2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada yuzmu dogum lekeleri bastii sizlerde de var mi lekeler ne yapicamm yahuu deli oluyorum aynaya baktikcaohaoldumsmile

benim cildim çok hassastır kesin lekelenir diye düşünüyordum ama olmadı şimdilik, bildiğim kadarıyla doğumdan sonra kalmıyor o lekeler, hiç canını sıkma...

Benim dogum cantamin cogu seyi hazir ama yikanmalari, utulenmeleri ve yerlestirilmeleri gerek. Yani toplam olarak hazir degil. bilmiyorumkismile

benim de öyle, 1-2 haftaya kadar yıkayıp ütüleyip çantaya koysak iyi olur :)

Devrimim, güle güle kullanın herşeyinizi inşallah... ben dün akşam odayı ve kıyafetleri eklemeye çalıştım ama çok beceriksizim olmadı (
ben çıkıyorum kızlar, birazdan gelirim, görüşürüz....

en eğlencelisi de bu,boy cetveli
ve resimlerimizi asmamız için resimlik,şimdilik ultrason resmini asdı babası

ay sorma benı delı ettı ama adam saka yapmıyo ya resmen cıddı cıddı konustu sınır sey.. onunda esı hamıle bakalım hangımızınkı daha cırkın olcakkaydirigubbakcemile2

canım boşver doktorunu aklınca espiri yaptığını düşünüyordur bebeğin iyi ya kilosu boyu sen ona bak maşallah boyu çok uzun ailecek uzun boylumusunuz bizimki 36cm çıktı o haftada ben de bunu taktım kafaya bizim doktor da cinsiyetini sorduğumuzda burda kocaman bir burnu var bak erkek annesi falan demişti

sağol tatlım seninki de baya büyümüşşş 33lerdesinn maş. hayırlı haberlerle gelirsin inş
inşallah canım. evet biz epey büyüğüz 33+3 kaldı 6 hafta çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile

bu da alt açma ünitesi

allah bebişinle sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzel canım

devrımım cok guzel olmus bebeısın odası.. helede resım asmalıgına bayıldım.. allahım saglıkla yatırsın ınsallah gulucuklerle uyansın her sabahaopuyorumnanaktan

maşallah kızına

yeni işin hayırlı olsun

benim de benlerim büyüdü

ben daha gecelik bile almadım. doğum çantamda hazır diiil

çok iiyi dinlen lütfen

bu arada yuzmu dogum lekeleri bastii sizlerde de var mi lekeler ne yapicamm yahuu deli oluyorum aynaya baktikcaohaoldumsmile

erken basmış sanki ama doğumdan sonra 1haftada geçiyormuş

bu da alt açma ünitesi

güle güle kullanın

KIZLARRR yarın ntsye giricem çok heyecanlıyım. bir de göğsümle göbeğimin birleştiği yerler çok yanıyo sizde var mı böyle bir şikayet?

aslında ben kısayım ama baba tarafı bayagı uzun zaten goruntu olarakta o tarafa benzıyo benden hıcbıseyını almamıs sıpam.. bu doktorlar bı alem ya kurban olsunlar cocuklarımızın koca burunlarına...

ay sorma benı delı ettı ama adam saka yapmıyo ya resmen cıddı cıddı konustu sınır sey.. onunda esı hamıle bakalım hangımızınkı daha cırkın olcakkaydirigubbakcemile2

takma seker salla canim ya benim kizimada kucuk fare diyor sinir oluyorummm icimden fare sana derler diyorumm alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kızlar çok saolun,çok daha güzelleri sizlerin bebişlerinizin olsun
resim askısını paşabahçeden aldık,15 liraydı galiba

kızlar bir şey sorucam yüzük ile cinsiyet tahmini yapmayı bilen varmı aranızda

canım lütfen üzülme aşağıda olması erken doğacağı anlamına gelmez sadece böyle bir riskin var ama bu her anne adayında var benim ilk hamileliğin de yukarıdaydı ama bir öksürük nöbetiyle birdendoğum başladı dinlendikçe o da sen de rahatlıycaksın uzun süre ayakta dursak kasıklarımızın ağrıması ondan bebek yerçekimi sayesinde aşağıya iniyor artık son aylarımız böyle şeyler duymamız normal suyumuzda azalma olmasın en tehlikelisi o akıntı diye zannettiğimiz bazan amniyos sıvısı kaçağı olabiliyo benim kapı komşum öyle doğurdu bebeğin suyu 100ml kalmış doktor kontrolde direk sezeryanla almıştı çok da su içiyordu ama bir yerden kaçak olunca oluyo bu tür şeyler çok daha önemli ve asla stres yapma uzan keyfine bak

kızlar benım karnım catladı yaaaeyvahedigeldis hıc kasınma falan olmadı gecende esım dedıkı karnın morarmıs anlamıyokı oda erkek ıste.. bı baktım catlak cok uzuldum sımdılık ıkı yerde var umarım artmaz.. bu koca gobege beklıyodum ama belkı olmaz dıye umut edıyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…