2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sohbeti başka yere taşımışlar burayı bıraktılar heralde sempatiksalakcinni

Selam kızlar :)

Hoş diğer topikte gülmekten yarılsamda hiçbir topik buranın yerini dolduramaz hıh :)
cumartesi doktora gitcez nihayet , neredeyse iki ay oldu kızımı görmeyeli . Babasını bekledik durduk o da hep erteledi napalım

bu arada geçen haftalarda kocamın yanımda olmayışından şikayet ediyordum biliyorsunuz , eşimi yine yurt dışına göndermek isteyen şirkete karşı cephe alan bencegizin kocası sonunda işsiz kaldı. Hangisi daha kötü bilmiyorum :)

Yaşayıp görecegiz ,herşey dosdogru gidecek diye bir kural yok değil mi ?

canım nasıl dayandın 2 ay helal olsun valla.eşin içinde üzülme herşeyde bi hayır vardır.inşallah daha iyi şartlarda daha iyi bir iş bulur.

hakkınızda hayırlısı olsun...bebişler kısmetiyle gelir inş. çok daha iyi şartlarda bi iş bulur eşin...

selam canım hoşgeldin, her şerde muhakkak bir hayır vardır. Sıkma canını sürekli yanında olabileceği bir işi olması hem senin için hemde bebişin için çok iyi olur. Sıkıntı etmek bebeği olumsuz etkiliyor.

kızlar sizlerlede paylaşmak istiyorum geçenlerde öyle çok harap ettmiki kendimi hiç abartısız saatlerce durdum durdum hıçkıra hıçkıra ağladım sebebi ise, benim birde oğlum var fakat yanımda değil Konya'da onuda şimdiki gibi okşaya okşaya sabırsızlıla günleri sayarak bekledim, galiba hamileliğin vermiş olduğu duygusallıkla (şuanda tutamıyorum kendimi) dağıttım kendimi ve minik bebişimi küstürdüm hareketleri öyle yavaşladıki yaklaşık 3 gündür çok fazla hareket etmiyor. Ancak karnım çok acıktığında yada uzandığımda minik hareketler ediyor. benneyaptımki

canım yaaa, üzme ne olur kendini, gerçekten bebekler etkileniyor, ben ne zaman üzülsem eşimle kavga falan etsem benimki de acayip hareketsiz oluyor, bu sefer daha çok üzülüyorum. biliyorum söylemesi kolay ama moralimizi yüksek tutmalıyız...

hayırlısı olsun, inşallah bebeğin uğurlu gelir ve eşin daha iyi bir iş bulur...

kendi kendime konuşuyor gibi oldum sempatiksalakcinni
ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar... opuyorumnanaktan

canım nasıl dayandın 2 ay helal olsun valla.eşin içinde üzülme herşeyde bi hayır vardır.inşallah daha iyi şartlarda daha iyi bir iş bulur.

hakkınızda hayırlısı olsun...bebişler kısmetiyle gelir inş. çok daha iyi şartlarda bi iş bulur eşin...

hayırlısı olsun, inşallah bebeğin uğurlu gelir ve eşin daha iyi bir iş bulur...

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler ,
Bu site kendimi çok iyi hissettiriyor. Hani çok sevdiginiz bir dostunuz vardır , en mutlu dakikalarınızı da , salya sümük agladıgınız zamanları da ondan başka kimse ile paylaşmazsınız , bu topik ve buradaki herkes kendimi bir dostumla konuşuyormuş gibi hissettiriyor.hepinize ayrı ayrı teşekkürler..

Canım Allah yardımcın olsun , umarım konyadaki oglunuda karnındaki bebeginide aynı çatı altında büyütebilirsin.üzülünce onlarda cidden hissediyorlar ben kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum ama senin durumun çok farklı tabi , nereye baksan kalbinin bir yarısı hep oglun için atıyor. annelik meger ne zormuş . Allahm yardımcın olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…