2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğunca görürüm onlarıı benn
emzirmiş hah onlara kolay geliyooo
susturamazlar bile onlar bebişleri

neyse kızlar ben kaçtım
oğlum rahat durmuyo
oturunca göğsümün altından tepikliyooo
rahatsız oluyo herhalde beyfendi biraz uzanayım en iisi
kendinize ii bakın
bybybyby

selam kızlar,2gündür koşturuyorum giremedim,malum taşınıyorum,sitelerden mobilyalarımızı yaptırdık,bebeğin eşyaları dahil eksiğimiz kalmadı nihayet,bugun dr randevumuz vardı,3 günde benim tartıma göre yarım kilo vermişim,yine benim tartıma göre toplam bu ay 1kilo almışım,dr da tartıldım hiç kilo almamışım,oğluşum ise nerdeyse 2katı olmuş,boyu 37 cm kilosu 1300gr ,sağlığı gayet iyiymiş,malesef poz vermedi beyfendi bu kontrolümüzde
bugun eşim izinliydi,hastaneden sonra evimizle ugraşdık,cumartesi günü temizlik yapılcak,perşembede eşyalarım geliyor,kısmen taşınıyorum :))
son olarak ağrılarım ve şikayetlerimi belirttim doktorumuza ama ultrasonda hiçbişey göremedi,bebek yer yapıyodur felan dedi,ne inşaymış bitemedi 7 aydır :)bebeğimizin tüm kontrollerde oldugu gibi başı aşağıdaydı,dönmemesini umut ediyorum :)
iyi geceler,rahat uykular hepinize

yarın kuzucuğu görücem ...çok heycanlıyım bi okadarda endişeli...büyüdümü kilosu boyu iyimi kendisi iyimi die düşünmekten alamıyorum kendimi...umarım bende herkes gibi güzel haberlerle gelirim...sabah olsada atlatsamşu sıkıntıyı...

iyigeceler kızlar herkes dinleniyo galiba benim belim çok fena aslında belim değil kalçam kırık gibi ayaklarımın üstüne basıp yürüyemiyoum oturma yatma yok ne yapacam ben 3. ayımdan beri çekiyorum ama bukadar sık ve şiddetli değildi git gide artıyo hele bu akşam iki kalçam birden tuttu reflüde azdı oyy oy ben ne yapayım zeyno üzme kendini başka şeylerle meşkul ol ama anlamadım oğlun neden başka şehirde ve küçükmü devrim ne güzel işte başı aşağıda olması daha iyi değilmi benimkinin geçen ay ayakları aşağıda başı yukardaydı dr yan yat dinlen dönmesi lazım dedi neyse ben çıkayım daha dayanamıyom ağlıycam valla

geçmiş olsun tatlım,bir yerde okumuşdum ayağının altına silindir bir yastık al ve dolaştır,kan dolaşımın artsın diyordu,dene bence,birde ayaklarını duvara dikebilirsin
bebeğin başının aşağıda olması iyi tabi,umarım dönmez yazmışdım zaten :)
uykusuz gecelerim devam ediyor,offf biri şu uyku sorununada çözüm bulsa ne iyi olur değilmi? :)1 saattir dön sağa dön sola yatamadım,bende kalkdım,kocam da horluya horluya uyuyor ne güzel

ay canım benim üzme kendini az daha sabret bebeğinde etkileniyo yazık.oğlun neden başka şehirdeki
allah yardımcınız olsun ben sadece bazı parfüm ve deterjan kokularına hassasım
doğunca görürüm onlarıı benn
emzirmiş hah onlara kolay geliyooo
susturamazlar bile onlar bebişleri
aynen bencede bakamazlar benimkide ben bakarım diyo ama benim hiç umudum yok
maşallah bebeğine canım
iyi haberler gel inşallah canım
geçmiş olsun tatlım 3 ayından beri mi çekiyosun doktoruna söylemedinmi
bugun ilk günaydın benden gelsin
günaydın mayıs anneleri ve melekleri

günaydın goca göbükleerrrrr:CüvCüv:

günaydıınnn :)

anammm 5te uyananlar var
günaydıınnn herkese

günaydın kızlar devrim hayırdır sabah sabah kargaları kahvaltıyamı çağırdın:))

iyi yapmışsın canım, dinlenmişsindir en azından... ben de görmeyince merak etmiştim seni..

niye izinliydin ki 4 gün çalışman kesinleştimi yoksa

kesinleşemiyor burda hiç birşey ben evlendiğimde aaa izin mi alıcaksın sen şimdi biz de tam herşeyi yoluna soktun başlayacaktık dedi patron evlilik iznine bile çıkarken kendimi mahçup hissettim gittim geldim hiç bişey olmadı tabi, bi sene geçti yaz tatili için yıllık iznimi kullanıcam aaa tatile mi gidiceksin biz de tam herşeyi yoluna sokuyorduk başlayacaktık dedi onda da kötü hissettim kendimi şimdi e herşey düzeliyor sen niye azaltıyorsun ihtiyacımız olduğu zaman buralarda olursun falan diyor yine, ben ne zaman izne çıkacak olsam bi gönül rahatlığıyla bırakmıyor adam. ama onunda yaşam tarzı bu haftasonuyla birleştirerek 3 gün yaptığı tatillere çıkıyor adam ben bildim bileli
yani kesin değil ama başladık 4 günlük çalışmalara Allah bozmasın inşallah çok iyi oluyor böyle :CüvCüv:
sabahtan akşama kadar yemek yiyip durdum cokacimcoook evde kahvaltımı ettim evi biraz topladım kayınvalidem geldi, kahvaltıya çağrdı iki tane gömlek ütülycektm beklesin dedim e ben kahvaltı ettim ama gelip sohbet ediyim dedim herkesten çok yine ben yedim çıktım eve biraz topladım etrafı, tüüm yaptım aa bi baktım saat 3.30 hastaneye gidip geçen ay yaptırdığım kan tahlilinin sonucunu almam lazım ki cuma doktoruma göstereyim koştura koştura doktora gittim yanıma yolluk olarak bisküvilerimi de aldım işim hallettim yolluğa ihtiyaç kalmadı eve döndüm yine kayınvalideme gittim bodrum katı boşaltacağız ansiklopediler vardı onları kutulayıp baba beni okula gönder kampanyasıyla aras kargoyu çağırdık gelip hemen aldılar varsa elinizde fazladan okunmayan ihtiyaç duyulmayan kitap kolileyin çağırın işe yarasın e güzel bi iş yaptık bir de çay içelim yanına da kurabiye falan yapıyım dedim sağolsun kayınvalidem ben kek yapıyım dedi illa aklında bieşy yoksa daha kolay olur e tabi hazır yemek daha kolay onu da o yaptı çaya kadar da bna meyveler getirdi, sonra kuruyemiş faslına geçtik, kek oldu onu yedik oldu akşam eşim faln da geldi baktı ben aşağdayım o da girdi, ona da akşam yemeğinde eşlik ettim, sonra kayınpeder geldi benim turfanda bir meyve bulmuş onu almış getirmiş, bir de onu yedik gece yemeği diye bişeyler yapıyorlardı ben artık patlayacağımı hissettim diye kalkıp eve gittik biraz oturduk biraz da yürüyüş yaptım magnezyumumu içmeyi unutmuştum onu da içtimo kdar yemeğe uykum da kaçmadan uyudum :lepi:
herkese mutlu izin günleri diyorum en kısa zamanda tadını çıkartın
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…