baktım canım yorumda yazdım çok beyendim gerçekten sağlıkla eskitin bende akşama unutmazsam çeker eklerimde bu haliyle çekmek istemiyorum :))
sağol canım. içine sinince eklersin hayatım :))
sezenn deşifre etme biziiikaydirigubbakcemile3
al benden de okadfar kaç gündür giremiyorum bugün rahatım oda konuşmak kısmet olmadıay ne tuhaf yaa bugün sohbet etmeye fırsat buldum hepimizekal geldi
ben kaçıyorum şekerler. öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
Selam kızlar :)
Hoş diğer topikte gülmekten yarılsamda hiçbir topik buranın yerini dolduramaz hıh :)
cumartesi doktora gitcez nihayet , neredeyse iki ay oldu kızımı görmeyeli . Babasını bekledik durduk o da hep erteledi napalım
bu arada geçen haftalarda kocamın yanımda olmayışından şikayet ediyordum biliyorsunuz , eşimi yine yurt dışına göndermek isteyen şirkete karşı cephe alan bencegizin kocası sonunda işsiz kaldı. Hangisi daha kötü bilmiyorum :)
Yaşayıp görecegiz ,herşey dosdogru gidecek diye bir kural yok değil mi ?
Hoş diğer topikte gülmekten yarılsamda hiçbir topik buranın yerini dolduramaz hıh :)
cumartesi doktora gitcez nihayet , neredeyse iki ay oldu kızımı görmeyeli . Babasını bekledik durduk o da hep erteledi napalım
bu arada geçen haftalarda kocamın yanımda olmayışından şikayet ediyordum biliyorsunuz , eşimi yine yurt dışına göndermek isteyen şirkete karşı cephe alan bencegizin kocası sonunda işsiz kaldı. Hangisi daha kötü bilmiyorum :)
kızlar sizlerlede paylaşmak istiyorum geçenlerde öyle çok harap ettmiki kendimi hiç abartısız saatlerce durdum durdum hıçkıra hıçkıra ağladım sebebi ise, benim birde oğlum var fakat yanımda değil Konya'da onuda şimdiki gibi okşaya okşaya sabırsızlıla günleri sayarak bekledim, galiba hamileliğin vermiş olduğu duygusallıkla (şuanda tutamıyorum kendimi) dağıttım kendimi ve minik bebişimi küstürdüm hareketleri öyle yavaşladıki yaklaşık 3 gündür çok fazla hareket etmiyor. Ancak karnım çok acıktığında yada uzandığımda minik hareketler ediyor. benneyaptımki
kendi kendime konuşuyor gibi oldum sempatiksalakcinni
ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar... opuyorumnanaktan
canım nasıl dayandın 2 ay helal olsun valla.eşin içinde üzülme herşeyde bi hayır vardır.inşallah daha iyi şartlarda daha iyi bir iş bulur.
hakkınızda hayırlısı olsun...bebişler kısmetiyle gelir inş. çok daha iyi şartlarda bi iş bulur eşin...
selam canım hoşgeldin, her şerde muhakkak bir hayır vardır. Sıkma canını sürekli yanında olabileceği bir işi olması hem senin için hemde bebişin için çok iyi olur. Sıkıntı etmek bebeği olumsuz etkiliyor.
hayırlısı olsun, inşallah bebeğin uğurlu gelir ve eşin daha iyi bir iş bulur...
kızlar sizlerlede paylaşmak istiyorum geçenlerde öyle çok harap ettmiki kendimi hiç abartısız saatlerce durdum durdum hıçkıra hıçkıra ağladım sebebi ise, benim birde oğlum var fakat yanımda değil Konya'da onuda şimdiki gibi okşaya okşaya sabırsızlıla günleri sayarak bekledim, galiba hamileliğin vermiş olduğu duygusallıkla (şuanda tutamıyorum kendimi) dağıttım kendimi ve minik bebişimi küstürdüm hareketleri öyle yavaşladıki yaklaşık 3 gündür çok fazla hareket etmiyor. Ancak karnım çok acıktığında yada uzandığımda minik hareketler ediyor. benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?