bu arada yuzmu dogum lekeleri bastii sizlerde de var mi lekeler ne yapicamm yahuu deli oluyorum aynaya baktikcaohaoldumsmile
Benim dogum cantamin cogu seyi hazir ama yikanmalari, utulenmeleri ve yerlestirilmeleri gerek. Yani toplam olarak hazir degil. bilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım, maşallah oğluna boyu haftasına göre baya uzun gibi... senin doktor da bi alemmiş, kurban olsun o senin oğlunun burnuna :)) gerçi şaka yapmıştır ama bizim bu konularda hassas olduğumuzu bilmesi lazım...
selam kızlar nasılsınız bakalım.. bende kacgundur rahatsızım arada gırıp okudum ama muhabbete katılamadım.. bızde dun kontrole gıttık.. oglum buyumus masallah boyu 42 cm kılosu 1300 grama doktor sınırımı bozdu ya sureklı oglumun burnuyla dalga gectı kocaman dıye ıkıde bır anaa burna bak kocaman dıyıp durdu. bıde dıyokı allahtan erkek kız olsa evde kalırdı bı cırkınlıkle dıyo.. dedım cokmu cırkın dıyokı oyle ama sıze dunyanın en guzel bebegı gelırkaydirigubbakcemile
inşallah canım. evet biz epey büyüğüz 33+3 kaldı 6 hafta çok heyecanlıyım eyvahedigeldismilesağol tatlım seninki de baya büyümüşşş 33lerdesinn maş. hayırlı haberlerle gelirsin inş
bu da alt açma ünitesi
benim cildim çok hassastır kesin lekelenir diye düşünüyordum ama olmadı şimdilik, bildiğim kadarıyla doğumdan sonra kalmıyor o lekeler, hiç canını sıkma...
sagol canim a.s.insallahh kalmaz benim cildim de cok hasassas annemde de olmus sanirim irsii ama sinir bozucu canim ya neyse sans ist :umursamaz:
günaydınlar herkeseee............
kızlar geçm,şi okuyordum anca cevap vereceğim sizee.......
kızımı gördüm çok büyümüş sağlıklıymış allaha şükür...1800 kg 43 cm olmuş maaşallahhh.......doktorum şuan doğsa yaşar artık dedi...herşeyimiz normal görünüyor ilki normal olduğu için normale yönlendiriyor doktorum...mayısın ilk haftası gibi bekliyoruz dedi 17 mayıs muhtemel tarih ama beklemez o kadar dedi....şeker sonucumu öğrenmedim henüz şimdi arayarak öğrenicem yazarım sizee.........
Arkadaslar daha ıyı yerler ısteyen hepınızın olsun ınsallah 6 hafta cok ama mecburum 37 hafta dolması gerekıyo calısamaz raporu ıcın ıse yenı gırdıgım ıcın 5 haftayı sonraya aktarmam daha dogru.bebek 3 aylık oluncada tekrar donmem gerekecek nasıl bırakcam bılmıyorum bebısımı buyuk ıhtımalde krese vermek zorunda kalcam eskı ısım olsaydı kayınvalıdem bakıcaktı o tarafa tasıncaktık ama sımdı orası cok ters kalıyo artık hayırlısı mecbur
kızlar vücudunda et beni çıkan var mı ya bende çıktı sinir oluyorum böyle boynumda bir de göğüs altında berbat bişey babamda halamda var kötü bir görüntü şimdilik küçük bendekiler yalnız dediğim gib kafamı taktığım için elimde sürekli üzerlerinde kaşındırıp kızartıp duruyorum yayılmalarını büyümelrin önlemek için ne yapmak lazım bieln var mı?
Kızlar benim hala doğum çantam hazır değil. Bebeğimin tüm kıyafetlerini aldık, küvet,tırnak makası, ateş ölçeri filan kaldı. Yatağını da 1 ay sonra alacağız. Sizler herşeyi hazırlamışsınız maşallah. Acaba biz mi geç kaldık??
selam kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk dün doktora gittim şimdiye kadar çok hareketliydim nazr deydi heralde oğlum aşağıdaymış bayağı bol bol yat ve bol su iç dedi şuan her şeyi normal 30 haftalık 1500 kilo sabaha kadar uyumadım internetten baktım bebekleri aşağıda olanlar genelde 4 hafta sonra doğum yapmışlar daha çok erken niye böyle oldu bilmiyorum ne olur aman iyim diye kendinize dikkat etmemezlik etme lütfen benim gibi her işe koşturmayın çok canım sıkkın
bu arada yuzmu dogum lekeleri bastii sizlerde de var mi lekeler ne yapicamm yahuu deli oluyorum aynaya baktikcaohaoldumsmile
bu da alt açma ünitesi
canım boşver doktorunu aklınca espiri yaptığını düşünüyordur bebeğin iyi ya kilosu boyu sen ona bak maşallah boyu çok uzun ailecek uzun boylumusunuz bizimki 36cm çıktı o haftada ben de bunu taktım kafaya bizim doktor da cinsiyetini sorduğumuzda burda kocaman bir burnu var bak erkek annesi falan demişti
ay sorma benı delı ettı ama adam saka yapmıyo ya resmen cıddı cıddı konustu sınır sey.. onunda esı hamıle bakalım hangımızınkı daha cırkın olcakkaydirigubbakcemile2
takma seker salla canim ya benim kizimada kucuk fare diyor sinir oluyorummm icimden fare sana derler diyorumm alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
selam kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk dün doktora gittim şimdiye kadar çok hareketliydim nazr deydi heralde oğlum aşağıdaymış bayağı bol bol yat ve bol su iç dedi şuan her şeyi normal 30 haftalık 1500 kilo sabaha kadar uyumadım internetten baktım bebekleri aşağıda olanlar genelde 4 hafta sonra doğum yapmışlar daha çok erken niye böyle oldu bilmiyorum ne olur aman iyim diye kendinize dikkat etmemezlik etme lütfen benim gibi her işe koşturmayın çok canım sıkkın
işde gardolabımız,yukarda poşettekilerde ütülemediğim kıyafetleri,tembellik yapmadığım bir gün onlarıda ütüliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?