ay canım benim üzme kendini az daha sabret bebeğinde etkileniyo yazık.oğlun neden başka şehirdeki
Selma'cım oğlum Kürşat benim ilk yapmış olduğum evliliğimden, şuan ikinci evliliğim oğlum sürekli benim yanımdaydı taki evleninceye kadar ben evlilik nedeniyle İstanbul'a geldim. oğlum beraberimde gelmişti fakat babası ve babaannesi pislik yapıp ailemi zor duruma düşürdüler.okul açılınca aldılar benden hamileliğin başlarında sürekli ben gidip geldim Konya' ya fakat bayramdan sonra gidemedim, ancak kameradan falan görebiliyorum oğlumun gül yüzünü belki aranızda kızanlarda olabilir. neden bıraktın oğlunu diye ben eşimden oğlum 3 yaşındayken boşandım ve oğlumu hiç kimseye muhtaç etmedim maddi manevi ben ilgilendim. Oğlum şuan 12 yaşında eğriyi doğruyu bilecek yaşta olduğu için ikinci bir evliki düşündüm. Yinede Allah herkezin yavrusunu analı babalı büyütsün.Çok zor her an içimde yanan bir kor. Yinede oğlumun sağlığı yerinde buna şükrediyorum ve beni gerçekten çokkk seviyor tek tesellim. Neyse yaaaaaaa kızlar sabah sabah sıkıntı yapmıyım
canım eşinin işine üzüldüm ama daha iyi bir işte bulabilir herşeyde bir hayır vardırSelam kızlar :)
Hoş diğer topikte gülmekten yarılsamda hiçbir topik buranın yerini dolduramaz hıh :)
cumartesi doktora gitcez nihayet , neredeyse iki ay oldu kızımı görmeyeli . Babasını bekledik durduk o da hep erteledi napalım
bu arada geçen haftalarda kocamın yanımda olmayışından şikayet ediyordum biliyorsunuz , eşimi yine yurt dışına göndermek isteyen şirkete karşı cephe alan bencegizin kocası sonunda işsiz kaldı. Hangisi daha kötü bilmiyorum :)
Yaşayıp görecegiz ,herşey dosdogru gidecek diye bir kural yok değil mi ?
maşallah miniğineherkese selam kızlar opuyorumnanaktan
bizim de dün doktor kontrolumuz vardi.maşallah kilosu boyu normalmiş.29 haftanın içindeyim 1364 gr olmuş kızım.boyu 38cm.ben de bugune kadar 9 kilo almısım.
bir de kızım yüzünü eliyle kapatmıstı ,halbuki onu görebilmeyi ne cok istiyordum.sadece bacaklarını görebildim.neyse buna da sükür a.s
hne güzel her eşyanı yaptırmışsın hayırlı olsunselam kızlar,2gündür koşturuyorum giremedim,malum taşınıyorum,sitelerden mobilyalarımızı yaptırdık,bebeğin eşyaları dahil eksiğimiz kalmadı nihayet,bugun dr randevumuz vardı,3 günde benim tartıma göre yarım kilo vermişim,yine benim tartıma göre toplam bu ay 1kilo almışım,dr da tartıldım hiç kilo almamışım,oğluşum ise nerdeyse 2katı olmuş,boyu 37 cm kilosu 1300gr,sağlığı gayet iyiymiş,malesef poz vermedi beyfendi bu kontrolümüzde
bugun eşim izinliydi,hastaneden sonra evimizle ugraşdık,cumartesi günü temizlik yapılcak,perşembede eşyalarım geliyor,kısmen taşınıyorum :))
son olarak ağrılarım ve şikayetlerimi belirttim doktorumuza ama ultrasonda hiçbişey göremedi,bebek yer yapıyodur felan dedi,ne inşaymış bitemedi 7 aydır :)bebeğimizin tüm kontrollerde oldugu gibi başı aşağıdaydı,dönmemesini umut ediyorum :)
iyi geceler,rahat uykular hepinize
yarın kuzucuğu görücem ...çok heycanlıyım bi okadarda endişeli...büyüdümü kilosu boyu iyimi kendisi iyimi die düşünmekten alamıyorum kendimi...umarım bende herkes gibi güzel haberlerle gelirim...sabah olsada atlatsamşu sıkıntıyı...
