2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım ya rica edicem.. bizde böyle bakıyoruz hep alalım diye..birde nekadara aldığını da sölermisin pls..

hoşbulduk kızlar
hava çok güzel dışarıda sanki bişiler kaçırıyomuşum gibi hissediyorum
dışarı çıktığımda da fazla dolaşamıyorum kalçama ağrı giriyo ve yürümeye devam edersem bacağımı resmen kalıramıorum

merhaba kızlar ne güzel herkes hazırlıklarla meşgul bnde bu halde ev taşıyorum daha kızımla buluşmama da 10 günden fazla var...:çok üzgünüm: çok kıskandım yaaa

merhaba kızlar ne güzel herkes hazırlıklarla meşgul bnde bu halde ev taşıyorum daha kızımla buluşmama da 10 günden fazla var...:çok üzgünüm: çok kıskandım yaaa

ben de dahil buradaki bir çok arkadaş ev taşıdı, zor oluyor hamileyken,senin de iyice zor aylara kalmış, kolay gelsin gerçekten.... benim de oğluşla randevuma 1 hafta kaldı...

bende boş kaldım azcık laflayım demiştim, bende ev taşıycam ama korkuyorum bana yardım edicek kimse yok sadece eşim var. Artık kısmetse doğumdan sonra taşınıcam

kızlar bir sürü ütü yaptım geldim sohbet hala aynı yerde herkesin çok işi var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…