herkese selam kızlar opuyorumnanaktan
bizim de dün doktor kontrolumuz vardi.maşallah kilosu boyu normalmiş.29 haftanın içindeyim 1364 gr olmuş kızım.boyu 38cm.ben de bugune kadar 9 kilo almısım.
bir de kızım yüzünü eliyle kapatmıstı ,halbuki onu görebilmeyi ne cok istiyordum.sadece bacaklarını görebildim.neyse buna da sükür a.s
Selam kızlar :)
Hoş diğer topikte gülmekten yarılsamda hiçbir topik buranın yerini dolduramaz hıh :)
cumartesi doktora gitcez nihayet , neredeyse iki ay oldu kızımı görmeyeli . Babasını bekledik durduk o da hep erteledi napalım
bu arada geçen haftalarda kocamın yanımda olmayışından şikayet ediyordum biliyorsunuz , eşimi yine yurt dışına göndermek isteyen şirkete karşı cephe alan bencegizin kocası sonunda işsiz kaldı. Hangisi daha kötü bilmiyorum :)
Yaşayıp görecegiz ,herşey dosdogru gidecek diye bir kural yok değil mi ?
Maşallah canım kızına , bizde cumartesi buluşacagız kızımla bende o zaman yazarım kilosunu boyunu ,
bu aylarda ışıktan rahatsız oluyorlarmış galiba , yüzlerini kapatıyorlarmış ( dogru mu bende bilmiyorum )
canım hakkınızda hayırlısı olsun
tabi hamile oldugun için esının yanında olmasını istemen normal.gerci ben de esimden 6 aydır ayrıyım . annemlerın yanında oldugum için sanırım eşim duymasın ama bana dokunmadı bu ayrılık kaydirigubbakcemile3 adam her seferınde geliyim diyo ben gelme gerek yok diyorum
kokulara karsı eskiden beri hassasiyetım vardı benım.hamilelik sonrası sizlerde oldu mu bilmiyorum ama erkek kokusu olur ya hani ter kokusu ,giysilerinin kokusu falan onlar bile benım midemi bulandırıyor.dun bi arkadasımla paylaştım bu konuyu o da hamile onda da olmus.biz yatakları bile ayırdık dedi bilmiyorumkismile
ben de ilk aylarda tiksinmiştim , kızkardeşime söylemiştim baya garipsemişti hatta o zamanda kendimden şüphelenmiştim ben de bi gariplik mi var diye ama neyseki son aylarda o hassasiyet geçti , sizi de Allah kavuştursun bu arada ..Bırak adamcagız gelsin o da bebişinin karnında büyümesine şahitlik etsin ,
Mesai bitti , kapılar kapanmadan ben çıkayım respi iyi akşamlar sana , bebişini de koccaman öpüyorum :)
selam hatunlar nasılsınız bakalım
başladı sorunlarımız iice artık
bende bu aralar fenayımn yane hiç rahat diilim
valla eşim sabah dediki ne beni uyuttun ne kendin uyudun sen uyumadın bugece hiç dedi gece masaj felan yaptı belime sürekli belim ağrıo demişim sabaha kadar döndüm durdummirmirmirmir
ya benımde baldırlarım yan tarafı ağrıyo yan yatıyom ya sürekli ağırlık oraya bniyo herhalde
eh ağırlıkta ağırlık hanii maaşalahhım var bende sürekli dönüp duruyom koçişte uyumuyooo
benım yüzümden ama napımm elimde diil
sen daha hainsin canım
bak biz şmdiden alıştırıyoz uykusuzluğaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?