar o çantaya neler eklenir neler kaydirigubbakcemile3

oh ağzına sağlık herşeye muhalefet olmasalar olmaz zaten:içelim:

hastane çok yakın benim evime yani yürüyerek dr gidip geliyorum ben bu yüzden fazla bir şeyler koymayı düşünmüyorum çantaya hastane çıkış seti zıbın battaniye birde 5li set koyarım bebek için kendimede bakıcam artık

kolay gelsin, çok yorma kendini... sen de kendine ve bebişe iyi bak

çok geçmiş olsun işallah bir problem çıkmaz
canım daha erken döner merak etme
ben çekiyorum canım özellikle temizlik yaptıktan sonra yerimden kalkamıyorum belimden dolayı birde bende kemik düzleşmesi var düşünün neler çektiğimi

bende ondan alacağım çok övülüyo
dalinide çok duydum ama sabun kadar saf değildir

selma anca geçmişe baktımsempatiksalakcinni​

ne söyledin kız merak ettim

iyi yapmışsın, ister salonda oturusun ister odada, yeter ki annene yakın olsun. ay evet bir de kirayı falan kendi ödese ne yapardı acaba :))

ne söyledin kız merak ettim

napıcam dedim eşyaları, benle mezara gelecek halleri yok ya dedim, kullanmak eskitmek için para verdik onlara, artık salonda oturcam dedim..oda hiçbişecik diyemedi..:) ama eminim arkamdan yine eşime saydırmıştır..taktiği o çünkü..

iyi demişsin ağzına sağlıksanki işini gücünü o yapıyorda yada yenilerine alırken para çıkıcak cebinden ona neyse

hoşgeldin kuşum

hayır istediğin yerde oturursun onaneki sanki hem 3 kişilik ailesin oturma odan küçük olsa nolur atmı koşturcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…