2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de dahil buradaki bir çok arkadaş ev taşıdı, zor oluyor hamileyken,senin de iyice zor aylara kalmış, kolay gelsin gerçekten.... benim de oğluşla randevuma 1 hafta kaldı...

Seninde az kalmış randevuna son günler geçmek bilmez.
Allah herkese yardım etsin çok zor ev taşımak.Herşey bebişler için kızım sıcak bi evde büyüsün diye buda bi hazırlık sayılır demi...Kendimi boyle teselli ediyorum napiim.

ay ay taşınanlara Allah yardım etsin bende taşındım 3 ay önce gerçekten çok zor yardım edenim vardı ama genede yetmedi yerleşmek alışmak çok zor

taşınmak zor valla bende geçen sene nisan ayında taşınmıştım ozamanda hamileydim (sonu düşük oldu ama )
çok zorlanmıştım. normalde zaten zor bişey hamileyken dahada zor. ama şimdi bana başka bi semte taşın hemen deseler hiç düşünmeden taşıncam burayı hiiç sevmiyorum.

evet canım herşey onlar için :) ben sırf anneme yakın olmak için taşındım valla , 2 ay falan oldu. Allah sana da kolaylık versin...

ıstanbul' da yaşayan hamişler ben bebeğimin ihtiyaçlarını tam olarak tamamlamadım henüz, özellikle kıyafet olarak bana tavsiye edeceğiniz yerler varmı? iki seçenek var önümde Merter ve Eminönü bilmiyorumkismile

ben and yakasından aldım ama eminönünden alışveriş yapanlar vardı gelsinler sorarız

selma ben bebişimin odasının resimlerini eklemiştim gördünmü.
sen hala neden eklemedin bakalım

bakayım şimdi ya benim beşik perdeli modeldi ya hatırlarsın belki perdeleri eksik iskelet gibi şimdi o yüzden eklemek istemiyorum ama akşam çekeyim resmini son halini de bitince eklerim

hımm evet canım perdeliydi seninki. ozaman ne zaman istersen ekle ama çabuk ol bakalım senin kuzunun odası nasılmış.

hımm evet canım perdeliydi seninki. ozaman ne zaman istersen ekle ama çabuk ol bakalım senin kuzunun odası nasılmış.

baktım canım yorumda yazdım çok beyendim gerçekten sağlıkla eskitin bende akşama unutmazsam çeker eklerimde bu haliyle çekmek istemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…