kızlar vücudunda et beni çıkan var mı ya bende çıktı sinir oluyorum böyle boynumda bir de göğüs altında berbat bişey babamda halamda var kötü bir görüntü şimdilik küçük bendekiler yalnız dediğim gib kafamı taktığım için elimde sürekli üzerlerinde kaşındırıp kızartıp duruyorum yayılmalarını büyümelrin önlemek için ne yapmak lazım bieln var mı?
İŞTE dert etmemek lazım ama bi cildim kalmıştı o da bozuluyokaybolmuyor canım kızkardeşimin boğaz bölgesinde çok sayıda çıktı görünebilir yerde olması onun da canını sıktı tabi lazer ile alınabiliyormuş ama dediğin gibi çokküçükler ve farkedilmiyorlar bile dert etme
öyle yapıyımeyvahedigeldismilebüyümediğine sevindim çünkü gerçekten küçücük , evet ben de oynamamaya çalışıyorum, zaten normalde de et benlerini tahriş etmemek lazım...
evet, benimkilerde öyle alınacak boyutta falan değil çok şükür... benim cildim zaten çok hassastır, sen de pek ellememeye çalış canım...
bunlar size verdiğim avanslar de işyerindekilere siz de doğumumda yapıp bna getireceksinizsempatiksalakcinniBen de iki gundur borek yapiyorum, hamuru fazla yapmisim. Ama dondurucum bozulduIsyerine getiriyorum yaptiklarimi, ne yapayim!
nispet yapma çıkan var çıkamayan var :hulya:istanbulda hava güzel sayılır bugünn bizbiraz oğluşumla gezmeye çıkalımm.. görüşürüzz kızlarr
kızlar ben bir kendime çorap,çamaşır alıcam ama bu ay sırf 1000lira su doğalgaz elektrik aboneliğine gitti,saolsun ev sahibimiz onları depozito saycam dedi,bizim bu evi çok istediğimizi bildiğinden,hiç birinin saati yokdu,sıfır bina,eşyalar alındı vs,bayağa göçtük,çorap bile alıcak paramız kalmadı
gelecek ay çorabımı,çamaşırımıda alırsam çantamı hazırlarım
ben akay hastanesine gidiyorum,doktorum tolga ecemiş,ama her an ztb ye gitmeye başlıyabilirim,çok yüklendik bu ara eşime,tek maaş,ilk kez çalışmıyorum ve sinmiyo içime,oda özelde olucak diyo ama bilmiyorum offf yine başladım ağlamaya amma sulu göz oldum ya
ben bebeğe alma işini bırakdım artık,bebek telsizi alcakdım vazgeçdim,bi tırnak makası ve bez alıcam tamam daha da bişey almıycam,sanki dogdukdan sonra hayatla baglantımız kesilcek gibi herşeylerini aldık,yeter canım,birazda dogduktan sonra alırızay ben de sulugöz oldum, dokunsalar ağlıyorum valla... eksiklerimiz de hiç bitmiyor ki zaten, neredeyse 3. aydan beri falan alıyorum anca tamamlandı... benim de göğüs pedi ve kremi eksik kaldı, bu ay onları da alırsam tamam. acaba diyorum biz mi çok şey alıyoruz, o da olsun bu da olsun derken ciddi paralar harcadık hepimiz valla :)) bebeklerimiz sağlıkla gelsin de ...
selam kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk dün doktora gittim şimdiye kadar çok hareketliydim nazr deydi heralde oğlum aşağıdaymış bayağı bol bol yat ve bol su iç dedi şuan her şeyi normal 30 haftalık 1500 kilo sabaha kadar uyumadım internetten baktım bebekleri aşağıda olanlar genelde 4 hafta sonra doğum yapmışlar daha çok erken niye böyle oldu bilmiyorum ne olur aman iyim diye kendinize dikkat etmemezlik etme lütfen benim gibi her işe koşturmayın çok canım sıkkın
canım bana da son gittiğimde artık bolca dinlen dedi,sen de öyle yap,birde 2kiloya gelirler 1 2haftaya ondan sonra dahada rahatlarız,sıkma canını,ben abartısız çatı bölgemde hissediyorum tekmelerini,biraz sabırla bekle,herşey olacağına varırselam kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk dün doktora gittim şimdiye kadar çok hareketliydim nazr deydi heralde oğlum aşağıdaymış bayağı bol bol yat ve bol su iç dedi şuan her şeyi normal 30 haftalık 1500 kilo sabaha kadar uyumadım internetten baktım bebekleri aşağıda olanlar genelde 4 hafta sonra doğum yapmışlar daha çok erken niye böyle oldu bilmiyorum ne olur aman iyim diye kendinize dikkat etmemezlik etme lütfen benim gibi her işe koşturmayın çok canım sıkkın
Kızlar benim hala doğum çantam hazır değil. Bebeğimin tüm kıyafetlerini aldık, küvet,tırnak makası, ateş ölçeri filan kaldı. Yatağını da 1 ay sonra alacağız. Sizler herşeyi hazırlamışsınız maşallah. Acaba biz mi geç kaldık??
ben bebeğe alma işini bırakdım artık,bebek telsizi alcakdım vazgeçdim,bi tırnak makası ve bez alıcam tamam daha da bişey almıycam,sanki dogdukdan sonra hayatla baglantımız kesilcek gibi herşeylerini aldık,yeter canım,birazda dogduktan sonra alırız
maşallah bebişe,tabi dünyanın en güzel bebeği :)selam kızlar nasılsınız bakalım.. bende kacgundur rahatsızım arada gırıp okudum ama muhabbete katılamadım.. bızde dun kontrole gıttık.. oglum buyumus masallah boyu 42 cm kılosu 1300 grama doktor sınırımı bozdu ya sureklı oglumun burnuyla dalga gectı kocaman dıye ıkıde bır anaa burna bak kocaman dıyıp durdu. bıde dıyokı allahtan erkek kız olsa evde kalırdı bı cırkınlıkle dıyo.. dedım cokmu cırkın dıyokı oyle ama sıze dunyanın en guzel bebegı gelırkaydirigubbakcemile
moralini bozma canım ama kendine çok dikkat et ve dinlen, oğluna da maşallah...
Allahın izniyle bebeğin de zamanında gelir inşallah...
selam kızlar nasılsınız bakalım.. bende kacgundur rahatsızım arada gırıp okudum ama muhabbete katılamadım.. bızde dun kontrole gıttık.. oglum buyumus masallah boyu 42 cm kılosu 1300 grama doktor sınırımı bozdu ya sureklı oglumun burnuyla dalga gectı kocaman dıye ıkıde bır anaa burna bak kocaman dıyıp durdu. bıde dıyokı allahtan erkek kız olsa evde kalırdı bı cırkınlıkle dıyo.. dedım cokmu cırkın dıyokı oyle ama sıze dunyanın en guzel bebegı gelırkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?