2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benim sayfalarda sorun var neden acabaya sadece burdaki sayfaları takip edemyrm geriye dönük şeyleri okuyamıyorum acaba siteylemi ilgili

opuyorumnanaktan canım eşinin işine üzüldüm ama daha iyi bir işte bulabilir herşeyde bir hayır vardır
maşallah miniğine
hne güzel her eşyanı yaptırmışsın hayırlı olsun
yeni evinde sağlıkla ve huzurla oturun işallah ta bebişin dönmez de normal yaparsın benimki yerin de durmuyo bi bakıyom kafası aşağıda yarım saat sonra solda yada sağda yada kaburgalarımda

büyümüştür annesi hadi güzel haberlerle gel

ya benim sayfalarda sorun var neden acabaya sadece burdaki sayfaları takip edemyrm geriye dönük şeyleri okuyamıyorum acaba siteylemi ilgili

günaydın sevgili annişler

Günaydın kızlar

herkese günaydııınnn :)
(çoklu alıntı yapamıyorum da :) )

Günaydın kızlar.. opuyorumnanaktan

herkeslerin gönlü gözü günü aydın olsuna.s.

ve bugün de beşiğimiz gelecek inşallah, küçük sevimli beşiğimiz

günaydın hanımlar.....
günaydın kızlar ayşe hayırlı olosun canım

ay canım ya kıyamam kızıcaık bişey yok seni çok iyi anlıyorum bi yuva kurmak mutlu olmak seninde hakkın. hangimiz başımıza ne geliceğini biliyoruzki oğlunun velayeti kimde[/QUOTE]

oğlumun velayeti bende, bizim durum farklı canım oğlum babasıyla hiç zaman geçirmedi 9 sene zarfında topu topu maksimum 2 ay ancak zaman geçirmiştir. Şuan babaanne ve haftasonları annanesinin yanında geçiriyor.

Kızlar güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sabah sabah canınızı sıktım fakat paylaşmak güzel insan sıkıntılarını paylaştıkça azalıyor. Hepinizi öpüyorum annemin bir sözü hamileler için kanatsız melekler der gerçekten doğru

ay canım ya kıyamam kızıcaık bişey yok seni çok iyi anlıyorum bi yuva kurmak mutlu olmak seninde hakkın. hangimiz başımıza ne geliceğini biliyoruzki oğlunun velayeti kimde

oğlumun velayeti bende, bizim durum farklı canım oğlum babasıyla hiç zaman geçirmedi 9 sene zarfında topu topu maksimum 2 ay ancak zaman geçirmiştir. Şuan babaanne ve haftasonları annanesinin yanında geçiriyor.[/QUOTE]

canım tekrar allah yardımcın olsun zor bi durum ama velayeti sendeymiş istediğin zaman alabilirsin eğer eşin bu konuda sorun çıkarmıyosa tabi. bide çocuk orda mutluysa düzeninide bozma neticede yabancı yerde değil hem senin annende yanındaymış söylemesi kolay biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…