doğunca görürüm onlarıı benn
emzirmiş hah onlara kolay geliyooo
susturamazlar bile onlar bebişleri
aynı fikirdeyim ,bizimki bebekle cebelleşirken bana gülmek için bahane çıkacak büyük bir ihtimalle a.s
çok kozlar gececek elimize merak etmeaklinialirimsmileaklinialirimsmile
geçmiş olsun tatlım,bir yerde okumuşdum ayağının altına silindir bir yastık al ve dolaştır,kan dolaşımın artsın diyordu,dene bence,birde ayaklarını duvara dikebilirsiniyigeceler kızlar herkes dinleniyo galiba benim belim çok fena aslında belim değil kalçam kırık gibi ayaklarımın üstüne basıp yürüyemiyoum oturma yatma yok ne yapacam ben 3. ayımdan beri çekiyorum ama bukadar sık ve şiddetli değildi git gide artıyo hele bu akşam iki kalçam birden tuttu reflüde azdı oyy oy ben ne yapayım zeyno üzme kendini başka şeylerle meşkul ol ama anlamadım oğlun neden başka şehirde ve küçükmü devrim ne güzel işte başı aşağıda olması daha iyi değilmi benimkinin geçen ay ayakları aşağıda başı yukardaydı dr yan yat dinlen dönmesi lazım dedi neyse ben çıkayım daha dayanamıyom ağlıycam valla
canım dün izinliydim, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım valla akşam bi uğrym dedim onda da bağlantımın azizliğine uğradım düşüp durdumgünaydıınnn :)
canım dün izinliydim, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım valla akşam bi uğrym dedim onda da bağlantımın azizliğine uğradım düşüp durdum
ay canım benim üzme kendini az daha sabret bebeğinde etkileniyo yazık.oğlun neden başka şehirdekikızlar sizlerlede paylaşmak istiyorum geçenlerde öyle çok harap ettmiki kendimi hiç abartısız saatlerce durdum durdum hıçkıra hıçkıra ağladım sebebi ise, benim birde oğlum var fakat yanımda değil Konya'da onuda şimdiki gibi okşaya okşaya sabırsızlıla günleri sayarak bekledim, galiba hamileliğin vermiş olduğu duygusallıkla (şuanda tutamıyorum kendimi) dağıttım kendimi ve minik bebişimi küstürdüm hareketleri öyle yavaşladıki yaklaşık 3 gündür çok fazla hareket etmiyor. Ancak karnım çok acıktığında yada uzandığımda minik hareketler ediyor. benneyaptımki
allah yardımcınız olsun ben sadece bazı parfüm ve deterjan kokularına hassasımcanım hakkınızda hayırlısı olsun
tabi hamile oldugun için esının yanında olmasını istemen normal.gerci ben de esimden 6 aydır ayrıyım . annemlerın yanında oldugum için sanırım eşim duymasın ama bana dokunmadı bu ayrılık kaydirigubbakcemile3 adam her seferınde geliyim diyo ben gelme gerek yok diyorum
kokulara karsı eskiden beri hassasiyetım vardı benım.hamilelik sonrası sizlerde oldu mu bilmiyorum ama erkek kokusu olur ya hani ter kokusu ,giysilerinin kokusu falan onlar bile benım midemi bulandırıyor.dun bi arkadasımla paylaştım bu konuyu o da hamile onda da olmus.biz yatakları bile ayırdık dedi bilmiyorumkismile
aynen bencede bakamazlar benimkide ben bakarım diyo ama benim hiç umudum yokdoğunca görürüm onlarıı benn
emzirmiş hah onlara kolay geliyooo
susturamazlar bile onlar bebişleri
maşallah bebeğine canımselam kızlar,2gündür koşturuyorum giremedim,malum taşınıyorum,sitelerden mobilyalarımızı yaptırdık,bebeğin eşyaları dahil eksiğimiz kalmadı nihayet,bugun dr randevumuz vardı,3 günde benim tartıma göre yarım kilo vermişim,yine benim tartıma göre toplam bu ay 1kilo almışım,dr da tartıldım hiç kilo almamışım,oğluşum ise nerdeyse 2katı olmuş,boyu 37 cm kilosu 1300gr,sağlığı gayet iyiymiş,malesef poz vermedi beyfendi bu kontrolümüzde
bugun eşim izinliydi,hastaneden sonra evimizle ugraşdık,cumartesi günü temizlik yapılcak,perşembede eşyalarım geliyor,kısmen taşınıyorum :))
son olarak ağrılarım ve şikayetlerimi belirttim doktorumuza ama ultrasonda hiçbişey göremedi,bebek yer yapıyodur felan dedi,ne inşaymış bitemedi 7 aydır :)bebeğimizin tüm kontrollerde oldugu gibi başı aşağıdaydı,dönmemesini umut ediyorum :)
iyi geceler,rahat uykular hepinize
iyi haberler gel inşallah canımyarın kuzucuğu görücem ...çok heycanlıyım bi okadarda endişeli...büyüdümü kilosu boyu iyimi kendisi iyimi die düşünmekten alamıyorum kendimi...umarım bende herkes gibi güzel haberlerle gelirim...sabah olsada atlatsamşu sıkıntıyı...
geçmiş olsun tatlım 3 ayından beri mi çekiyosun doktoruna söylemedinmiiyigeceler kızlar herkes dinleniyo galiba benim belim çok fena aslında belim değil kalçam kırık gibi ayaklarımın üstüne basıp yürüyemiyoum oturma yatma yok ne yapacam ben 3. ayımdan beri çekiyorum ama bukadar sık ve şiddetli değildi git gide artıyo hele bu akşam iki kalçam birden tuttu reflüde azdı oyy oy ben ne yapayım zeyno üzme kendini başka şeylerle meşkul ol ama anlamadım oğlun neden başka şehirde ve küçükmü devrim ne güzel işte başı aşağıda olması daha iyi değilmi benimkinin geçen ay ayakları aşağıda başı yukardaydı dr yan yat dinlen dönmesi lazım dedi neyse ben çıkayım daha dayanamıyom ağlıycam valla
bugun ilk günaydın benden gelsin
günaydın mayıs anneleri ve melekleri
günaydın goca göbükleerrrrr:CüvCüv:
günaydıınnn :)
anammm 5te uyananlar var
günaydıınnn herkese
canım dün izinliydim, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım valla akşam bi uğrym dedim onda da bağlantımın azizliğine uğradım düşüp durdum
iyi yapmışsın canım, dinlenmişsindir en azından... ben de görmeyince merak etmiştim seni..
niye izinliydin ki 4 gün çalışman kesinleştimi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?