allahım herkezin gönlüne göre versin inş. tabiki en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olmasııı ..tabi sağlıklı olsunda eli ayağı düzgün olsunda başka bişi istemem
herkese günaydın, hayırlı cumalar diliyorum.. opuyorumnanaktan
o resimler üç boyutlu mu benimki ultrasonda çok küçük görünüyo
bana hep senin oğlun olcek diyolar
hayırlısı sağlıklı olsunda ben kızım olsun istiyorummm
o resimler üç boyutlu mu benimki ultrasonda çok küçük görünüyo
sizin doktorunkiler nasıl ben soracam üç boyutlu var mı diye çok küçük gözüküyo diğerindeevet canım 3 boyutlu ultrason
evet canım 3 boyutlu ultrason
dün eczanede emzikleri seviyom ben cinsiyetleri belli olsada yavaş yavaş almaya başlasak ya
bizimkiler burda doktoru ayarladılar 4 boyutlu ultrasonu geçen gün malatyaya gelmiştim tabi haberiniz yoktu ultrasonu süper ama elazığdaki anteni bozuk televizyon gibiydisizin doktorunkiler nasıl ben soracam üç boyutlu var mı diye çok küçük gözüküyo diğerinde
ay cok deısık yaa bı tuhaf oldum :CüvCüv:
benim arkadaşım var çocukluk arkadaşım kasımda doğumu var heves ediyom ona alıyorum şimdilik ama kendi bebişime almak istiyom birde alıp bakmak istiyom bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin civcivlerimizdebende ciciler almak istiyorum ama alamıyorum ki
nolur alalım alalım
doğru diyorsun canım ama ya başak ismi ne olucak kıza ayıp olmaz mı?
bu sabah bende baktım. evet anlamı çok güzel.
kayınvalidem çok mutlu oldu aslında ismini koymak istediğimde. inan bebek ismi hiç düşünmemiştim çünkü önceden belliydi kafamda canım.
aslında bende koymak istiyorum. hatta eşim dün akşam aslı başak olmasındansa sitare ismini tercih ederim dedi.
yok canım duymadım. ya da hatırlamıyorum.
aslı başak gerçekten çok güzel isimler ama. dediğim gibi eşimde pek taraftar değil bu isimlere.
eşimin sonradan tepki yapmasından ya da sürekli başıma kakmasından çekiniyorum. çünkü daha şimdiden sürekli gereksiz bu isimler diyor. öte yandan bu isim duyuldu eşimin sülalesinde koymazsam gücenirler mi acaba ? off kızlar öyle çıkmazda kaldim ki anlatamam. sanki kızım olmuşta bunlar sorunmuş gibi oldu. daha yavrumun cinsiyetini bile bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?