ay canım benim üzme kendini az daha sabret bebeğinde etkileniyo yazık.oğlun neden başka şehirdeki
Selma'cım oğlum Kürşat benim ilk yapmış olduğum evliliğimden, şuan ikinci evliliğim oğlum sürekli benim yanımdaydı taki evleninceye kadar ben evlilik nedeniyle İstanbul'a geldim. oğlum beraberimde gelmişti fakat babası ve babaannesi pislik yapıp ailemi zor duruma düşürdüler.okul açılınca aldılar benden hamileliğin başlarında sürekli ben gidip geldim Konya' ya fakat bayramdan sonra gidemedim, ancak kameradan falan görebiliyorum oğlumun gül yüzünü belki aranızda kızanlarda olabilir. neden bıraktın oğlunu diye ben eşimden oğlum 3 yaşındayken boşandım ve oğlumu hiç kimseye muhtaç etmedim maddi manevi ben ilgilendim. Oğlum şuan 12 yaşında eğriyi doğruyu bilecek yaşta olduğu için ikinci bir evliki düşündüm. Yinede Allah herkezin yavrusunu analı babalı büyütsün.Çok zor her an içimde yanan bir kor. Yinede oğlumun sağlığı yerinde buna şükrediyorum ve beni gerçekten çokkk seviyor tek tesellim. Neyse yaaaaaaa kızlar sabah sabah sıkıntı yapmıyım
canım ne diyeceğimi bilmiyorum ama çocuğun sağlıklı olsun sonuçta yabancıda değil babasında fazlada üzme kendini okullar kapansın senin yanına gelir
ya benim sayfalarda sorun var neden acabaya sadece burdaki sayfaları takip edemyrm geriye dönük şeyleri okuyamıyorum acaba siteylemi ilgili
günaydın sevgili annişler
Günaydın kızlar
herkese günaydııınnn :)
(çoklu alıntı yapamıyorum da :) )
Günaydın kızlar.. opuyorumnanaktan
herkeslerin gönlü gözü günü aydın olsuna.s.
ve bugün de beşiğimiz gelecek inşallah, küçük sevimli beşiğimiz
günaydın kızlar ayşe hayırlı olosun canımgünaydın hanımlar.....
ay canım ya kıyamam kızıcaık bişey yok seni çok iyi anlıyorum bi yuva kurmak mutlu olmak seninde hakkın. hangimiz başımıza ne geliceğini biliyoruzki oğlunun velayeti kimde
canım Allah yardımcın olsun, cidden zor bir durum... niye kızalım canım, herşey insanlar için, yarın başımıza ne gelecek ne yaşayacğız hiç birimiz bilemeyiz, inşallah en kısa zamanda oğluna kavuşursun, 2 . evliliğini yapman da iyi olmuş, gençken oluyor, benim annem babamdan ayrıldığında benim yaşımda falandı, keşke diyorum o da zamanında evlenseymiş... Tekrar Allah yardımcın olsun, sabır versin...
canım ne diyeceğimi bilmiyorum ama çocuğun sağlıklı olsun sonuçta yabancıda değil babasında fazlada üzme kendini okullar kapansın senin yanına gelir
teşekkür ediyorum canım, inşallah kavuşucam yavruma kızımı abisiyle büyütücem :Saruboceq:
ve bugün de beşiğimiz gelecek inşallah, küçük sevimli beşiğimiz
teşekkür ediyorum canım, inşallah kavuşucam yavruma kızımı abisiyle büyütücem :Saruboceq:
inşallah canım allah gönlüne göre versin
ay canım ya kıyamam kızıcaık bişey yok seni çok iyi anlıyorum bi yuva kurmak mutlu olmak seninde hakkın. hangimiz başımıza ne geliceğini biliyoruzki oğlunun velayeti kimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?