ben de dahil buradaki bir çok arkadaş ev taşıdı, zor oluyor hamileyken,senin de iyice zor aylara kalmış, kolay gelsin gerçekten.... benim de oğluşla randevuma 1 hafta kaldı...
kızlar bir sürü ütü yaptım geldim sohbet hala aynı yerde herkesin çok işi var galiba
Seninde az kalmış randevuna son günler geçmek bilmez.
Allah herkese yardım etsin çok zor ev taşımak.Herşey bebişler için kızım sıcak bi evde büyüsün diye buda bi hazırlık sayılır demi...Kendimi boyle teselli ediyorum napiim.
hadi ordan bekledim bekledim kimse gelmeyince başka topiklerde gezdim bende alsanaalsanasmile
galiba topiğimizde sorunda var. İpeknil ve benim nick hasıldı bacım sizler yok görünüyordunuz ama mesajınız geliyordu
Seninde az kalmış randevuna son günler geçmek bilmez.
Allah herkese yardım etsin çok zor ev taşımak.Herşey bebişler için kızım sıcak bi evde büyüsün diye buda bi hazırlık sayılır demi...Kendimi boyle teselli ediyorum napiim.
herkes göremez beni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
İstanbul' da yaşayan hamişler ben bebeğimin ihtiyaçlarını tam olarak tamamlamadım henüz, özellikle kıyafet olarak bana tavsiye edeceğiniz yerler varmı? iki seçenek var önümde Merter ve Eminönü bilmiyorumkismile
ben and yakasından aldım ama eminönünden alışveriş yapanlar vardı gelsinler sorarız
selma ben bebişimin odasının resimlerini eklemiştim gördünmü.
sen hala neden eklemedin bakalım
senin odayı görmedim canım nereye ekledin? benim odam bitmediki ekliyim daha perdesi ve halısı eksik yerleşmeside bitmedi bitirebilsem bi eklicem
benimkide eksik perdesi falan yok yerleşmedi ama mobilyaları ekledim canım
burda
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/348177-2010-mayis-kuzularinin-odalari.html
bakayım şimdi ya benim beşik perdeli modeldi ya hatırlarsın belki perdeleri eksik iskelet gibi şimdi o yüzden eklemek istemiyorum ama akşam çekeyim resmini son halini de bitince eklerim
2010 Mayıs anneleri bebeğinize bugün ne söylemek isterdiniz? - Sayfa 4 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızların hepsi burda gelin görün neler neler var
hımm evet canım perdeliydi seninki. ozaman ne zaman istersen ekle ama çabuk ol bakalım senin kuzunun odası nasılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?