tamam canım saolcanım kolay gelsin sen dikkat et kendine aman diim işler biter yerleştirirler senii
ban aiş yaptırmıyolar zaten görümceler geldiler abime evim yakın salonun boyası bitmiş camları siliyolar anlayacağınız yırttım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oohhhh keyiler güzel sülede banada geldinler bugün bende hafiften temizlik yapıcm
dur söliyem sanada gelsinler biraz uzaksın ama kargoya peket yapar adresine yollarım görümceleri:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ban aiş yaptırmıyolar zaten görümceler geldiler abime evim yakın salonun boyası bitmiş camları siliyolar anlayacağınız yırttım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saol canım teşekkürler
tamam canım saol
dur söliyem sanada gelsinler biraz uzaksın ama kargoya peket yapar adresine yollarım görümceleri:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın canım hoşgeldin ben 9 eylülde öğrendim hamiş olduğumumayıs anneleri ben sizin komşu mart annelerinden günaydın
hepinize hayırlı olsun diyorum Allah hepinizinki tamamına erdirsin inşallah
ne zaman öğrenildi bebişler?
ben çıkıyorum kızlar.dua edin bana.hepinize teşekkürler.Allaha emanet olun..
günaydın canım nasılsın doktora ne zaman gideceksin sen on gün sonra demiştin
saol canım benim son sat 4 ağs. tu ben 4 eylülde test yaptım pozitif çıktıı sositosositomayıs anneleri ben sizin komşu mart annelerinden günaydın
ben çıkıyorum kızlar.dua edin bana.hepinize teşekkürler.Allaha emanet olun..
canım inşallah iyi haberlerle gelirsinben çıkıyorum kızlar.dua edin bana.hepinize teşekkürler.Allaha emanet olun..
mayıs anneleri ben sizin komşu mart annelerinden günaydın
ben iyiyim canım inşallah iyi haberler alırsın senin mutlu olmanı bebişinden iyi haberler almanı çok istiyorum inşallah dualarımız kabul olur canım
iyiyim canım sağol, salı günü gitcem. şuanda bi problemim yok allaha şükür. Sen nasılsın
kızlar dimples gelmedi halaa ?
ikili test içinmiydi o buğünmüydüü hadi bakalım inş. ii haberlerle gelirr.Bugün dimples doktora gitmeyecekmiydi??
ben iyiyim canım inşallah iyi haberler alırsın senin mutlu olmanı bebişinden iyi haberler almanı çok istiyorum inşallah dualarımız kabul olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?