2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi yapmışsın, ister salonda oturusun ister odada, yeter ki annene yakın olsun. ay evet bir de kirayı falan kendi ödese ne yapardı acaba :))

ay zaten günlerdir her baktığımız eve gelip bi onlarda bakıo onlar oturacak sanki, olur olmaz yorumlar yapıolar..kirayı bırak hani iki kuruş destekte bulunsa demek tepeme çıkacak kadın..

ağzına sağlıkguclubacismile

bebeğim için bakım çantası aldım ben;chicco nun arabasını aldım geçen hafta ,içerisinde bakım ürünlerinin olduğu çantayı hediye ettiler,
kendim için gecelik,pijama,terlik vs. almadım daha;herhalde bu hafta sonu hallederim...

ben çıkıyorum kızlar biraz iş yapayım. ortalığı toparlayayım işler birikmesin hadi size iyi sohbetler

neler götüreceğimi ayarladım ama ben de daha yıkayıp falan hazırlamadım, bu ayın ortasında falan hazırlarız artık...

hazırda bulunduralım da erken gelmesinler,bu arada 1 gün var aramızda,benim doktorum dün mayıs başı gibi bekle dedi...hayırlısı bakalım,

selna bebek arabasını nerden aldın, ind yapıolarmı, nakit mi taksitlimi aldın..birde puset almadın mı?

hazırda bulunduralım da erken gelmesinler,bu arada 1 gün var aramızda,benim doktorum dün mayıs başı gibi bekle dedi...hayırlısı bakalım,

evet inşallah zamanında gelirler, çok aceleci olmazlar :)) ama bana hep kendim için mayıs başı olacak gibi geliyor, 1 mayıs ne güzel olur :) tabi hayırlısı olsun hepimiz için...

bende çanta alamadım..istediğimmodelden burda yok..nette buldum ama dahamı pahalıya gelirki..netten alışveriş yapan arkadaşlar havale ile aldınız mı hiç..havale ücretleri ne kadar oluyoki..

selna bebek arabasını nerden aldın, ind yapıolarmı, nakit mi taksitlimi aldın..birde puset almadın mı?

canım resimdeki arabayı aldım 2 li olarak.;
nakit ödediğim için %10 indirim yaptılar,,birde dediğim gibi chicconun bebek bakım çantasını hediye ettiler.
aldığım yeri istersen özelden msj.atabilirim

evet inşallah zamanında gelirler, çok aceleci olmazlar :)) ama bana hep kendim için mayıs başı olacak gibi geliyor, 1 mayıs ne güzel olur :) tabi hayırlısı olsun hepimiz için...
benim doğum günüm 29 Nisan ;o kadar erken gelir mi bilmiyorum ama bence 38.den sonra doğsunlar...

bende çanta alamadım..istediğimmodelden burda yok..nette buldum ama dahamı pahalıya gelirki..netten alışveriş yapan arkadaşlar havale ile aldınız mı hiç..havale ücretleri ne kadar oluyoki..
canım bebe centera baktın mı çok güzel modeller var ben ordan aldım 65 e nette 80 falandı benim çanta bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…