2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana hep senin oğlun olcek diyolar
hayırlısı sağlıklı olsunda ben kızım olsun istiyorummm

bana hep senin oğlun olcek diyolar
hayırlısı sağlıklı olsunda ben kızım olsun istiyorummm

aynısınıda bana diyolar kime sorsam içinden ne geçiyor erkek diyolar. ben ve eşim çok kız istiyoruz .ama sonra hemen yeterki sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyoruz :)))

dün eczanede emzikleri seviyom ben cinsiyetleri belli olsada yavaş yavaş almaya başlasak ya

sizin doktorunkiler nasıl ben soracam üç boyutlu var mı diye çok küçük gözüküyo diğerinde
bizimkiler burda doktoru ayarladılar 4 boyutlu ultrasonu geçen gün malatyaya gelmiştim tabi haberiniz yoktu ultrasonu süper ama elazığdaki anteni bozuk televizyon gibiydi
ay cok deısık yaa bı tuhaf oldum :CüvCüv:

evet bende 11 12 haftalar daha farklı

kaç kişiyiz kimse konuşmuyor
Cansu0606, cdmtlv, colerko+, eceyas, kelebek01, mehlikaMERYEM, mutlu03, mutluyum1111+, NSA, Nurem+, SeSi, suleYukselNizam+, tugba
kızlar uyanınnnn

kızlar birşeyler almak için daha erken değilmi sizce ben 6-7 aylık olduktan sonra almaya başlarım herhalde dayanabilirsem tabee

bende ciciler almak istiyorum ama alamıyorum ki
nolur alalım alalım
benim arkadaşım var çocukluk arkadaşım kasımda doğumu var heves ediyom ona alıyorum şimdilik ama kendi bebişime almak istiyom birde alıp bakmak istiyom bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin civcivlerimizde

ay niye öyle düşünüyosun ki hem başta anlaştık diyosun erkeğe o koyunca sen gücenmiyicen de eşin niye senin isimlerine karışıyoki hem bilmiyonuzki daha cinsiyetini oğlun olursa da sen de sitem et ozaman

valla ben cinsiyetini tam kesin öğrenetim battaniyesi poları kundağı alt açması emzik bibron hepsinden alacam banane banane istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…