2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selam kızlar opuyorumnanaktan
bizim de dün doktor kontrolumuz vardi.maşallah kilosu boyu normalmiş.29 haftanın içindeyim 1364 gr olmuş kızım.boyu 38cm.ben de bugune kadar 9 kilo almısım.
bir de kızım yüzünü eliyle kapatmıstı ,halbuki onu görebilmeyi ne cok istiyordum.sadece bacaklarını görebildim.neyse buna da sükür a.s

Maşallah canım kızına , bizde cumartesi buluşacagız kızımla bende o zaman yazarım kilosunu boyunu ,

bu aylarda ışıktan rahatsız oluyorlarmış galiba , yüzlerini kapatıyorlarmış ( dogru mu bende bilmiyorum )

canım hakkınızda hayırlısı olsun
tabi hamile oldugun için esının yanında olmasını istemen normal.gerci ben de esimden 6 aydır ayrıyım . annemlerın yanında oldugum için sanırım eşim duymasın ama bana dokunmadı bu ayrılık kaydirigubbakcemile3 adam her seferınde geliyim diyo ben gelme gerek yok diyorum

kokulara karsı eskiden beri hassasiyetım vardı benım.hamilelik sonrası sizlerde oldu mu bilmiyorum ama erkek kokusu olur ya hani ter kokusu ,giysilerinin kokusu falan onlar bile benım midemi bulandırıyor.dun bi arkadasımla paylaştım bu konuyu o da hamile onda da olmus.biz yatakları bile ayırdık dedi bilmiyorumkismile

tesekkurler canım zemuszemus
hadi bakalım hayırlısıyla annesine el sallasın yavrun,güzel haberlerle gel inşallah kaydirigubbakcemile5

evet ben de duymustum hatta kontrol oncesi aklıma da gelmişti.aynısı oldu.ilk defa kızımın ultrason görüntüsünü alamadan geri geldik

ben de ilk aylarda tiksinmiştim , kızkardeşime söylemiştim baya garipsemişti hatta o zamanda kendimden şüphelenmiştim ben de bi gariplik mi var diye ama neyseki son aylarda o hassasiyet geçti , sizi de Allah kavuştursun bu arada ..Bırak adamcagız gelsin o da bebişinin karnında büyümesine şahitlik etsin ,

Mesai bitti , kapılar kapanmadan ben çıkayım respi iyi akşamlar sana , bebişini de koccaman öpüyorum :)

aynen ben cok hassasım sanırım diyordum ama sımdı sen de soyledın.demek ki olabiliyormus.ilk zamanlarki kadar değil şimdi.

haklısın canım.zaten eşim 2 hafta sonra gelicek artık o gün kesın bir türk filmi sahnesi yasanır bizim evde.kızına bir suru şiir yazmıs.habire bana yolluyordu karnına dogru oku kızımız duysun diye.onun hareketlerini hissedince herhalde dayanamaz aglar :gitme:

Son düzenleme:
guclubacismile karnım ac ama yemek yiyince bebeişin hareketleriyle yediklerim ağzıma geri geliobilmiyorumkismile

başladı sorunlarımız iice artık
bende bu aralar fenayımn yane hiç rahat diilim

valla eşim sabah dediki ne beni uyuttun ne kendin uyudun sen uyumadın bugece hiç dedi gece masaj felan yaptı belime sürekli belim ağrıo demişim sabaha kadar döndüm durdummirmirmirmir

ya benımde baldırlarım yan tarafı ağrıyo yan yatıyom ya sürekli ağırlık oraya bniyo herhalde
eh ağırlıkta ağırlık hanii maaşalahhım var bende sürekli dönüp duruyom koçişte uyumuyooo
benım yüzümden ama napımm elimde diil

valla eşim sabah dediki ne beni uyuttun ne kendin uyudun sen uyumadın bugece hiç dedi gece masaj felan yaptı belime sürekli belim ağrıo demişim sabaha kadar döndüm durdummirmirmirmir

canım hoşgeldin a.s.

vah şu kocişlerinizin sizden çektiği
ohh benimki 2 kişilik yatakta yayım yayım yayılıyordur sımdı kaydirigubbakcemile3
amaaa onun mesaisi bebek dogduktan sonra baslıycak :1ninca:

sen daha hainsin canım
bak biz şmdiden alıştırıyoz uykusuzluğaaa

mmmm haklısın belki biraz daha hain olabilirim :jeyyar:

bizimkinin sonu aşağıdaki hikayenin son kısmındaki ''the end'' sahnesiyle aynı olacak
http://betaplayer.dailymotion.com/video/xr93u_baby-story-bruno-bozzetto?betaplayer=on
biz şimdiden pazarlığımızı yaptık ama benim adam bebek dogduktan sonra başına neler gelecegınin henüz farkında değil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
babası zaten hevesli sen sadece emzir ben gerisini yaparım diyo
kendi kaşındı valla bana ne aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…