abera, colerko, eceyas, ipeknil+, MUTLUYUM1111+, NesRa, ozlmgkhn, SCHATZİ+, TIFF+, Zeliha alsanaalsanasmile
abera, colerko, eceyas, ipeknil+, MUTLUYUM1111+, NesRa, ozlmgkhn, SCHATZİ+, TIFF+, Zeliha alsanaalsanasmile
kimese konuşmuyor evet
kızma canım çok istiyorum sohpetinize katılmayı ama çıkmam lazım annemşler geliyo etrafı toplayıp yemeklerini yapayımda anne sopası yemeyeyim bu evin haline diye dimi kendinize iyi bakın bebeklerede
slm kızlar annemlerde olduğum için fazla giremiyorum geçmişi okudum bende fikir belirteyim öncelikle feray kanal çok geçmiş olsun inşl bi sorun çıkmaz hastane çantasına gelince bence bigün kalıp çıkacam diye az koymayın son dakkada işler değişiyo ev yakın gider alırızda zor oluyo en iyisi yanınızda fazladan bulunması nasıl olsa siz taşımıycaksınız bende normal doğum diye normal hazırladım ama son dakka golü sezeryana gittim bide normalde sezeryan bi gün bi gece yatırıyolardı beni iki gece üç gün yatırdılar zor oldu battaniyede bitane yetmez kalın hariç üç penye koyun bence çünkü bebek sürekli sarılı duruyo ve çok çabuk kirlene biliyor normalde olsa allah göstermesin fazla kalına biliyo hastanede onuniçin fazla koymakta yarar var tabi aşırıya kaçmadan inşl hepimiz problemsiz alır bebişlerimizi geliriz maşallah herkes hazırlıkları bitirmişte çantaya geçmiş ben daha bir hastane çıkışı iki battaniye alt açama bakım ürünlerini ve çantasını aldım napçam ben dışarı çıkmakda zor geliyo artık giysilerini bu ay tamamlamak lazım birde ben oğlumda omo bayb kullanmıştım memnundum ama şimdi dalin sıvı deterjanı duydum sıvı olduğu için sağlık açısından daha iyiymiş onumu alsam karar veremedim siz neyle yıkıdınız ay çok uzun yazdım fazla giremiyorum ya hepsini bikerede yazdım
slm kızlar...şöle bi okudum konuştuklarınızı, en son kaynoşlarda kalmışsınız..:)) benim sevgili kayıvalidem de hafta sonu bombayı patlattı..bebişle alakalı değilde, annem bakıcak inşallah bebeğime, annemlere yakın ev arıyoruz, bi ev beğendik hoşumuza gitti ama oturma odası küçük diye kayınvalidem eşime baskı yapıo, dır dır oturma odası küçükmüş oturulmazmış orda salonda mı oturcakmışız, salonun eşyaları pis olacakmış..zihniyete bakarmısınız ya..sanki kendi evi, kendi eşyaları.. ha birde 1 kuruş bile destek olmadığı evim için nasıl hak görüyor kendinde böyle anlamıyorum..ayrı mesele...işte böle cevabını verdim hemen tabi sonra banada söleyince bi güzel söledim..çıtını bile çıkaramadı..:)
kızma canım çok istiyorum sohpetinize katılmayı ama çıkmam lazım annemşler geliyo etrafı toplayıp yemeklerini yapayımda anne sopası yemeyeyim bu evin haline diye dimi kendinize iyi bakın bebeklerede
çok geçmiş olsun işallah bir problem çıkmazgeçen cumartesi dra gittim beeğimin böbreklerinden birinde genişleme varmış dr takip edeceğiz dedi şuan için idrarda toplamış olabilir dedi eğer genişleme devam ederse doğumdan sonra çock dr na bildirip tedavi grmesi gerekiyormuş böyle bir sorunla karşılaşan var mı
canım daha erken döner merak etmemerhaba kızlar,nasılsınız?
dün giremedim,doktora gittik,kızımı gördüm çok şükür iyiymiş,doktorum 36.haftadan sonra doğumu bekleyelim dedi;heyecanlandım,birşey kalmadı;
makat pozisyonunda duruyor kızım,kafası yukarıda ,ayaklarım kasıklarıma doğru ,inşallah döner...
ben çekiyorum canım özellikle temizlik yaptıktan sonra yerimden kalkamıyorum belimden dolayı birde bende kemik düzleşmesi var düşünün neler çektiğimiselam kızlar nasılsınız bebişler nasıl herşey yplındadır inş kızlar bel agrısı çeken varmı yaa benim 1 haftadır çok kötü agrıo ayagıma kadar vurdu topallıorum sizlerdede varmı aynı sorun
hacı şakirin sabun tozları çok iyi cidden yumaşıtıcı kullarsan hashhas olanlarından yada bebiş için olanda n kullanılabilir ama mutlaka çalkalatılmalı....ama çoğunlukla sabun tozu yeterli oluyor..bayılıyorum kokusunaa
slm kızlar...şöle bi okudum konuştuklarınızı, en son kaynoşlarda kalmışsınız..:)) benim sevgili kayıvalidem de hafta sonu bombayı patlattı..bebişle alakalı değilde, annem bakıcak inşallah bebeğime, annemlere yakın ev arıyoruz, bi ev beğendik hoşumuza gitti ama oturma odası küçük diye kayınvalidem eşime baskı yapıo, dır dır oturma odası küçükmüş oturulmazmış orda salonda mı oturcakmışız, salonun eşyaları pis olacakmış..zihniyete bakarmısınız ya..sanki kendi evi, kendi eşyaları.. ha birde 1 kuruş bile destek olmadığı evim için nasıl hak görüyor kendinde böyle anlamıyorum..ayrı mesele...işte böle cevabını verdim hemen tabi sonra banada söleyince bi güzel söledim..çıtını bile çıkaramadı..:)
ne söyledin kız merak ettim
ben daha çanta hazırlamadım;
ben daha çanta hazırlamadım;
napıcam dedim eşyaları, benle mezara gelecek halleri yok ya dedim, kullanmak eskitmek için para verdik onlara, artık salonda oturcam dedim..oda hiçbişecik diyemedi..:) ama eminim arkamdan yine eşime saydırmıştır..taktiği o çünkü..
hoşgeldin kuşumçok geçmiş olsun işallah bir problem çıkmaz
canım daha erken döner merak etme
ben çekiyorum canım özellikle temizlik yaptıktan sonra yerimden kalkamıyorum belimden dolayı birde bende kemik düzleşmesi var düşünün neler çektiğimi
bende ondan alacağım çok övülüyo
dalinide çok duydum ama sabun kadar saf değildir
selma anca geçmişe baktımsempatiksalakcinni
napıcam dedim eşyaları, benle mezara gelecek halleri yok ya dedim, kullanmak eskitmek için para verdik onlara, artık salonda oturcam dedim..oda hiçbişecik diyemedi..:) ama eminim arkamdan yine eşime saydırmıştır..taktiği o çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?