2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım sakın oynama, oynadıkça büyür ve de yayılmasına neden olur

kızlar ben bir kendime çorap,çamaşır alıcam ama bu ay sırf 1000lira su doğalgaz elektrik aboneliğine gitti,saolsun ev sahibimiz onları depozito saycam dedi,bizim bu evi çok istediğimizi bildiğinden,hiç birinin saati yokdu,sıfır bina,eşyalar alındı vs,bayağa göçtük,çorap bile alıcak paramız kalmadı
gelecek ay çorabımı,çamaşırımıda alırsam çantamı hazırlarım
ben akay hastanesine gidiyorum,doktorum tolga ecemiş,ama her an ztb ye gitmeye başlıyabilirim,çok yüklendik bu ara eşime,tek maaş,ilk kez çalışmıyorum ve sinmiyo içime,oda özelde olucak diyo ama bilmiyorum offf yine başladım ağlamaya amma sulu göz oldum ya

Nurem, bebeğin tüm cicilerini güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah... evet bazen ben de heyecan yapıyorum çanta falan hazır değil diye, 32. haftada izne ayrılacağım artık o zaman rahat rahat hazırlarım...

İŞTE dert etmemek lazım ama bi cildim kalmıştı o da bozuluyo

öyle yapıyımeyvahedigeldismile

Ben de iki gundur borek yapiyorum, hamuru fazla yapmisim. Ama dondurucum bozuldu Isyerine getiriyorum yaptiklarimi, ne yapayim!
bunlar size verdiğim avanslar de işyerindekilere siz de doğumumda yapıp bna getireceksinizsempatiksalakcinni

istanbulda hava güzel sayılır bugünn bizbiraz oğluşumla gezmeye çıkalımm.. görüşürüzz kızlarr
nispet yapma çıkan var çıkamayan var :hulya:

ay ben de sulugöz oldum, dokunsalar ağlıyorum valla... eksiklerimiz de hiç bitmiyor ki zaten, neredeyse 3. aydan beri falan alıyorum anca tamamlandı... benim de göğüs pedi ve kremi eksik kaldı, bu ay onları da alırsam tamam. acaba diyorum biz mi çok şey alıyoruz, o da olsun bu da olsun derken ciddi paralar harcadık hepimiz valla :)) bebeklerimiz sağlıkla gelsin de ...

selam kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk dün doktora gittim şimdiye kadar çok hareketliydim nazr deydi heralde oğlum aşağıdaymış bayağı bol bol yat ve bol su iç dedi şuan her şeyi normal 30 haftalık 1500 kilo sabaha kadar uyumadım internetten baktım bebekleri aşağıda olanlar genelde 4 hafta sonra doğum yapmışlar daha çok erken niye böyle oldu bilmiyorum ne olur aman iyim diye kendinize dikkat etmemezlik etme lütfen benim gibi her işe koşturmayın çok canım sıkkın

ben bebeğe alma işini bırakdım artık,bebek telsizi alcakdım vazgeçdim,bi tırnak makası ve bez alıcam tamam daha da bişey almıycam,sanki dogdukdan sonra hayatla baglantımız kesilcek gibi herşeylerini aldık,yeter canım,birazda dogduktan sonra alırız

işde gardolabımız,yukarda poşettekilerde ütülemediğim kıyafetleri,tembellik yapmadığım bir gün onlarıda ütüliycem

moralini bozma canım ama kendine çok dikkat et ve dinlen, oğluna da maşallah...
Allahın izniyle bebeğin de zamanında gelir inşallah...

selam kızlar nasılsınız bakalım.. bende kacgundur rahatsızım arada gırıp okudum ama muhabbete katılamadım.. bızde dun kontrole gıttık.. oglum buyumus masallah boyu 42 cm kılosu 1300 gr ama doktor sınırımı bozdu ya sureklı oglumun burnuyla dalga gectı kocaman dıye ıkıde bır anaa burna bak kocaman dıyıp durdu. bıde dıyokı allahtan erkek kız olsa evde kalırdı bı cırkınlıkle dıyo.. dedım cokmu cırkın dıyokı oyle ama sıze dunyanın en guzel bebegı gelırkaydirigubbakcemile

canım bana da son gittiğimde artık bolca dinlen dedi,sen de öyle yap,birde 2kiloya gelirler 1 2haftaya ondan sonra dahada rahatlarız,sıkma canını,ben abartısız çatı bölgemde hissediyorum tekmelerini,biraz sabırla bekle,herşey olacağına varır

Benim dogum cantamin cogu seyi hazir ama yikanmalari, utulenmeleri ve yerlestirilmeleri gerek. Yani toplam olarak hazir degil. bilmiyorumkismile

evet artık lazım oldukça alırız :) telsizi ben de düşünmüştüm ama vazgeçtim, zaten ilk aylar yanımda olacak, sonra da odalarımız yanyana, evim de küçücük yazlık evi zaten :) bu arada cicileriniz çok güzel duruyor dolapta, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin....

maşallah bebişe,tabi dünyanın en güzel bebeği :)

slm anneler,,ne guzel yaa hazirliklar super bayildim ben odasini aldim ama henuz kurulmadi kuzumun ufak tefek seyleri var henuzz ohoo bakiyorumda daha alicagim cok sey var :ecrin_bebek:

bu arada yuzmu dogum lekeleri bastii sizlerde de var mi lekeler ne yapicamm yahuu deli oluyorum aynaya baktikcaohaoldumsmile

geçmiş olsun canım, maşallah oğluna boyu haftasına göre baya uzun gibi... senin doktor da bi alemmiş, kurban olsun o senin oğlunun burnuna :)) gerçi şaka yapmıştır ama bizim bu konularda hassas olduğumuzu bilmesi lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…